Vier Moederdag op het landgoed

Het landgoed kleurt steeds groener en groener, hoogste tijd om er lekker op uit te trekken en de paden en lanen te verkennen te voet of per fiets! Combineer dit op zondag 11 mei door Moederdag te vieren op het landgoed. Pannenkoekenhuis de Stapelbakker organiseert een uitgebreid buffet en Brasserie Marie verwent moeders met een high tea.

Mariënwaerdt ontvangt Keurmerk trouwen

Ook in 2014 mag Heerlijkheid Mariënwaerdt officieel het ‘Keurmerk Trouwen’ dragen van de Nederlandse Trouw Branche Organisatie (NBTO). NTBO is de brancheorganisatie voor ondernemers uit de trouwbranche. Deze brancheorganisatie bevordert de ontwikkeling, kwaliteit en professionaliteit van de aangesloten bedrijven uit de trouwbranche. Door het dragen van het kwaliteitslabel ‘Keurmerk Trouwen’ laat Heerlijkheid Mariënwaerdt aan bruidsparen zien dat haar trouwlocatie in Beesd (Geldermalsen) een hoge kwaliteit biedt aan bruidsparen, zowel tijdens, voor als na de huwelijksdag. Benieuwd naar onze trouwlocaties? Maak vrijblijvend een afspraak met Corry of Tessa.

Lekkers van de Landgoedwinkel

Ook in mei heeft de Landgoedwinkel weer lekkere aanbiedingen, namelijk de Mango Chutney (lekker bij een salade of kip) en de Rabarber Aardbeien Vruchtenspread. Onze landgoedkok schreef een lekker recept voor deze Vruchtenspread. De Lakenvelders mochten enkele weken geleden voor het eerst naar buiten en grazen nu weer op het grote weiland langs de Notendijk. In de Landgoedwinkel is weer volop Lakenveldervlees verkrijgbaar: onder andere biefstuk, hamburgers, entrecote, riblappen en magere stooflappen.

Even helemaal weg in mei?

Onze nieuwe vakantiewoning Abtsbouwing is nog beschikbaar voor een midweek. Geniet van de stilte om u heen; u wordt alleen 'gestoord' door het gekwetter van vogels rondom de hofstede. In de tuin en op het terras is al heerlijk vertoeven, evenals in het nabijgelegen parkbos. Kijk hier voor meer foto's en de beschikbaarheid van de Abtsbouwing.

Terrein

Zonnige Paasmarkt op landgoed Mariënwaerdt

De Paasmarkt op het landgoed op 18 en 19 april werd bezocht door ruim 1000 mensen. De live muziek, aankleding en niet te vergeten de zon die volop scheen zorgden voor een geweldige sfeer.

Lees verder

28 t/m 31 mei: Stap & Trap

Na het succes van voorgaande jaren zal in 2014 voor de 18e keer de fiets4daagse en voor de 18e keer de wandel3daagse plaatsvinden vanuit het Groenste Hart van Holland. Het fietsen start op woensdag 28 mei 2014, het wandelen op donderdag 29 mei 2014, beide t/m zaterdag 31 mei 2014.

Lees verder

Speciaal voor vaders

Ribeye Vaderdag...

Op zondag 15 juni serveert Brasserie Marie onbeperkt ribeyes voor vaders tijdens de Ribeye Vaderdag. Bij dit grote 'vleesch' serveren we kruidenboter, salade en dikke frieten. Prijs per persoon: € 30,- voor volwassenen en € 15,- voor kinderen van 3 t/m 11 jaar. U bent – op reservering- welkom vanaf 17.00 uur. Reserveren kan via 0345 – 68 19 66 of per mail: marie@marienwaerdt.nl.

 ... of Vaderdaglunch

In Pannenkoekenhuis de Stapelbakker kunt u op Vaderdag uitgebreid lunchen. Bij goed weer natuurlijk op het grote terras! De lunch kost € 27,50 p.p. en voor kinderen van 3 t/m 11 jaar € 2,- per levensjaar. U bent – op reservering – welkom vanaf 11.00 uur. Bel ons op  0345 – 61 89 01 of reserveer per mail: stapelbakker@marienwaerdt.nl.