Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag »

Landgoedfair

Van Hollandse bodem!

Hollandse gezelligheid op 22e Landgoedfair
De Landgoedfair op landgoed Heerlijkeid Mariënwaerdt was gezellig druk. Het evenement dat al voor de 22e keer gehouden werd, trok ruim 24.000 bezoekers.

lgf dag 3
Het prachtige weer van de eerste vier dagen zorgde voor een ongedwongen en gezellige sfeer. Bezoekers winkelden bij de ruim 180 stands met kleding, accessoires, decoraties, planten, antiek, tuinmeubelen, kunst en lekkernijen en genoten van de demonstraties in de centrale ring. De Jamwedstrijd die in samenwerking met magazine Seasons werd georganiseerd was een groot succes. Uit 175 ingeleverde potjes jam koos de jury het winnende recept. Op zondag vond voor het eerst de Big Green Egg Challenge plaats. 12 teams streden in twee rondes op dit multifunctionele buitenkooktoestel om mooie prijzen. De opdracht was een geweldige boerensandwich te maken met een black box aan ingrediënten.

jamwedstrijd
Op zaterdag 20 augustus werd voor de vierde keer de Dairy Fair georganiseerd. Deze Betuwse melkveekeuring trekt steeds meer belangstelling. Rita 670 van de Willem’s Hoeve uit Buren won voor de tweede keer de hoofdprijs; deze zwartbonte Holstein Frisian mag een jaar lang de titel dragen ‘barones van Mariënwaerdt’. Zowel bezoekers als standhouders waren enthousiast over de sfeer van deze zonnige Landgoedfair. De organisatie mag terugkijken op een geslaagd evenement. Op naar de Kerstfair, die van 8 t/m 11 december gehouden wordt!

 

Meer Mariënwaerdt

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

De lekkerste pannenkoeken van biologische oogst eet u bij Pannenkoekenhuis de Stapelbakker. Geniet op een van de grote terrassen, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin, op de skelterbaan of op het springkussen. Onze pannenkoekenboerderij ligt centraal gelegen tussen Den Bosch en Utrecht, en is daarmee ook heel geschikt als zakelijke ontmoetingsplek en doordeweekse lunch. Voor families en grote groepen zijn er flinke stamtafels. Voor onze zakelijke gasten hebben wij ook kleinere, intieme vergaderlocaties, natuurlijk met gratis wifi.

Lees meer>>

Uniek trouwen

trouwen

Trouwen in een koetshuis of buiten trouwen in een boomgaard? Geef je ja-woord op het authentieke landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in één van de originele, unieke trouwlocaties. Ook voor een unieke winterbruiloft of madiwobruiloft kun je op het landgoed terecht. Lees meer »

Inspirerend vergaderen

vergaderen widget

Op landgoed Mariënwaerdt bevinden zich meerdere sfeervolle vergaderlocaties dicht bij elkaar. Haal het beste uit uw vergadering, teambuilding, seminar of personeelsfeest in een inspirerende omgeving. Mariënwaerdt is ook een geliefde evenementlocatie en congreslocatie.

Lees meer »

Bijzonder overnachten

Multiple Entry Overnachten 2

Smaakt uw bezoek aan het landgoed naar meer? Kies voor bijzonder overnachten in B&B De Neust of verblijf een weekend, (mid)week of nog langer in een van onze authentieke vakantiehuizen. Geniet op dit bijzondere vakantieadres van het originele vakantiehuis Buitenleven, met zijn rietgedekte kap, witgepleisterde muren en cottagestijl. Of kies voor een verblijf in de Abtsbouwing, voor een bijzondere vakantie.

Lees meer »

Genieten van landgoedproducten

kerstpakket widget

Maak kennis met de delicatessen van Mariënwaerdt. Alle producten zijn biologisch en vol van smaak. Ontdek ze in de Landgoedwinkel of bij een winkelier bij u in de buurt. Geef ze ook eens cadeau in een stijlvol kerstpakket!

Lees meer »

Feestlocatie nodig?

Multiple Entry feest particulier 2

Vier uw bijzondere gelegenheid in de prachtige omgeving van Mariënwaerdt. Deze unieke feestlocatie in Midden-Nederland maakt uw feest, jubileum of verjaardag gegarandeerd tot een succes. Wij helpen u graag bij de voorbereidingen van uw feest. Onze authentieke feestzalen in een landelijke omgeving zorgen voor een ontspannen bijeenkomst, waar u en uw naasten nog lang van zullen nagenieten.
Lees meer »