Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag »

Arrangementen & Extra’s

Madiwo-bruiloft

Doen jullie als stel alles graag nét even anders? Kies dan voor een bruiloft op maandag, dinsdag of woensdag! Tijdens een madiwo-wedding hebben jullie alle ruimte op het landgoed om er de mooiste dag van jullie leven te maken. En, niet onbelangrijk, de madiwo-trouwarrangementen zijn aantrekkelijk geprijsd. Een compleet verzorgde madiwo-bruiloft is er al vanaf € 3995,-. Heerlijkheid Mariënwaerdt heeft aantrekkelijke arrangementen voor madiwo-bruiloften. Vraag de arrangementen aan!

Winterbruiloft arrangement

Het landgoed in witte, winterse weelde is romantiek ten top! In de maanden januari, februari en maart kun je op landgoed Mariënwaerdt kiezen voor een winter wedding. We hebben speciale winterbruiloftarrangementen voor jullie, voor een volledig verzorgde winterbruiloft. Natuurlijk zijn de arrangementen aan te passen naar jullie persoonlijke voorkeuren en wensen, zodat het echt júllie dag wordt!

Winterwedding op het landgoed

We starten met de ontvangst van jullie gasten met een glas glühwein of warme chocolademelk in de zijruimte van het Koetshuis. Hierna is het grote moment daar: jullie ja-woord! Tijdens de huwelijksceremonie in het Koetshuis hebben jullie uitzicht op het Huis Mariënwaerdt. Tijd om te toasten op jullie huwelijk met een flute prosecco en een (door ons verzorgde) bruidstaart met aansluitend een borrel. In de sfeervolle Jachtkamer hebben wij inmiddels het grote haardvuur ontstoken, waarbij jullie genieten van een lekkere aperitief en een amuse. Er staat daarna een prachtig gedekte dinertafel voor jullie klaar, waar jullie een Mariënwaerdts driegangendiner nuttigen. Jullie kunnen het winterbruiloftarrangement uitbreiden met een feest in De Nieuwe Refter of de Hooge Schuur. Het winterbruiloftarrangement is er al vanaf € 3995,-.

Vraag meer informatie aan

 

 

Rondleiding door het Huis Mariënwaerdt

Wilt u meer weten over Heerlijkheid Mariënwaerdt, het Huis Mariënwaerdt, haar bewoners en de historie? Boek dan een rondleiding (vanaf 15 personen). U bezichtigt onder meer de moestuin, de Oude Refter (de voormalige kloosterkeuken), de linnenkamer en de grafzerk van abt Petrus van Zuyren.

 

Kookworkshop

De kookworkshops op landgoed Mariënwaerdt vinden plaats in de open keuken van restaurant De Nieuwe Refter.  Deze authentieke schuur, waarvan de naam verwijst naar de eetzaal van  de voormalige abdij Mariënwaerdt, is een warme karakteristieke ruimte. In de open keuken van De Nieuwe Refter geeft de landgoedkok van Mariënwaerdt  kookworkshops met dagverse seizoensproducten en biologische producten die van het landgoed zelf afkomstig zijn. Het is een belevenis op zich: onder deskundige  leiding bereidt u met uw gasten op gemoedelijke wijze een heerlijk  viergangendiner. Na afloop geniet u op een mooi gedekte tafel van uw  gerechten, vergezeld van heerlijke wijnen. Kookworkshops  kunt u doen met groepen vanaf 15 personen.

Kookworkshop

Roofvogelworkshop

Tijdens een roofvogelworkshop maakt u kennis met alle facetten van de valkerij. U ervaart hoe de adel de wilde valken verzorgde en trainde voor de jacht. De training, huisvesting en jachtmethodes van de valkerij is al eeuwen nagenoeg gelijk gebleven. De bellen, schoentjes, werpriemen, loer en ander tuigage zoals de valkeniers uit de middeleeuwen al kenden worden ook nu, in onze tijd, nog steeds gebruikt.  Natuurlijk kan iedereen meedoen aan dit arrangement: stads- en buitenmensen, roofvogel- en natuurliefhebbers, vogelaars en jagers. Vanaf 15 personen.
Prijs op aanvraag.

Roofvogelworkshop op landgoed Mariënwaerdt

Meer Mariënwaerdt

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

De lekkerste pannenkoeken van biologische oogst eet u bij Pannenkoekenhuis de Stapelbakker. Geniet op een van de grote terrassen, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin, op de skelterbaan of op het springkussen. Onze pannenkoekenboerderij ligt centraal gelegen tussen Den Bosch en Utrecht, en is daarmee ook heel geschikt als zakelijke ontmoetingsplek en doordeweekse lunch. Voor families en grote groepen zijn er flinke stamtafels. Voor onze zakelijke gasten hebben wij ook kleinere, intieme vergaderlocaties, natuurlijk met gratis wifi.

Lees meer>>

Uniek trouwen

trouwen

Trouwen in een koetshuis of buiten trouwen in een boomgaard? Geef je ja-woord op het authentieke landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in één van de originele, unieke trouwlocaties. Ook voor een unieke winterbruiloft of madiwobruiloft kun je op het landgoed terecht. Lees meer »

Inspirerend vergaderen

vergaderen widget

Op landgoed Mariënwaerdt bevinden zich meerdere sfeervolle vergaderlocaties dicht bij elkaar. Haal het beste uit uw vergadering, teambuilding, seminar of personeelsfeest in een inspirerende omgeving. Mariënwaerdt is ook een geliefde evenementlocatie en congreslocatie.

Lees meer »

Bijzonder overnachten

Multiple Entry Overnachten 2

Smaakt uw bezoek aan het landgoed naar meer? Kies voor bijzonder overnachten in B&B De Neust of verblijf een weekend, (mid)week of nog langer in een van onze authentieke vakantiehuizen. Geniet op dit bijzondere vakantieadres van het originele vakantiehuis Buitenleven, met zijn rietgedekte kap, witgepleisterde muren en cottagestijl. Of kies voor een verblijf in de Abtsbouwing, voor een bijzondere vakantie.

Lees meer »

Genieten van landgoedproducten

kerstpakket widget

Maak kennis met de delicatessen van Mariënwaerdt. Alle producten zijn biologisch en vol van smaak. Ontdek ze in de Landgoedwinkel of bij een winkelier bij u in de buurt. Geef ze ook eens cadeau in een stijlvol kerstpakket!

Lees meer »

Feestlocatie nodig?

Multiple Entry feest particulier 2

Vier uw bijzondere gelegenheid in de prachtige omgeving van Mariënwaerdt. Deze unieke feestlocatie in Midden-Nederland maakt uw feest, jubileum of verjaardag gegarandeerd tot een succes. Wij helpen u graag bij de voorbereidingen van uw feest. Onze authentieke feestzalen in een landelijke omgeving zorgen voor een ontspannen bijeenkomst, waar u en uw naasten nog lang van zullen nagenieten.
Lees meer »