Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag »

Ervaringen

Ervaringen

Zelf uw ervaring delen met onze bezoekers?

knop ervaring

 

 


Datum: 11 maart 2017
Gelegenheid: Feestavond

Het feest was fantastisch! Allemaal lieve mensen die helemaal in de stemming waren om met mij een feestje te bouwen. Ik heb heel veel complimenten gekregen over de locatie en de bediening. Ze waren heel attent. Hapjes waren prima. Dj Mike (Vinity) was geweldig en het foto hokje leverde hilarische foto’s op. Wellicht nog aanbevelenswaardig voor andere mensen.


Datum: 10 februari 2017
Gelegenheid: 25 jarig huwelijk

We hebben een hele mooie avond gehad en dat kwam mede door de mooie ambiance van de Mariënwaerdt!
We hebben gewaardeerd:
* de zeer vriendelijke, correcte bediening! De dames hebben echt hun best gedaan met hun hartelijkheid en snelle hulp.
* het diner
Het voorafje (vis) was echt verrukkelijk; iedereen genoot van de verrassing en ook de volgende gangen waren heel goed.
De hoeveelheid was ook helemaal goed!
* de tafels waren mooi gedekt/ combinatie met dessert- buffet  was goed!

wij en onze kinderen en de gasten hebben genoten! 


Datum: 22 januari 2017
Gelegenheid: Uitgebreide familielunch

Het was een goed verzorgde lunch. De gasten hebben het als erg gezellig ervaren. Met aansluitend een wandeling over het prachtig berijpte landgoed. De broodjes waren fantastisch, met landgoedproducten, heel fijn. Geen kritiek maar misschien een hint: er waren heel veel broodjes en wat minder salade. Maar dat kan ook aan ons gezelschap liggen. Al met al een geslaagde lunch.

 


Datum: 8 januari 2017
Gelegenheid: Diner

Wat hebben we een fantastische avond gehad gisteren in de Jachtkamer, een 1 woord Top! Vanaf het begin voelden we ons thuis. We werden warm en hartelijk ontvangen met een knapperend haarvuur, bloemetjes en kaarsjes op tafel, aan alle details was gedacht!  Het was echt heel fijn om ontvangen te worden door alle lieve mensen die er werkten, wat een professionaliteit. Ze denken mee, denken vooruit en zijn allemaal bijzonder hartelijk!
 
We hebben veel gasten horen zeggen dat ze het een prachtige locatie vonden en hebben zelfs begrepen dat kennissen van ons ook al de Jachtkamer bij jullie geboekt hebben n.a.v. onze uitnodiging! Dat zegt al genoeg natuurlijk….
Samen met onze gasten hebben we enorm genoten, heel veel dank voor je fijne begeleiding! We hadden het ons niet beter kunnen voorstellen!

Datum: 24 december 2016
Gelegenheid: Diner

Via deze weg wil ik u en uw collega’s hartelijk bedanken voor het geweldige diner op kerstavond! Alles was tot in de puntjes georganiseerd; de ruimte was sfeervol inclusief een brandend haardvuurtje, de tafels zagen er schitterend opgedekt uit, de drankjes waren goed geregeld en nooit te laat bijgeschonken en de gerechten waren echt voortreffelijk. Complimenten aan het bedienend personeel en aan de keukenbrigade; echt super!


Datum: 9 november 2016
Gelegenheid: Huwelijk

Hartelijk bedankt! We hebben een hele mooie dag gehad! Het was zeer goed geregeld ’s avonds, we zijn heel tevreden.
We hebben ook veel leuke, enthousiaste reacties gekregen van avondgasten over de bediening en organisatie.
Als het goed is staat het geld op de rekening. Nogmaals bedankt voor alles en wie weet tot ziens!


Datum: 12 november 2016
Gelegenheid: 50 jarig huwelijk

We hebben zeker genoten. Het was in een woord AF! Precies zoals wij het graag hebben gewild. Wij zijn dus zeer tevreden.


Datum: 11 september 2016
Gelegenheid: viering Gouden Huwelijk

Wat hebben wij en onze gasten genoten het was werkelijk perfect, alles maar dan ook alles was heel goed verzorgt! Het eten was heerlijk en de bediening, het was af! Alle gasten waren vol lof. Hartelijk dank!


