Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag »

Nieuws

De Landgoedwinkel Prijswinnaar Beste Biologische Winkel 2017

Op de Bio-beurs in Zwolle werden de winnaars van de verkiezing voor beste biologische winkel bekend gemaakt. De prijzen werden uit gereikt op woensdagavond 18 januari. De verkiezing is een initiatief van Bionext en de Biowinkelvereniging. Mariënwaerdt eindigde als derde in de verkiezing van Beste Biologische Boerderijwinkel 2017.

Het jurycomentaar was als volgt: Op de derde plaats is geëindigd Landgoedwinkel Heerlijkheid Mariënwaerdt. Deze geniet een grote naamsbekendheid. De jury vindt de winkel en locatie heel sfeervol.  De combinatie van beleving, kleding en cadeaus is een pré.  Bekend zijn de chutneys en jams die breed beschikbaar zijn in het land. Het voedingsmiddelenassortiment is biologisch. Een minpunt is wel dat het assortiment wat beperkt is:  er is geen AGF en koelvers. In combinatie met het grote assortiment non-food (kleding, serviesgoed) vindt de jury Heerlijkheid Mariënwaerdt een echte ‘landwinkel’.  Al met al een prachtige winkel, waar het publiek terecht graag komt.

Verkiezingsprocedure
De winnaars zijn gekozen door een mix van publieksstemmen en het oordeel van de jury. Het oordeel van de jury woog voor 80 % mee, de stemmen van het publiek voor 20 %. In elke categorie waren 3 winkels genomineerd. De juryleden zijn Kitty Koelemeijer (hoogleraar Marketing & Retailing aan Nyenrode Business Universiteit), Michiel Bussink (journalist gespecialiseerd in voedsel en landbouw), Henk Hofstede (Sectorbanker Retail ABN AMRO), Roosmarijn Saat (eigenaar biologische speciaalzaak Gimsel Rotterdam, winnaar verkiezing Beste Biowinkel 2016 categorie grote winkel).Pomms’).
Elke genomineerde winkel is bezocht door twee leden van de jury. De genomineerde webwinkels werden online beoordeeld door twee juryleden, onder meer door plaatsing van een bestelling. De prijsuitreiking vond plaats op de Bio-beurs in de IJsselhallen in Zwolle. Deze biologische vakbeurs is een initiatief van Bionext en Libéma.
 
 

Terug naar overzicht

Meer Mariënwaerdt

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

De lekkerste pannenkoeken van biologische oogst eet u bij Pannenkoekenhuis de Stapelbakker. Geniet op een van de grote terrassen, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin, op de skelterbaan of op het springkussen. Onze pannenkoekenboerderij ligt centraal gelegen tussen Den Bosch en Utrecht, en is daarmee ook heel geschikt als zakelijke ontmoetingsplek en doordeweekse lunch. Voor families en grote groepen zijn er flinke stamtafels. Voor onze zakelijke gasten hebben wij ook kleinere, intieme vergaderlocaties, natuurlijk met gratis wifi.

Lees meer>>

Uniek trouwen

trouwen

Trouwen in een koetshuis of buiten trouwen in een boomgaard? Geef je ja-woord op het authentieke landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in één van de originele, unieke trouwlocaties. Ook voor een unieke winterbruiloft of madiwobruiloft kun je op het landgoed terecht. Lees meer »

Inspirerend vergaderen

vergaderen widget

Op landgoed Mariënwaerdt bevinden zich meerdere sfeervolle vergaderlocaties dicht bij elkaar. Haal het beste uit uw vergadering, teambuilding, seminar of personeelsfeest in een inspirerende omgeving. Mariënwaerdt is ook een geliefde evenementlocatie en congreslocatie.

Lees meer »

Bijzonder overnachten

Multiple Entry Overnachten 2

Smaakt uw bezoek aan het landgoed naar meer? Kies voor bijzonder overnachten in B&B De Neust of verblijf een weekend, (mid)week of nog langer in een van onze authentieke vakantiehuizen. Geniet op dit bijzondere vakantieadres van het originele vakantiehuis Buitenleven, met zijn rietgedekte kap, witgepleisterde muren en cottagestijl. Of kies voor een verblijf in de Abtsbouwing, voor een bijzondere vakantie.

Lees meer »

Genieten van landgoedproducten

kerstpakket widget

Maak kennis met de delicatessen van Mariënwaerdt. Alle producten zijn biologisch en vol van smaak. Ontdek ze in de Landgoedwinkel of bij een winkelier bij u in de buurt. Geef ze ook eens cadeau in een stijlvol kerstpakket!

Lees meer »

Feestlocatie nodig?

Multiple Entry feest particulier 2

Vier uw bijzondere gelegenheid in de prachtige omgeving van Mariënwaerdt. Deze unieke feestlocatie in Midden-Nederland maakt uw feest, jubileum of verjaardag gegarandeerd tot een succes. Wij helpen u graag bij de voorbereidingen van uw feest. Onze authentieke feestzalen in een landelijke omgeving zorgen voor een ontspannen bijeenkomst, waar u en uw naasten nog lang van zullen nagenieten.
Lees meer »