Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag »

Nieuws

Friday Night specials in Brasserie Marie

Iedere maand organiseert Brasserie Marie twee Friday Night Specials. Tijdens deze avonden kunt u genieten van live muziek en een heerlijk (veelal biologisch) diner voor een mooie prijs. De Friday Night Specials worden op de volgende data gehouden.
 
24 februari – Proeverij van Lakenvelder
Proef wat het landgoed u te bieden heeft! Inmiddels telt de kudde Lakenvelders van Mariënwaerdt ruim 80 runderen. Lakenvelders worden van oudsher gehouden op landgoederen als Mariënwaerdt. Daarom worden ze ook wel kasteel- of parkrund genoemd. De Lakenvelders op Mariënwaerdt grazen zo lang het weer het toelaat op een weiland. Het vlees van de Lakenvelders is biologisch en fijn van structuur. Maak kennis met het heerlijke vlees aan de hand van de proeverij: Stoofpotje, hamburger en biefstuk met Mariesaus voor maar € 19,50 per persoon.
 
10 maart – Spareribs
Geniet op vrijdag 10 maart van heerlijke spareribs bij Brasserie Marie. Deze lekkere spareribs worden geserveerd met frites, salade  en twee sauzen voor maar € 18,50 per persoon.
 
24 maart – Noordzeetong
Op vrijdag 24 maart bereidt de chef-kok van Brasserie Marie de lekkerste Noordzeetong voor u! Circa 450 gram Noordzeetong wordt in roomboter gebakken en geserveerd met frites, salade en ravigotesaus. Geniet van dit gerecht voor maar € 32,50 per persoon.
Terug naar overzicht

Meer Mariënwaerdt

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

De lekkerste pannenkoeken van biologische oogst eet u bij Pannenkoekenhuis de Stapelbakker. Geniet op een van de grote terrassen, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin, op de skelterbaan of op het springkussen. Onze pannenkoekenboerderij ligt centraal gelegen tussen Den Bosch en Utrecht, en is daarmee ook heel geschikt als zakelijke ontmoetingsplek en doordeweekse lunch. Voor families en grote groepen zijn er flinke stamtafels. Voor onze zakelijke gasten hebben wij ook kleinere, intieme vergaderlocaties, natuurlijk met gratis wifi.

Lees meer>>

Uniek trouwen

trouwen

Trouwen in een koetshuis of buiten trouwen in een boomgaard? Geef je ja-woord op het authentieke landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in één van de originele, unieke trouwlocaties. Ook voor een unieke winterbruiloft of madiwobruiloft kun je op het landgoed terecht. Lees meer »

Inspirerend vergaderen

vergaderen widget

Op landgoed Mariënwaerdt bevinden zich meerdere sfeervolle vergaderlocaties dicht bij elkaar. Haal het beste uit uw vergadering, teambuilding, seminar of personeelsfeest in een inspirerende omgeving. Mariënwaerdt is ook een geliefde evenementlocatie en congreslocatie.

Lees meer »

Bijzonder overnachten

Multiple Entry Overnachten 2

Smaakt uw bezoek aan het landgoed naar meer? Kies voor bijzonder overnachten in B&B De Neust of verblijf een weekend, (mid)week of nog langer in een van onze authentieke vakantiehuizen. Geniet op dit bijzondere vakantieadres van het originele vakantiehuis Buitenleven, met zijn rietgedekte kap, witgepleisterde muren en cottagestijl. Of kies voor een verblijf in de Abtsbouwing, voor een bijzondere vakantie.

Lees meer »

Genieten van landgoedproducten

kerstpakket widget

Maak kennis met de delicatessen van Mariënwaerdt. Alle producten zijn biologisch en vol van smaak. Ontdek ze in de Landgoedwinkel of bij een winkelier bij u in de buurt. Geef ze ook eens cadeau in een stijlvol kerstpakket!

Lees meer »

Feestlocatie nodig?

Multiple Entry feest particulier 2

Vier uw bijzondere gelegenheid in de prachtige omgeving van Mariënwaerdt. Deze unieke feestlocatie in Midden-Nederland maakt uw feest, jubileum of verjaardag gegarandeerd tot een succes. Wij helpen u graag bij de voorbereidingen van uw feest. Onze authentieke feestzalen in een landelijke omgeving zorgen voor een ontspannen bijeenkomst, waar u en uw naasten nog lang van zullen nagenieten.
Lees meer »