Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag »

Agenda & Evenementen Nieuws

20 & 21 mei: Bestel een Lakenvelder vleespakket!

Haal uw vleespakket op in de Landgoedwinkel

In de Landgoedwinkel is het Lakenvelder vlees van landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt verkrijgbaar. Heerlijk vlees, fijn van structuur en biologisch. Bestel online of in de Landgoedwinkel een Lakenvelder vleespakket en haal het pakket op 20 & 21 mei op in de Landgoedwinkel. Bekijk de vleespakketten hieronder. U kunt de volgende pakketten hier bestellen:

Lakenveldervleespakket groot

1 kilo gehakt 500 g stooflappen
400 g verse worst 500 g rosbief
250 g tartaar 250 g biefstuk
600 g hamburgers 250 g kogelbiefstuk
500 g soeppakket 500 g bieflappen
500 g riblappen  


Lakenveldervleespakket klein

Twee hamburgers 300 g biefstuk
Twee verse worstjes 500 g stoofvlees


Uit te breiden met een Landgoedpakket

1 potje Chutney
1 potje Cumberlandsaus
+/- 300 g kruidenkaas
+/- 300 g Even Gelegen landgoedkaas
1 potje Vruchtenspread
1 fles Landgoedsap
1 zakje kloostermopjes
een recept van de Landgoedkok


Losse bestellijst Lakenveldervlees

Tournedos € 50,- per kilo
Biefstuk € 30,- per kilo
Entrecote € 35,- per kilo
Tartaar € 15,- per kilo
Riblap € 14,95 per kilo
Stooflap € 17,95 per kilo
Hamburgers € 15,- per kilo
Gehakt € 11,95 per kilo
Verse worst € 14,95 per kilo
Poulet € 12,50 per kilo
Rookworst € 15,- per kilo

 

Terug naar overzicht

Meer Mariënwaerdt

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

De lekkerste pannenkoeken van biologische oogst eet u bij Pannenkoekenhuis de Stapelbakker. Geniet op een van de grote terrassen, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin, op de skelterbaan of op het springkussen. Onze pannenkoekenboerderij ligt centraal gelegen tussen Den Bosch en Utrecht, en is daarmee ook heel geschikt als zakelijke ontmoetingsplek en doordeweekse lunch. Voor families en grote groepen zijn er flinke stamtafels. Voor onze zakelijke gasten hebben wij ook kleinere, intieme vergaderlocaties, natuurlijk met gratis wifi.

Lees meer>>

Uniek trouwen

trouwen

Trouwen in een koetshuis of buiten trouwen in een boomgaard? Geef je ja-woord op het authentieke landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in één van de originele, unieke trouwlocaties. Ook voor een unieke winterbruiloft of madiwobruiloft kun je op het landgoed terecht. Lees meer »

Inspirerend vergaderen

vergaderen widget

Op landgoed Mariënwaerdt bevinden zich meerdere sfeervolle vergaderlocaties dicht bij elkaar. Haal het beste uit uw vergadering, teambuilding, seminar of personeelsfeest in een inspirerende omgeving. Mariënwaerdt is ook een geliefde evenementlocatie en congreslocatie.

Lees meer »

Bijzonder overnachten

Multiple Entry Overnachten 2

Smaakt uw bezoek aan het landgoed naar meer? Kies voor bijzonder overnachten in B&B De Neust of verblijf een weekend, (mid)week of nog langer in een van onze authentieke vakantiehuizen. Geniet op dit bijzondere vakantieadres van het originele vakantiehuis Buitenleven, met zijn rietgedekte kap, witgepleisterde muren en cottagestijl. Of kies voor een verblijf in de Abtsbouwing, voor een bijzondere vakantie.

Lees meer »

Genieten van landgoedproducten

kerstpakket widget

Maak kennis met de delicatessen van Mariënwaerdt. Alle producten zijn biologisch en vol van smaak. Ontdek ze in de Landgoedwinkel of bij een winkelier bij u in de buurt. Geef ze ook eens cadeau in een stijlvol kerstpakket!

Lees meer »

Feestlocatie nodig?

Multiple Entry feest particulier 2

Vier uw bijzondere gelegenheid in de prachtige omgeving van Mariënwaerdt. Deze unieke feestlocatie in Midden-Nederland maakt uw feest, jubileum of verjaardag gegarandeerd tot een succes. Wij helpen u graag bij de voorbereidingen van uw feest. Onze authentieke feestzalen in een landelijke omgeving zorgen voor een ontspannen bijeenkomst, waar u en uw naasten nog lang van zullen nagenieten.
Lees meer »