Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag »

Enspijks Veer

Het veerpontje

Vanaf vrijdag 25 maart 2016 vaart het voet- en fietsveer over de Linge weer dagelijks. De vaartijden zijn – evenals vorig jaar – van 09.30 uur tot 17.30 uur. Tot en met 30 september zetten 3 veerbazen wandelaars en fietsers graag over. Dagelijks, zoals genoemd; het veer vaart echter niet op dagen waarop 70% of meer regen is voorspeld. Bij de verschillende VVV/RBT-kantoren en –informatiepunten kunt u informatie en wandel- en fietsroutekaarten verkrijgen. Het tarief per overtocht is € 1,00 en kinderen tot 12 jaar en onder begeleiding zijn gratis (max. 2 per betalende begeleider).

 

Op vertoon van uw veerpont-kaartje krijgt u een gratis kopje koffie bij een maaltijd in Pannenkoekenrestaurant de Stapelbakker.

veer web

 Gebruiksregels:

1. Betreden en gebruik loopbrug, steiger en pont zijn voor eigen risico.

2. Aanwijzingen gegeven door schipper of kaartverkoper dienen te worden opgevolgd.

3. Pont alleen betreden of verlaten op aanwijzing van de schipper of kaartverkoper.

4. Passagiers, die de pont verlaten, hebben voorrang.

5. Maximum aantal passagiers: 10 personen.

6. Heerlijkheid Mariënwaerdt aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid.

 Enspijks Veer op Mariënwaerdt

Overige informatie:
Schipper: 06 – 4073 9552

Stremmingen: www.marienwaerdt.nl of www.uiterwaarde.nl

NOS teletekst pagina 723

 

Boothelling aanwezig en is gratis te gebruiken. Autostalling voor 30 auto’s is ook gratis.

 

Het toeristische fiets- en voetveer het Enspijkse Veer vaart sinds 1996 tussen het dorp Enspijk en het Landgoed Mariënwaerdt. De veerverbinding werd in de vaart gebracht in het kader van het toeristisch project ‘Linge, Lusthof van Nederland’.

Meer Mariënwaerdt

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

De lekkerste pannenkoeken van biologische oogst eet u bij Pannenkoekenhuis de Stapelbakker. Geniet op een van de grote terrassen, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin, op de skelterbaan of op het springkussen. Onze pannenkoekenboerderij ligt centraal gelegen tussen Den Bosch en Utrecht, en is daarmee ook heel geschikt als zakelijke ontmoetingsplek en doordeweekse lunch. Voor families en grote groepen zijn er flinke stamtafels. Voor onze zakelijke gasten hebben wij ook kleinere, intieme vergaderlocaties, natuurlijk met gratis wifi.

Lees meer>>

Uniek trouwen

trouwen

Trouwen in een koetshuis of buiten trouwen in een boomgaard? Geef je ja-woord op het authentieke landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in één van de originele, unieke trouwlocaties. Ook voor een unieke winterbruiloft of madiwobruiloft kun je op het landgoed terecht. Lees meer »

Inspirerend vergaderen

vergaderen widget

Op landgoed Mariënwaerdt bevinden zich meerdere sfeervolle vergaderlocaties dicht bij elkaar. Haal het beste uit uw vergadering, teambuilding, seminar of personeelsfeest in een inspirerende omgeving. Mariënwaerdt is ook een geliefde evenementlocatie en congreslocatie.

Lees meer »

Bijzonder overnachten

Multiple Entry Overnachten 2

Smaakt uw bezoek aan het landgoed naar meer? Kies voor bijzonder overnachten in B&B De Neust of verblijf een weekend, (mid)week of nog langer in een van onze authentieke vakantiehuizen. Geniet op dit bijzondere vakantieadres van het originele vakantiehuis Buitenleven, met zijn rietgedekte kap, witgepleisterde muren en cottagestijl. Of kies voor een verblijf in de Abtsbouwing, voor een bijzondere vakantie.

Lees meer »

Genieten van landgoedproducten

kerstpakket widget

Maak kennis met de delicatessen van Mariënwaerdt. Alle producten zijn biologisch en vol van smaak. Ontdek ze in de Landgoedwinkel of bij een winkelier bij u in de buurt. Geef ze ook eens cadeau in een stijlvol kerstpakket!

Lees meer »

Feestlocatie nodig?

Multiple Entry feest particulier 2

Vier uw bijzondere gelegenheid in de prachtige omgeving van Mariënwaerdt. Deze unieke feestlocatie in Midden-Nederland maakt uw feest, jubileum of verjaardag gegarandeerd tot een succes. Wij helpen u graag bij de voorbereidingen van uw feest. Onze authentieke feestzalen in een landelijke omgeving zorgen voor een ontspannen bijeenkomst, waar u en uw naasten nog lang van zullen nagenieten.
Lees meer »