Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag »

Landgoedfair

Landgoedfair gezellig druk

De Landgoedfair op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt die van 19 t/m 23 augustus gehouden werd, was gezellig druk. Ruim 30.000 bezoekers bezochten het evenement dat alweer voor de 21e keer gehouden werd.

Het thema ‘lekker nazomeren’ is meer dan waargemaakt, met vijf dagen prachtig weer en heel veel buitenactiviteiten. Het was gezellig druk bij de 180 stands met kleding, accessoires, decoraties, planten, antiek, tuinmeubelen, kunst en lekkernijen en ook de demonstraties in de centrale ring trokken veel bekijks. Vooral de demonstratie met roofvogels, waarbij bezoekers een roofvogel op hun arm mochten houden, de slipjacht met paarden en honden en de spannende Shetlander race waren grote publiekstrekkers. De Dairy Fair, die op zaterdag gehouden werd, was ook een groot succes. Daarbij werden zwart- en roodbonte koeien uit Rivierenland gekeurd op hun uiterlijk. De mooiste koe werd gehuldigd als barones van het landgoed. Dit was koe Suzanne van Melkveebedrijf het Gasthuis. Extra leuk dit jaar was de kalver- en pinkenkeuring, waarbij jonge kinderen de kalfjes en jonge koeien mochten voorleiden.

Zowel de bezoekers als standhouders waren enthousiast over de sfeer van deze zonnige Landgoedfair. De organisatie mag terugkijken op een geslaagd evenement. Op naar de Kerstfair, die van 10 t/m 13 december gehouden wordt!

 

Meer Mariënwaerdt

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

De lekkerste pannenkoeken van biologische oogst eet u bij Pannenkoekenhuis de Stapelbakker. Geniet op een van de grote terrassen, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin, op de skelterbaan of op het springkussen. Onze pannenkoekenboerderij ligt centraal gelegen tussen Den Bosch en Utrecht, en is daarmee ook heel geschikt als zakelijke ontmoetingsplek en doordeweekse lunch. Voor families en grote groepen zijn er flinke stamtafels. Voor onze zakelijke gasten hebben wij ook kleinere, intieme vergaderlocaties, natuurlijk met gratis wifi.

Lees meer>>

Uniek trouwen

winterwedding widget

Trouwen in een koetshuis of buiten trouwen in een boomgaard? Geef je ja-woord op het authentieke landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in één van de originele, unieke trouwlocaties. Ook voor een unieke winterbruiloft of madiwobruiloft kun je op het landgoed terecht. Lees meer »

Inspirerend vergaderen

vergaderen widget

Op landgoed Mariënwaerdt bevinden zich meerdere sfeervolle vergaderlocaties dicht bij elkaar. Haal het beste uit uw vergadering, teambuilding, seminar of personeelsfeest in een inspirerende omgeving. Mariënwaerdt is ook een geliefde evenementlocatie en congreslocatie.

Lees meer »

Bijzonder overnachten

Multiple Entry Overnachten 2

Smaakt uw bezoek aan het landgoed naar meer? Kies voor bijzonder overnachten in B&B De Neust of verblijf een weekend, (mid)week of nog langer in een van onze authentieke vakantiehuizen. Geniet op dit bijzondere vakantieadres van het originele vakantiehuis Buitenleven, met zijn rietgedekte kap, witgepleisterde muren en cottagestijl. Of kies voor een verblijf in de Abtsbouwing, voor een bijzondere vakantie.

Lees meer »

Genieten van landgoedproducten

kerstpakket widget

Maak kennis met de delicatessen van Mariënwaerdt. Alle producten zijn biologisch en vol van smaak. Ontdek ze in de Landgoedwinkel of bij een winkelier bij u in de buurt. Geef ze ook eens cadeau in een stijlvol kerstpakket!

Lees meer »

Feestlocatie nodig?

Multiple Entry feest particulier 2

Vier uw bijzondere gelegenheid in de prachtige omgeving van Mariënwaerdt. Deze unieke feestlocatie in Midden-Nederland maakt uw feest, jubileum of verjaardag gegarandeerd tot een succes. Wij helpen u graag bij de voorbereidingen van uw feest. Onze authentieke feestzalen in een landelijke omgeving zorgen voor een ontspannen bijeenkomst, waar u en uw naasten nog lang van zullen nagenieten.
Lees meer »