Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag »

Activiteiten

Activiteiten tijdens de Kerstfair

Tijdens de Kerstfair kunt u rekenen op een uitgebreid programma aan muziek, activiteiten en workshops.

Muziek en koorzang

Iedere dag zingen verschillende kerstkoren en spelen musici kerstliederen in de historische schuren, bij het kampvuur en in de tenten.

koor

Modeshow

Over het sfeervol verlichte Hooidijkje bereikt u de Hooge Schuur, waar dagelijks om 15.00 uur de wintermode van standhouders wordt geshowd.

Rondleidingen

Enthousiaste gidsen leiden u graag rond in Huis Mariënwaerdt (nog steeds bewoond door de familie). Hier ziet u hoe het kerstfeest wordt gevierd in een statig landhuis. De gids vertelt over het landgoed en de tradities van vroeger en nu.

Tassenbewaarplaats
Geen zin om met boodschappen te sjouwen? U kunt ze gratis in bewaring geven bij de tassenbewaarplaats in het Karnhuis bij de vrienden van Mariënwaerdt.

rondleidingen

Arrenslee-optocht

Op zaterdag rijdt Arrensleevereniging Glijen & Rijen en op zondag De Hoofdstad Aanspanning met authentieke arrensleeën, paarden met schitterend gepoetst bellentuig en koetsiers in historische 19e-eeuwse kledij. De stoet stopt bij de Vuurplaets om bij een lekkere kop snert te vertellen over de paarden, de zelfgerestaureerde arrensleeën, de bijzondere tuigen en accessoires.

rit arrenslee

Ritje met de arrenslee

Geniet van het landgoed tijdens een ritje in de arrenslee door het parkbos en langs Huis Mariënwaerdt. De ritjes worden gratis verzorgd door leden van menvereniging Waal & Linge. Opstappen kan bij de Vuurplaets.

arrensleeritjes

Meer Mariënwaerdt

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

De lekkerste pannenkoeken van biologische oogst eet u bij Pannenkoekenhuis de Stapelbakker. Geniet op een van de grote terrassen, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin, op de skelterbaan of op het springkussen. Onze pannenkoekenboerderij ligt centraal gelegen tussen Den Bosch en Utrecht, en is daarmee ook heel geschikt als zakelijke ontmoetingsplek en doordeweekse lunch. Voor families en grote groepen zijn er flinke stamtafels. Voor onze zakelijke gasten hebben wij ook kleinere, intieme vergaderlocaties, natuurlijk met gratis wifi.

Lees meer>>

Uniek trouwen

trouwen

Trouwen in een koetshuis of buiten trouwen in een boomgaard? Geef je ja-woord op het authentieke landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in één van de originele, unieke trouwlocaties. Ook voor een unieke winterbruiloft of madiwobruiloft kun je op het landgoed terecht. Lees meer »

Inspirerend vergaderen

vergaderen widget

Op landgoed Mariënwaerdt bevinden zich meerdere sfeervolle vergaderlocaties dicht bij elkaar. Haal het beste uit uw vergadering, teambuilding, seminar of personeelsfeest in een inspirerende omgeving. Mariënwaerdt is ook een geliefde evenementlocatie en congreslocatie.

Lees meer »

Bijzonder overnachten

Multiple Entry Overnachten 2

Smaakt uw bezoek aan het landgoed naar meer? Kies voor bijzonder overnachten in B&B De Neust of verblijf een weekend, (mid)week of nog langer in een van onze authentieke vakantiehuizen. Geniet op dit bijzondere vakantieadres van het originele vakantiehuis Buitenleven, met zijn rietgedekte kap, witgepleisterde muren en cottagestijl. Of kies voor een verblijf in de Abtsbouwing, voor een bijzondere vakantie.

Lees meer »

Genieten van landgoedproducten

kerstpakket widget

Maak kennis met de delicatessen van Mariënwaerdt. Alle producten zijn biologisch en vol van smaak. Ontdek ze in de Landgoedwinkel of bij een winkelier bij u in de buurt. Geef ze ook eens cadeau in een stijlvol kerstpakket!

Lees meer »

Feestlocatie nodig?

Multiple Entry feest particulier 2

Vier uw bijzondere gelegenheid in de prachtige omgeving van Mariënwaerdt. Deze unieke feestlocatie in Midden-Nederland maakt uw feest, jubileum of verjaardag gegarandeerd tot een succes. Wij helpen u graag bij de voorbereidingen van uw feest. Onze authentieke feestzalen in een landelijke omgeving zorgen voor een ontspannen bijeenkomst, waar u en uw naasten nog lang van zullen nagenieten.
Lees meer »