Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag »

Kerstfair

Een heerlijke kerst

Record aantal bezoekers op de Kerstfair!

De 15e Kerstfair op landgoed Mariënwaerdt trok dit jaar een record aantal bezoekers: 24.800.

Het prachtige weer van de afgelopen dagen heeft bijgedragen aan het hoge bezoekersaantal. De vele lichtjes, de gevelhuisjes, de versierde locaties, het kampvuur en de ijsbaan zorgden ook dit jaar weer voor een warm kerstgevoel. De 130 stands werden druk bezocht en de bezoekers gingen met tassen vol en blije gezichten de poort weer uit, alles aangeschaft voor een ‘heerlijke kerst’. Daarnaast waren er veel activiteiten, zoals de leuke koren en bandjes die zorgden voor een gezellige sfeer op de Kerstfair.

Ook werden er veel leuke workshops en demonstraties gegeven. Zo werd in de Jachtkamer een workshop wijn maken gehouden, konden mensen bij Present Garden deelnemen aan een workshop tafelstuk maken en werden er kookdemonstraties gegeven in de Heerlijke Kerst tent. Voor kinderen was er dit jaar ook veel te doen, zo werd er een speciale Speelkamer ingericht waar kinderen geschminkt werden, kerstliedjes konden meezingen, kerstkoekjes en kerstlichtjes maakten of een ritje konden maken op shetlander Saar en Door. Veel aandacht ging uit naar de ijsbaan die midden in de Grote Parade stond. Voor € 3,50 huurden bezoekers schaatsen. Op zaterdag werd er een demonstratie Schoonrijden in klederdracht gegeven en op zondag konden kinderen en volwassenen deelnemen een schaatsclinic van Schaatsvereniging Vijfheerenlanden.

Wie naast al het shoppen wilde genieten van het heerlijke eten kon terecht bij de leuke foodtrucks en eettentjes waar poffertjes, wafels, soep, hamburgers, braadworsten en nog veel meer lekkers gehaald kon worden. De Kerstkoekjeswedstrijd die in samenwerking met magazine Seasons werd georganiseerd was een groot succes. 45 bezoekers leverden de lekkerste en mooiste kerstkoekjes in. Het winnende recept wordt gepubliceerd in de nieuwsbrief van Seasons.
 
Meer foto’s en filmpjes staan op de Facebookpagina van Heerlijkheid Mariënwaerdt: www.facebook.com/Marienwaerdt.

 

vuurplaets-web

Meer Mariënwaerdt

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

De lekkerste pannenkoeken van biologische oogst eet u bij Pannenkoekenhuis de Stapelbakker. Geniet op een van de grote terrassen, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin, op de skelterbaan of op het springkussen. Onze pannenkoekenboerderij ligt centraal gelegen tussen Den Bosch en Utrecht, en is daarmee ook heel geschikt als zakelijke ontmoetingsplek en doordeweekse lunch. Voor families en grote groepen zijn er flinke stamtafels. Voor onze zakelijke gasten hebben wij ook kleinere, intieme vergaderlocaties, natuurlijk met gratis wifi.

Lees meer>>

Uniek trouwen

trouwen

Trouwen in een koetshuis of buiten trouwen in een boomgaard? Geef je ja-woord op het authentieke landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in één van de originele, unieke trouwlocaties. Ook voor een unieke winterbruiloft of madiwobruiloft kun je op het landgoed terecht. Lees meer »

Inspirerend vergaderen

vergaderen widget

Op landgoed Mariënwaerdt bevinden zich meerdere sfeervolle vergaderlocaties dicht bij elkaar. Haal het beste uit uw vergadering, teambuilding, seminar of personeelsfeest in een inspirerende omgeving. Mariënwaerdt is ook een geliefde evenementlocatie en congreslocatie.

Lees meer »

Bijzonder overnachten

Multiple Entry Overnachten 2

Smaakt uw bezoek aan het landgoed naar meer? Kies voor bijzonder overnachten in B&B De Neust of verblijf een weekend, (mid)week of nog langer in een van onze authentieke vakantiehuizen. Geniet op dit bijzondere vakantieadres van het originele vakantiehuis Buitenleven, met zijn rietgedekte kap, witgepleisterde muren en cottagestijl. Of kies voor een verblijf in de Abtsbouwing, voor een bijzondere vakantie.

Lees meer »

Genieten van landgoedproducten

kerstpakket widget

Maak kennis met de delicatessen van Mariënwaerdt. Alle producten zijn biologisch en vol van smaak. Ontdek ze in de Landgoedwinkel of bij een winkelier bij u in de buurt. Geef ze ook eens cadeau in een stijlvol kerstpakket!

Lees meer »

Feestlocatie nodig?

Multiple Entry feest particulier 2

Vier uw bijzondere gelegenheid in de prachtige omgeving van Mariënwaerdt. Deze unieke feestlocatie in Midden-Nederland maakt uw feest, jubileum of verjaardag gegarandeerd tot een succes. Wij helpen u graag bij de voorbereidingen van uw feest. Onze authentieke feestzalen in een landelijke omgeving zorgen voor een ontspannen bijeenkomst, waar u en uw naasten nog lang van zullen nagenieten.
Lees meer »