Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag »

Blog

Blog: Zoek je een locatie voor je zakelijk evenement? Waar let je op?

Een groot zakelijk evenement organiseren is een leuke klus, maar ook één waar veel bij komt kijken. Waar moet je vooral op letten en hoe vind je een passende locatie voor je gasten? Een checklist met de volgende punten is daarbij een handig hulpmiddel;

Aantal gasten
Hoeveel gasten verwacht je? Lees verder »

Blog: Een belastingvrij personeelsfeest

Voor veel werkgevers is de nieuwe werkkostenregeling nog wennen. Wat is er veranderd? Wat zijn de consequenties voor mijn bedrijf? Hoe moet ik de regeling implementeren? Mag ik nog wel een feestje geven voor mijn personeel? Een toelichting.

Je hebt het vast wel eens voorbij zien komen; de werkkostenregeling (WKR). Lees verder »

Blog: Wat is de ideale locatie voor je evenement?

Landgoedfair 2013 Parade + hooiberg 2 web

De locatie bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van een evenement. Sterker nog; de locatie kan een evenement maken of breken!
Een checklist is handig om te bezien of een locatie geschikt is voor uw evenement;

  • Roept de locatie de juiste sfeer op?
Lees verder »

Meer Mariënwaerdt

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

De lekkerste pannenkoeken van biologische oogst eet u bij Pannenkoekenhuis de Stapelbakker. Geniet op een van de grote terrassen, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin, op de skelterbaan of op het springkussen. Onze pannenkoekenboerderij ligt centraal gelegen tussen Den Bosch en Utrecht, en is daarmee ook heel geschikt als zakelijke ontmoetingsplek en doordeweekse lunch. Voor families en grote groepen zijn er flinke stamtafels. Voor onze zakelijke gasten hebben wij ook kleinere, intieme vergaderlocaties, natuurlijk met gratis wifi.

Lees meer>>

Uniek trouwen

trouwen

Trouwen in een koetshuis of buiten trouwen in een boomgaard? Geef je ja-woord op het authentieke landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in één van de originele, unieke trouwlocaties. Ook voor een unieke winterbruiloft of madiwobruiloft kun je op het landgoed terecht. Lees meer »

Inspirerend vergaderen

vergaderen widget

Op landgoed Mariënwaerdt bevinden zich meerdere sfeervolle vergaderlocaties dicht bij elkaar. Haal het beste uit uw vergadering, teambuilding, seminar of personeelsfeest in een inspirerende omgeving. Mariënwaerdt is ook een geliefde evenementlocatie en congreslocatie.

Lees meer »

Bijzonder overnachten

Multiple Entry Overnachten 2

Smaakt uw bezoek aan het landgoed naar meer? Kies voor bijzonder overnachten in B&B De Neust of verblijf een weekend, (mid)week of nog langer in een van onze authentieke vakantiehuizen. Geniet op dit bijzondere vakantieadres van het originele vakantiehuis Buitenleven, met zijn rietgedekte kap, witgepleisterde muren en cottagestijl. Of kies voor een verblijf in de Abtsbouwing, voor een bijzondere vakantie.

Lees meer »

Genieten van landgoedproducten

kerstpakket widget

Maak kennis met de delicatessen van Mariënwaerdt. Alle producten zijn biologisch en vol van smaak. Ontdek ze in de Landgoedwinkel of bij een winkelier bij u in de buurt. Geef ze ook eens cadeau in een stijlvol kerstpakket!

Lees meer »

Feestlocatie nodig?

Multiple Entry feest particulier 2

Vier uw bijzondere gelegenheid in de prachtige omgeving van Mariënwaerdt. Deze unieke feestlocatie in Midden-Nederland maakt uw feest, jubileum of verjaardag gegarandeerd tot een succes. Wij helpen u graag bij de voorbereidingen van uw feest. Onze authentieke feestzalen in een landelijke omgeving zorgen voor een ontspannen bijeenkomst, waar u en uw naasten nog lang van zullen nagenieten.
Lees meer »