Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag »

Workshops

Workshops tijdens de Kerstfair

Workshop “Heerlijke Kerst”-stuk winterfestijn
Present Garden verzorgt tijdens de Kerstfair een workshop “Kerst-tafelstuk maken”, zodat u tij
dens de decemberdagen kunt genieten van een prachtig eigen gemaakt tafelstuk. Tijdens deze workshop maakt u een tafelstuk met als basis een kerstkrans op een bord. Er wordt gewerkt met natuurlijke (groen-)materialen, verse bloembollen op pot en diverse accessoires.
De duur van de workshop is circa 50 minuten. De kosten zijn € 27,= p.p. inclusief alle materialen en één consumptiemunt, die u kunt besteden aan een drankje op de weide van het kerstdorp. 

 

Workshop “workshop-kerst-deurhanger-2015Heerlijke Kerst”-deurhanger
Present Garden verzorgt tijdens de Kerstfair een workshop “Deurhanger maken”, zodat u tijdens de decemberdagen kunt genieten van een prachtige eigen gemaakte deurhanger.  De ster is leuk om op te hangen aan de voordeur of binnenshuis. Het stuk kan ook gebruikt worden als tafelstuk. Tijdens de workshop gebruikt u een stevige en herbruikbare rieten ster.  De
ster wordt opgemaakt met verse groenproducten en er wordt gewerkt met natuurlijke materialen zoals kerstgroen en appeltjes.
De duur van de workshop is circa 50 minuten. De kosten zijn € 25,= p.p. inclusief alle materialen en één consumptiemunt, die u kunt besteden aan een drankje op de weide van het kerstdorp. 

 

De workshops zijn dagelijks te volgen op de volgende tijdstippen: 11.30 uur – 15.00 uur – 17.00 uur.  Vrijdag en zaterdag ook mogelijk om 19.30 uur (vol=vol). De workshop wordt gegeven in een verwarmde houten lodge in het kerstdorp.
 
S.v.p. van tevoren aanmelden via e-mail.
Wilt u deelnemen met een grote groep? Dan graag even overleg! We hopen u te mogen begroeten! 
 
Voor meer informatie en aanmelden:
www.historischebloembollen.nl   aanmelden: info@historischebloembollen.nl   
o.v.v. uw naam – aantal personen – gewenste dag en tijd en welk kerststuk.
 
Workshop Wijn maken
Zelf de vinificatie van uw fles kerstwijn verzorgen? Neem dan op zondagmiddag 11 december deel aan de workshop wijnmaken  tijdens de Kerstfair op Landgoed Mariënwaerdt. Wijnmaker Diederik Beker van het Betuws Wijndomein neemt u mee in de miraculeuze wereld van het wijnmaken. Of u nu in een ballonfles wijn maakt of op grote schaal, de processen zijn het zelfde!
De workshop begint met een introductie van Betuws Wijndomein gevolgd door een kort theoriegedeelte. U maakt kennis met de verschillende stappen van het wijnmaken en in de invloed op de kleur, smaak en afdronk. Ook de chemische processen van het wijnmaken komen aan de orde. Daarna mag u zelf aan de slag met sappen, gisten, sulfiet, suikers, blauwloog en zuren. Aan het einde van de middag gaat u naar huis met een fles witte of rode wijn in wording. U krijgt instructies mee om de wijn thuis verder af te maken en te laten rijpen. We sluiten af met het proeven van een klare wijn van eigen bodem.
Deelname aan deze workshop is gratis. Schijf u snel in, want er is plek voor maximaal 30 personen! Inschrijven kan door middel van het sturen van een e-mail naar info@betuwswijndomein.nl onder vermelding van ‘Workshop Wijn maken’.
 
Suzanne Paap Fotografie Zinnenprikkelend

Suzanne Paap Fotografie Zinnenprikkelend

Meer Mariënwaerdt

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

De lekkerste pannenkoeken van biologische oogst eet u bij Pannenkoekenhuis de Stapelbakker. Geniet op een van de grote terrassen, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin, op de skelterbaan of op het springkussen. Onze pannenkoekenboerderij ligt centraal gelegen tussen Den Bosch en Utrecht, en is daarmee ook heel geschikt als zakelijke ontmoetingsplek en doordeweekse lunch. Voor families en grote groepen zijn er flinke stamtafels. Voor onze zakelijke gasten hebben wij ook kleinere, intieme vergaderlocaties, natuurlijk met gratis wifi.

Lees meer>>

Uniek trouwen

trouwen

Trouwen in een koetshuis of buiten trouwen in een boomgaard? Geef je ja-woord op het authentieke landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in één van de originele, unieke trouwlocaties. Ook voor een unieke winterbruiloft of madiwobruiloft kun je op het landgoed terecht. Lees meer »

Inspirerend vergaderen

vergaderen widget

Op landgoed Mariënwaerdt bevinden zich meerdere sfeervolle vergaderlocaties dicht bij elkaar. Haal het beste uit uw vergadering, teambuilding, seminar of personeelsfeest in een inspirerende omgeving. Mariënwaerdt is ook een geliefde evenementlocatie en congreslocatie.

Lees meer »

Bijzonder overnachten

Multiple Entry Overnachten 2

Smaakt uw bezoek aan het landgoed naar meer? Kies voor bijzonder overnachten in B&B De Neust of verblijf een weekend, (mid)week of nog langer in een van onze authentieke vakantiehuizen. Geniet op dit bijzondere vakantieadres van het originele vakantiehuis Buitenleven, met zijn rietgedekte kap, witgepleisterde muren en cottagestijl. Of kies voor een verblijf in de Abtsbouwing, voor een bijzondere vakantie.

Lees meer »

Genieten van landgoedproducten

kerstpakket widget

Maak kennis met de delicatessen van Mariënwaerdt. Alle producten zijn biologisch en vol van smaak. Ontdek ze in de Landgoedwinkel of bij een winkelier bij u in de buurt. Geef ze ook eens cadeau in een stijlvol kerstpakket!

Lees meer »

Feestlocatie nodig?

Multiple Entry feest particulier 2

Vier uw bijzondere gelegenheid in de prachtige omgeving van Mariënwaerdt. Deze unieke feestlocatie in Midden-Nederland maakt uw feest, jubileum of verjaardag gegarandeerd tot een succes. Wij helpen u graag bij de voorbereidingen van uw feest. Onze authentieke feestzalen in een landelijke omgeving zorgen voor een ontspannen bijeenkomst, waar u en uw naasten nog lang van zullen nagenieten.
Lees meer »