Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag »

Contact en route

Contact en route

De Kerstfair wordt gehouden op:

Heerlijkheid Mariënwaerdt
‘t Klooster 5
4153 RR Beesd
(0345)687010
info@marienwaerdt.nl

Met het openbaar vervoer

Het dichtstbijzijnde treinstation is NS station Beesd. Van hieruit rijdt een gratis pendeldienst naar de Kerstfair. Klik hier voor reisinformatie naar Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt als u gebruik maakt van het openbaar vervoer.

Met de auto

Vanuit ‘s-Hertogenbosch
Neem op de rijksweg A2 richting Utrecht de afslag Beesd [afslag 14]. Aan het einde van de afslag gaat u rechtsaf. Volg de weg onder de A2 door en over het spoor. Dan dan direct linksaf. Volg de weg onder de A2 door en zie de beschrijving vanaf (*).

Vanuit Utrecht
Neem op de rijksweg A2 richting ‘s-Hertogenbosch de afslag Beesd [afslag 14]. Sla op de rotonde rechtsaf en volg de weg. Sla voor het spoor rechtsaf en volg de weg onder de A2 door. Volg nu de beschrijving vanaf (*).

Vanuit Arnhem/Gorinchem (A15)
Volg op verkeersplein Deil de richting Utrecht / A2. Neem op de A2 de afslag Beesd [afslag 14]. Ga aan het einde van de afslag rechtsaf en volg de weg onder de A2 door. Ga over het spoor en dan direct linksaf. Volg de weg onder de A2 door en volg vanaf hier de beschrijving vanaf (*).

(*) Voor de Kerstfair, ‘t Klooster 5, Beesd

  • Langs Volvo terrein, bij station Beesd bocht naar rechts volgen
  • T-splitsing rechts
  • eerste weg links
  • door de poort van Heerlijkheid Mariënwaerdt rijden
  • bij de eerste kruising rechtdoor, bij de tweede kruising rechtdoor, u bevindt zich nu op ’t Klooster.
  • Voor Parkeren: volg de borden ‘P’ naar het parkeerterrein ca. 150 m. voorbij het kantoor en verdere bebouwing op ’t Klooster (parkeerterrein aan rechterzijde).
  • Locaties worden op meerdere plaatsen met groene aanwijsborden aangegeven.

 

Meer Mariënwaerdt

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

De lekkerste pannenkoeken van biologische oogst eet u bij Pannenkoekenhuis de Stapelbakker. Geniet op een van de grote terrassen, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin, op de skelterbaan of op het springkussen. Onze pannenkoekenboerderij ligt centraal gelegen tussen Den Bosch en Utrecht, en is daarmee ook heel geschikt als zakelijke ontmoetingsplek en doordeweekse lunch. Voor families en grote groepen zijn er flinke stamtafels. Voor onze zakelijke gasten hebben wij ook kleinere, intieme vergaderlocaties, natuurlijk met gratis wifi.

Lees meer>>

Uniek trouwen

trouwen

Trouwen in een koetshuis of buiten trouwen in een boomgaard? Geef je ja-woord op het authentieke landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in één van de originele, unieke trouwlocaties. Ook voor een unieke winterbruiloft of madiwobruiloft kun je op het landgoed terecht. Lees meer »

Inspirerend vergaderen

vergaderen widget

Op landgoed Mariënwaerdt bevinden zich meerdere sfeervolle vergaderlocaties dicht bij elkaar. Haal het beste uit uw vergadering, teambuilding, seminar of personeelsfeest in een inspirerende omgeving. Mariënwaerdt is ook een geliefde evenementlocatie en congreslocatie.

Lees meer »

Bijzonder overnachten

Multiple Entry Overnachten 2

Smaakt uw bezoek aan het landgoed naar meer? Kies voor bijzonder overnachten in B&B De Neust of verblijf een weekend, (mid)week of nog langer in een van onze authentieke vakantiehuizen. Geniet op dit bijzondere vakantieadres van het originele vakantiehuis Buitenleven, met zijn rietgedekte kap, witgepleisterde muren en cottagestijl. Of kies voor een verblijf in de Abtsbouwing, voor een bijzondere vakantie.

Lees meer »

Genieten van landgoedproducten

kerstpakket widget

Maak kennis met de delicatessen van Mariënwaerdt. Alle producten zijn biologisch en vol van smaak. Ontdek ze in de Landgoedwinkel of bij een winkelier bij u in de buurt. Geef ze ook eens cadeau in een stijlvol kerstpakket!

Lees meer »

Feestlocatie nodig?

Multiple Entry feest particulier 2

Vier uw bijzondere gelegenheid in de prachtige omgeving van Mariënwaerdt. Deze unieke feestlocatie in Midden-Nederland maakt uw feest, jubileum of verjaardag gegarandeerd tot een succes. Wij helpen u graag bij de voorbereidingen van uw feest. Onze authentieke feestzalen in een landelijke omgeving zorgen voor een ontspannen bijeenkomst, waar u en uw naasten nog lang van zullen nagenieten.
Lees meer »