Datum: 28 augustus 2016
Gelegenheid: Familiedag

Wij kijken terug op een hele gezellige en  goed verzorgde familiedag. Dank dat jullie het weer zo goed voor ons geregeld hebben! Iedereen was erg tevreden en allen hebben genoten van de mooie omgeving en de lekkere lunch.


Datum: 1 juli 2016
Gelegenheid: 25-jarig huwelijk

Het was top! Jij en je team (mag je trots op zijn) hebben voor een onvergetelijke avond gezorgd.
De reacties van de gasten waren allemaal positief. En het zou ons niet verbazen als een of meerdere gasten ook voor jullie locatie gaan kiezen.

Zomaar even wat dingen die zo mooi/goed waren:
– De aandacht voor de kleine dingen die het geheel groot maken. We werden verwacht. Haard aan. Het welkom. De aandacht voor ons.
– Gebak: heerlijk. Goed op temperatuur. We komen weleens bij andere gelegenheden daar komt het gebak net uit de koelkast.
– Jullie bittergarnituur de luxe!! Smullen!
– Het warme buffet!! Klasse!
– Bediening. Super!!

We realiseren ons om dit niveau te bereiken er de nodige inspanningen zijn geweest. Niets gaat van zelf. De opbouw van dingen gaat vaak vanzelf, omdat je in de flow zit. Maar het bereikte niveau vasthouden dat is de kunst. Ik geloof dat jullie dit verstaan.


Datum: 4 juni 2016
Gelegenheid: 40-jarig huwelijk

Onze dank aan u voor de goede voorbereiding.  Het is een feest voor ons geworden zoals we dit voor ogen hadden, alles was perfect. We hebben van al onze gasten complimenten gekregen over de locatie, de vriendelijke en vakkundige koks, iedereen heeft gesmuld, van alles,  van begin tot eind.
De attente en vriendelijke mensen van de bediening en het buitengewoon mooie weer, op die ene donderbui na, heeft alles tot een geweldig feest gemaakt.

Nogmaals onze hartelijke dank aan een ieder die aan dit feest zijn/haar inzet heeft verleend.


Datum: 20 mei 2016
Gelegenheid: Jubileum

We kijken terug op zeer geslaagd feest! Het buffet, de bediening en de gehele sfeer en entourage was perfect! We hebben leuke reacties gehad over de locatie (de meerderheid kwam echt van buitenaf en kende dit niet).
Ook de band was zeer geslaagd!


Datum: 26 mei 2016
Gelegenheid: Bruiloft

We hebben een prachtige dag gehad! Het weer was super en maakte het helemaal af. Echt een sprookjesachtige locatie. Alles was heel goed geregeld en naar wens, iedereen heeft genoten. Hierbij nog twee foto’s van de fotograaf, dan heb je een idee van de dag.

bruidspar


Datum: 28 mei 2016
Gelegenheid: High tea

Ons feest is voorbij, we hebben er enorm van genoten! Alles zag er geweldig mooi uit, smaakte voortreffelijk, helemaal top! Ook de bitterballen gingen er nog met smaak in, geweldig!

Het weer speelde op een bijzondere manier mee, wat tot het succes van de middag meespeelde.
Compliment voor de dames van de bediening: erg vriendelijk en gezellig!

Onze lactosevrije gast kreeg een heerlijke salade – prima. Maar bij de koffie/thee was er voor haar helemaal niets en dat was jammer. Dit verdient voor uw keuken misschien toch de aandacht.

Nogmaals: het was fantastisch! We zullen u aanbevelen.


Datum: 13 mei 2016
Opdrachtgever: Bruiloft

We hebben enorm genoten, een prachtige dag gehad! Precies zoals we het wilden. Super bedankt voor alle goede zorgen! Ook heel veel leuke reacties gehad van onze gasten op de locatie maar ook over het eten, drinken en het personeel. Alles was super goed verzorgd. Echt een top team! 🙂 ze hebben ons en onze gasten een mooie dag bezorgd.


Datum: 5 maart 2016
Gelegenheid± 25-jarig huwelijk

Hierbij willen we jullie laten weten dat we met veel plezier terugkijken op ons feest op 5 maart jl.. Alles was zoals afgesproken. Onze familie was verrast door de leuke (voor bijna iedereen onbekende) locatie. De djembee- workshop had niemand verwacht en zorgde voor een gezellige ontspannen sfeer. Het eten was top. We kregen alleen complimenten. Dit willen we toch graag aan je doorgeven. Bedankt voor het organiseren van alles!


