Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag »

Muziek op het landgoed

Na een succesvolle eerste editie van “Muziek op het Landgoed”, kunt u ook het komende seizoen weer getuige zijn van een reeks bijzondere concerten op dit prachtige landgoed. In deze 2e editie zullen er een viertal concerten op de zondag namiddag georganiseerd worden. Daarnaast zal ook dit seizoen de Matthäus Passion niet ontbreken en zijn er zelfs twee uitvoeringen van dit programma met hoogtepunten en vertellingen voorzien. De concertserie belooft dus weer een aantal verrassende concerten, passend bij de diverse jaargetijden op het landgoed, wat steeds weer een ander decor kent.

Bij ieder concert wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee. Alle concerten vinden plaats in de Hooge Schuur op het landgoed en aansluitend bestaat weer de mogelijkheid na te genieten van een driegangendiner in Brasserie Marie.

Poort216

25 & 26 maart: Matthäus op Mariënwaerdt

Op zaterdag 25 en zondag 26 maart 2017 worden de hoogtepunten uit de Matthäus Passion vertolkt en omlijst door het Betuws strijkersensemble ‘Jetset’, aangevuld met vertellingen van acteur Michiel Kerbosch vanuit het perspectief van Jozef de timmerman, de vader van Jezus. De kosten voor een ticket van het concert zijn € 35,- per persoon.

Aanvang zaterdag: 20.00 uur (om 17.00 uur, voorafgaand aan het concert, kunt u genieten van een heerlijk 3-gangendiner voor € 27,50 per persoon)
Aanvang zondag: 16.00 uur (na het concert kunt u aanschuiven bij Brasserie Marie en genieten van een heerlijk 3-gangendiner voor € 27,50 per persoon)
Locatie: Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt
Tickets: € 35,- per persoon
Bestel uw tickets voor dit concert en het diner hier!

19c0ba06-c20b-4b58-9d20-bdfea5e8d582_thumb840

 

 

 

 

Deze uitvoering wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank West Betuwe.

 

11 juni: Petite Messe Solennelle
Rossini schreef een prachtige mis vol prachtige koorwerken, aria’s en duetten met solisten die worden begeleid op piano en harmonium. Er is een versie van deze mis met orkest, maar deze versie met twee piano’s en harmonium is vooral bekend geraakt door de ‘kamerbezetting’. Een mis vol humor en Italiaanse lichtheid, tegenover gedragen, indrukwekkende aria’s en geweldige koorfuga’s. Het Culemborgs Kamerkoor zal dit beroemde koorwerk vertolken o.l.v. Hein Franssen. Begeleid op piano door Ineke Geleijns en harmonium door Jonathan Kooman.

Aanvang zondag: 16.00 uur
Locatie: Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt
Tickets: € 22,50 per persoon
Bestel uw tickets voor dit concert hier!

217b

Meer Mariënwaerdt

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

De lekkerste pannenkoeken van biologische oogst eet u bij Pannenkoekenhuis de Stapelbakker. Geniet op een van de grote terrassen, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin, op de skelterbaan of op het springkussen. Onze pannenkoekenboerderij ligt centraal gelegen tussen Den Bosch en Utrecht, en is daarmee ook heel geschikt als zakelijke ontmoetingsplek en doordeweekse lunch. Voor families en grote groepen zijn er flinke stamtafels. Voor onze zakelijke gasten hebben wij ook kleinere, intieme vergaderlocaties, natuurlijk met gratis wifi.

Lees meer>>

Uniek trouwen

trouwen

Trouwen in een koetshuis of buiten trouwen in een boomgaard? Geef je ja-woord op het authentieke landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in één van de originele, unieke trouwlocaties. Ook voor een unieke winterbruiloft of madiwobruiloft kun je op het landgoed terecht. Lees meer »

Inspirerend vergaderen

vergaderen widget

Op landgoed Mariënwaerdt bevinden zich meerdere sfeervolle vergaderlocaties dicht bij elkaar. Haal het beste uit uw vergadering, teambuilding, seminar of personeelsfeest in een inspirerende omgeving. Mariënwaerdt is ook een geliefde evenementlocatie en congreslocatie.

Lees meer »

Bijzonder overnachten

Multiple Entry Overnachten 2

Smaakt uw bezoek aan het landgoed naar meer? Kies voor bijzonder overnachten in B&B De Neust of verblijf een weekend, (mid)week of nog langer in een van onze authentieke vakantiehuizen. Geniet op dit bijzondere vakantieadres van het originele vakantiehuis Buitenleven, met zijn rietgedekte kap, witgepleisterde muren en cottagestijl. Of kies voor een verblijf in de Abtsbouwing, voor een bijzondere vakantie.

Lees meer »

Genieten van landgoedproducten

kerstpakket widget

Maak kennis met de delicatessen van Mariënwaerdt. Alle producten zijn biologisch en vol van smaak. Ontdek ze in de Landgoedwinkel of bij een winkelier bij u in de buurt. Geef ze ook eens cadeau in een stijlvol kerstpakket!

Lees meer »

Feestlocatie nodig?

Multiple Entry feest particulier 2

Vier uw bijzondere gelegenheid in de prachtige omgeving van Mariënwaerdt. Deze unieke feestlocatie in Midden-Nederland maakt uw feest, jubileum of verjaardag gegarandeerd tot een succes. Wij helpen u graag bij de voorbereidingen van uw feest. Onze authentieke feestzalen in een landelijke omgeving zorgen voor een ontspannen bijeenkomst, waar u en uw naasten nog lang van zullen nagenieten.
Lees meer »