Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag »

Paarden Heerlijkheid

Ruiterroute op het landgoed

Voor de paardenliefhebber is Heerlijkheid Mariënwaerdt een waar paradijs. Over ruim 900 hectare aan uitgestrekte landerijen, akkers, waterpartijen, bossen en verstilde uiterwaarden slingert een prachtige route, die varieert naar gelang het seizoen en de bodemgesteldheid. Hier kunt u paardrijden in de meest pure vorm – de ultieme manier om de adembenemende schoonheid van Mariënwaerdt te ontdekken. De route begint en eindigt bij de Paarden Heerlijkheid aan de Dwarssteeg 3 in Beesd, ons centrum voor paarden, ruiters en menners. Er zijn royale, lichte boxen, paddocks, spoel- en wasplaatsen met warm water én de droom van ieder paard: uitgestrekte weilanden met mals Betuws gras.

 Paarden op landgoed Mariënwaerdt

Uw paard op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt

Als u uw paard stalt bij de Paarden Heerlijkheid kunt u ook gebruikmaken van de buitenrijbaan van 60×25 meter. De Paarden Heerlijkheid is voorzien van een ruime, verwarmde zadelkamer met kasten, een stijlvolle ontvangstruimte, verkleedruimte en sanitair en biedt daarnaast ruime parkeergelegenheid en een afspuitplaats voor rijtuigen. Uiteraard is er professionele begeleiding aanwezig, voor u en uw nobele viervoeter.

Meer weten? Lees verder op de website van de Paarden Heerlijkheid.

 

Paarden Heerlijkheid

Dwarssteeg 3
4153 RX  Beesd
Contactpersoon: Wendy Zwartjes
paarden@marienwaerdt.nl
06-13454613

Meer Mariënwaerdt

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

De lekkerste pannenkoeken van biologische oogst eet u bij Pannenkoekenhuis de Stapelbakker. Geniet op een van de grote terrassen, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin, op de skelterbaan of op het springkussen. Onze pannenkoekenboerderij ligt centraal gelegen tussen Den Bosch en Utrecht, en is daarmee ook heel geschikt als zakelijke ontmoetingsplek en doordeweekse lunch. Voor families en grote groepen zijn er flinke stamtafels. Voor onze zakelijke gasten hebben wij ook kleinere, intieme vergaderlocaties, natuurlijk met gratis wifi.

Lees meer>>

Uniek trouwen

trouwen

Trouwen in een koetshuis of buiten trouwen in een boomgaard? Geef je ja-woord op het authentieke landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in één van de originele, unieke trouwlocaties. Ook voor een unieke winterbruiloft of madiwobruiloft kun je op het landgoed terecht. Lees meer »

Inspirerend vergaderen

vergaderen widget

Op landgoed Mariënwaerdt bevinden zich meerdere sfeervolle vergaderlocaties dicht bij elkaar. Haal het beste uit uw vergadering, teambuilding, seminar of personeelsfeest in een inspirerende omgeving. Mariënwaerdt is ook een geliefde evenementlocatie en congreslocatie.

Lees meer »

Bijzonder overnachten

Multiple Entry Overnachten 2

Smaakt uw bezoek aan het landgoed naar meer? Kies voor bijzonder overnachten in B&B De Neust of verblijf een weekend, (mid)week of nog langer in een van onze authentieke vakantiehuizen. Geniet op dit bijzondere vakantieadres van het originele vakantiehuis Buitenleven, met zijn rietgedekte kap, witgepleisterde muren en cottagestijl. Of kies voor een verblijf in de Abtsbouwing, voor een bijzondere vakantie.

Lees meer »

Genieten van landgoedproducten

kerstpakket widget

Maak kennis met de delicatessen van Mariënwaerdt. Alle producten zijn biologisch en vol van smaak. Ontdek ze in de Landgoedwinkel of bij een winkelier bij u in de buurt. Geef ze ook eens cadeau in een stijlvol kerstpakket!

Lees meer »

Feestlocatie nodig?

Multiple Entry feest particulier 2

Vier uw bijzondere gelegenheid in de prachtige omgeving van Mariënwaerdt. Deze unieke feestlocatie in Midden-Nederland maakt uw feest, jubileum of verjaardag gegarandeerd tot een succes. Wij helpen u graag bij de voorbereidingen van uw feest. Onze authentieke feestzalen in een landelijke omgeving zorgen voor een ontspannen bijeenkomst, waar u en uw naasten nog lang van zullen nagenieten.
Lees meer »