A la carte

Voorgerechten

Biologisch brood
4,50
Met olijven
Charcuterie
9,00
Met Amsterdamse ui en chutney
Carpaccio van de Lakenvelder
11,00
Met rucola, zongedroogde tomaat, pestodressing en Oude Adel
Trio van ham
13,00
drie soorten ham met meloen en frambozendressing
Gegrilde tonijn
12,00
Op een niçoise met groene asperge en tonijnmayonaise
Proeverij
10,00
Met een filodeeg hapje gevuld met spinazie en feta, vegetarisch soepje en couscous
Voorgerechten

Tussengerechten

Schorsenerensoep
6,00
Met zalmsnippers (ook vegetarisch mogelijk)
Gamba pil pil
13,00
In knoflookolie en rode peper
Lamskebab
12,00
Op een spies met yoghurt-mint dip
Tussengerechten

Hoofdgerechten

Wij serveren al onze hoofdgerechten met verse frites en groente van het seizoen
Entrecôte
24,00
Keuze uit saus ‘Marie’ of pepersaus en cantharellen
Proeverij van lakenvelder
23,00
Gerookte ribeye, entrecôte met saus Marie en een hamburgertje met uienchutney
Eendenborst
22,00
Met een saus van landgoed appelcider, sjalot en oesterzwam
Italiaanse varkenshaas
19,00
Gevuld met mozzarella, zongedroogde tomaat en basilicum
Mediterraanse dorade
20,00
met tomaten kritharaki (pasta)
Courgetti
17,00
Spaghetti van courgette, linzenballetjes en tomatensaus
Hoofdgerechten

Desserts

Lemoncurd taart
8,00
Met cassis ijs
Panna cotta
9,00
Met Liefmans en rood fruit
Lentekriebels
8,00
Met drie bollen ijs en fruit van het seizoen
Kaasplankje
10,00
Selectie van landgoedkazen en internationale kazen met appel-perenstroop en notenbrood
Dessertwijn
4,50
Per glas vanaf
Rode Port
5,76
Kopke Colheita 1995, per glas
Hoofdgerechten