Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag »

Routeinformatie

 

 

Let op: als u een navigatiesysteem gebruikt, voeg dan altijd ‘Mariënwaerdt’ toe aan de straatnaam.

 

Routebeschrijving vanaf  A2 afslag 14

 

Vanuit ‘s-Hertogenbosch: – Rijksweg A2 richting Utrecht – afslag Beesd [afslag 14] – einde afslag rechtsaf – volg de weg (onder A2 door) – over spoor, direct links  – volg de weg (onder A2 door)  – zie beschrijving vanaf (*)

Vanuit Utrecht: – Rijksweg A2 richting ‘s-Hertogenbosch – afslag Beesd [afslag 14] – op de rotonde rechtsaf slaan, weg volgen – voor het spoor, rechtsaf slaan – volg de weg (onder A2 door)                                                                                                                    – zie beschrijving vanaf (*)

Vanuit Arnhem/Gorinchem (A15) – op verkeersplein Deil, afslag Utrecht (Rijksweg A2) – Rijksweg A2 richting Utrecht – afslag Beesd [afslag 14] – einde afslag rechtsaf – volg de weg (onder A2 door) – over spoor, direct links  – volg de weg (onder A2 door)  – zie beschrijving vanaf (*)

 

(*) Voor de congres- en vergaderlocaties of het kantoor –  Mariënwaerdt, ‘t Klooster 5, Beesd

 • Langs Volvo terrein, bij station Beesd bocht naar rechts volgen
 • T-splitsing rechts
 • eerste weg links
 • door de poort van Heerlijkheid Mariënwaerdt rijden
 • bij de eerste kruising rechtdoor, bij de tweede kruising rechtdoor, u bevindt zich nu op ’t Klooster.
 • Voor Parkeren: volg de borden ‘P’ naar het parkeerterrein ca. 150 m. voorbij het kantoor en verdere bebouwing op ’t Klooster (parkeerterrein aan rechterzijde).
 • Locaties worden op meerdere plaatsen met groene aanwijsborden aangegeven.

(*) Voor Pannenkoekenhuis de Stapel(b)akker/Brasserie Marie/Landgoedwinkel – Mariënwaerdt, Oude Waag 21 A, Beesd

 • Langs Volvo terrein, bij station Beesd bocht naar rechts volgen
 • T-splitsing rechts
 • eerste weg rechts (u rijdt dan direct het parkeerterrein op)

(*) Voor Landgoedproductie Mariënwaerdt – Mariënwaerdt, Oude Waag 21 C, Beesd

 • Langs Volvo terrein, bij station Beesd bocht naar rechts volgen
 • T-splitsing rechts
 • Op de kruising rechtdoor volgen, de doodlopende weg in.
 • Aan het einde van deze weg ligt aan de rechterzijde de kaas- en jammakerij.

(*) Voor Bed & Breakfast ‘De Neust’: Afslag Beesd, borden volgen Mariënwaerdt / Landgoedwinkel/ B&B De Neust

Per trein naar Bed & Breakfast ‘De Neust’: Heerlijkheid Mariënwaerdt en B&B de Neust ligt op 2 km loop- of fietsafstand van station Geldermalsen. Vanaf het stationsplein het pad volgen langs fietsenstalling en spoorbrug. In Tricht linksaf het spoor oversteken, en de doorgaande weg volgend tot op de Appeldijk, rechtsaf bij het bordje B&B De Neust.

 

Routebeschrijving vanaf Centraal Station Beesd

Het dichtstbijzijnde treinstation is station Beesd. Van hieruit is het ongeveer 20 minuten lopen naar het kantoor of de congres- en vergaderlocaties. Klik hier voor reisinformatie naar Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt als u gebruik maakt van het openbaar vervoer.

 • Vanaf het NS station Beesd loopt u links de laan in
 • Bij de T-splitsing gaat u rechts
 • daarna de eerste weg links
 • loop door de poort van Heerlijkheid Mariënwaerdt
 • bij de eerste kruising rechtdoor, bij de tweede kruising rechtdoor, u bevindt zich nu op ’t Klooster.
 • Locaties worden op meerdere plaatsen met groene aanwijsborden aangegeven.

Meer Mariënwaerdt

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

De lekkerste pannenkoeken van biologische oogst eet u bij Pannenkoekenhuis de Stapelbakker. Geniet op een van de grote terrassen, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin, op de skelterbaan of op het springkussen. Onze pannenkoekenboerderij ligt centraal gelegen tussen Den Bosch en Utrecht, en is daarmee ook heel geschikt als zakelijke ontmoetingsplek en doordeweekse lunch. Voor families en grote groepen zijn er flinke stamtafels. Voor onze zakelijke gasten hebben wij ook kleinere, intieme vergaderlocaties, natuurlijk met gratis wifi.

Lees meer>>

Uniek trouwen

trouwen

Trouwen in een koetshuis of buiten trouwen in een boomgaard? Geef je ja-woord op het authentieke landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in één van de originele, unieke trouwlocaties. Ook voor een unieke winterbruiloft of madiwobruiloft kun je op het landgoed terecht. Lees meer »

Inspirerend vergaderen

vergaderen widget

Op landgoed Mariënwaerdt bevinden zich meerdere sfeervolle vergaderlocaties dicht bij elkaar. Haal het beste uit uw vergadering, teambuilding, seminar of personeelsfeest in een inspirerende omgeving. Mariënwaerdt is ook een geliefde evenementlocatie en congreslocatie.

Lees meer »

Bijzonder overnachten

Multiple Entry Overnachten 2

Smaakt uw bezoek aan het landgoed naar meer? Kies voor bijzonder overnachten in B&B De Neust of verblijf een weekend, (mid)week of nog langer in een van onze authentieke vakantiehuizen. Geniet op dit bijzondere vakantieadres van het originele vakantiehuis Buitenleven, met zijn rietgedekte kap, witgepleisterde muren en cottagestijl. Of kies voor een verblijf in de Abtsbouwing, voor een bijzondere vakantie.

Lees meer »

Genieten van landgoedproducten

kerstpakket widget

Maak kennis met de delicatessen van Mariënwaerdt. Alle producten zijn biologisch en vol van smaak. Ontdek ze in de Landgoedwinkel of bij een winkelier bij u in de buurt. Geef ze ook eens cadeau in een stijlvol kerstpakket!

Lees meer »

Feestlocatie nodig?

Multiple Entry feest particulier 2

Vier uw bijzondere gelegenheid in de prachtige omgeving van Mariënwaerdt. Deze unieke feestlocatie in Midden-Nederland maakt uw feest, jubileum of verjaardag gegarandeerd tot een succes. Wij helpen u graag bij de voorbereidingen van uw feest. Onze authentieke feestzalen in een landelijke omgeving zorgen voor een ontspannen bijeenkomst, waar u en uw naasten nog lang van zullen nagenieten.
Lees meer »