Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag »

Zelf kiezen

Geef uw medewerkers een kerstgeschenk dat altijd raak is!

Arrangement Kerstgeschenk Keuze

Het leukste kerstgeschenk voor uw medewerkers kiezen ze zelf!

Een origineel kerstpakket vinden dat alle medewerkers leuk vinden? Laat uw medewerkers zelf hun geschenken kiezen tijdens een gezellig winters dagje uit op de Kerstfair op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt! Zo geeft u hen niet alleen een leuke dag of avond uit, maar ook een kerstcadeau dat ze gegarandeerd waarderen. De Kerstfair op Heerlijkheid Mariënwaerdt is van 8 tot en met 11 december en vindt plaats op het oudste gedeelte van het landgoed, ’t Klooster. Hier staan meer dan 140 standhouders met de leukste producten voor kerst, interieur, buitenleven en mode. Het arrangement bestaat uit een entreebewijs voor de Kerstfair, muntjes voor eten en drinken bij de verschillende restaurants op de Kerstfair en een cadeaubon om mee te winkelen bij de stands op de Kerstfair. Bovendien kunt u gebruikmaken van een eigen locatie – het Koetshuis of de Jachtkamer – om uw medewerkers te ontvangen met koffie, lunch, borrel of diner.

Voorbeeldarrangement zonder diner:
– Entreebewijs voor de Kerstfair
– Munten voor eten en drinken
– Bonnen om kerstpakketten samen te stellen (met producten van de Kerstfair)

Opties:
– Medewerkers kiezen zelf op welke dag zij de Kerstfair bezoeken of u kiest een gezamenlijke dag
– Het kerstgeschenk kan worden uitgebreid tot bedrijfsuitje met catering in één van de locaties (De Jachtkamer of de Hooge Schuur), bijvoorbeeld met koffie, lunch of diner.
– Verschillende prijsklassen per groep medewerkers, dit mag u zelf bepalen

knop informatie

Meer Mariënwaerdt

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

De lekkerste pannenkoeken van biologische oogst eet u bij Pannenkoekenhuis de Stapelbakker. Geniet op een van de grote terrassen, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin, op de skelterbaan of op het springkussen. Onze pannenkoekenboerderij ligt centraal gelegen tussen Den Bosch en Utrecht, en is daarmee ook heel geschikt als zakelijke ontmoetingsplek en doordeweekse lunch. Voor families en grote groepen zijn er flinke stamtafels. Voor onze zakelijke gasten hebben wij ook kleinere, intieme vergaderlocaties, natuurlijk met gratis wifi.

Lees meer>>

Uniek trouwen

trouwen

Trouwen in een koetshuis of buiten trouwen in een boomgaard? Geef je ja-woord op het authentieke landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in één van de originele, unieke trouwlocaties. Ook voor een unieke winterbruiloft of madiwobruiloft kun je op het landgoed terecht. Lees meer »

Inspirerend vergaderen

vergaderen widget

Op landgoed Mariënwaerdt bevinden zich meerdere sfeervolle vergaderlocaties dicht bij elkaar. Haal het beste uit uw vergadering, teambuilding, seminar of personeelsfeest in een inspirerende omgeving. Mariënwaerdt is ook een geliefde evenementlocatie en congreslocatie.

Lees meer »

Bijzonder overnachten

Multiple Entry Overnachten 2

Smaakt uw bezoek aan het landgoed naar meer? Kies voor bijzonder overnachten in B&B De Neust of verblijf een weekend, (mid)week of nog langer in een van onze authentieke vakantiehuizen. Geniet op dit bijzondere vakantieadres van het originele vakantiehuis Buitenleven, met zijn rietgedekte kap, witgepleisterde muren en cottagestijl. Of kies voor een verblijf in de Abtsbouwing, voor een bijzondere vakantie.

Lees meer »

Genieten van landgoedproducten

kerstpakket widget

Maak kennis met de delicatessen van Mariënwaerdt. Alle producten zijn biologisch en vol van smaak. Ontdek ze in de Landgoedwinkel of bij een winkelier bij u in de buurt. Geef ze ook eens cadeau in een stijlvol kerstpakket!

Lees meer »

Feestlocatie nodig?

Multiple Entry feest particulier 2

Vier uw bijzondere gelegenheid in de prachtige omgeving van Mariënwaerdt. Deze unieke feestlocatie in Midden-Nederland maakt uw feest, jubileum of verjaardag gegarandeerd tot een succes. Wij helpen u graag bij de voorbereidingen van uw feest. Onze authentieke feestzalen in een landelijke omgeving zorgen voor een ontspannen bijeenkomst, waar u en uw naasten nog lang van zullen nagenieten.
Lees meer »