 

Datum: 7 november 2015
Gelegenheid: Verjaardag

Grote dank voor de voortreffelijk verzorgde feestavond op 7 november jl. Dank zij de prachtige ambiance in Paardenstal en Koetshuis, het voortreffelijke eten en de uitstekende bediening was het een zeer geslaagde avond. Van zeer veel gasten mocht ik dat de voorbije weken terughoren. Dank. Ik zal – waar en wanneer dat zich voordoet – uw locatie en faciliteiten warm aanbevelen.


Datum: 7 november 2015
Gelegenheid: Verjaardagsfeest/bedrijf

Wij willen je hartelijk danken voor de feilloos georganiseerde avond. Wij en al onze gasten hebben genoten van een prima diner en een erg gezellig feest!


Datum: 6 november 2015
Gelegenheid: Bruiloft

We hebben een fantastische dag (en day after) gehad, mede dankzij de goede zorgen van jullie kant. Het eten was prima, de bediening was top en dat alles op een prachtige locatie! Onze complimenten aan iedereen die er aan meegewerkt heeft.

Als we één verbeterpuntje mogen noemen, is het dat er geen mogelijkheid was om op een rustige plaats een luier te verschonen. Nu moest ons nichtje verschoond worden op een tafel in de hal, wat zacht uitgedrukt niet ideaal was. Een simpele tafel in de toiletten zou dat probleem al oplossen.


 

Datum: 16 oktober 2015
Gelegenheid: Bruiloft

Het was een fantastische dag!
We hebben echt genoten (en nog steeds!)
Bedankt voor jullie bijdrage daaraan.
De service, bediening en locaties waren fantastisch.
Een klein minpuntje vonden we wel dat er geen invalidentoiletten aanwezig zijn op de locaties.
Het is allemaal wel gelukt, maar misschien een tip voor de toekomst?


 

Datum: 11 september 2015
Gelegenheid: Bruiloft

Wij kijken terug op een prachtige trouwdag op de Marienwaerdt, het had niet beter gekund, grote klasse. Het weer, de gastvrijheid, de service en de entourage het klopte allemaal. Onze gasten waren dan ook onder de indruk van het landgoed en hebben alleen maar positieve berichten ontvangen. Eén ding is zeker wij gaan nog heel lang nagenieten van die 11e september op de Marienwaerdt en komen ook zeker terug (hebben gereserveerd voor het wilddiner). Graag willen wij jullie team dan ook super bedanken voor alle goede zorgen en service wat mede heeft bijgedragen aan de mooiste dag van ons leven.


 

Datum: 10 september 2015
Gelegenheid: Bruiloft

We hebben ontzettend genoten van onze huwelijksdag.
Alles was geweldig geregeld!! Het was echt een droomhuwelijksdag met alles erop en eraan.
Heerlijk gegeten en een super feest gehad! En dan ook nog prachtig weer.
Het kon niet beter.


 

Datum: 26 september 2015
Gelegenheid: Bruiloft

We hebben een fantastische trouwerij gehad!
De verrassing was echt geweldig toen we tijdens ons feestje ineens onze trouwkleding aan hadden en mochten mededelen dat de gasten op onze bruiloft waren! De locatie was ook prachtig! Heel sprookjesachtig en romantisch met alle windlichten langs de loper. We zijn er nog helemaal vol van. Zal het iedereen aanraden. Ook goede en vlotte communicatie met jullie, goed personeel en alles verliep heel soepel.
Met de openingsdans begaf de kabel voor de audio het, maar ook dat werd vlot door het personeel opgelost. We hebben echt een fantastische avond gehad en willen jullie hiervoor hartelijk bedanken.


 

Datum: 21 september 2015
Gelegenheid: Bruiloft

Wij wilden jullie nog even bedanken voor de fantastische dag die wij gisteren hebben gehad!!
Alles was echt helemaal super geregeld en iedereen is in de watten gelegd.
Het eten was heel lekker (en volop voldoende) en ook waren de medewerkers super behulpzaam met het helpen van de aankleding en onze wensen!
We hebben onwijs genoten en kunnen terugkijken op een geweldig mooie dag!!


 

Datum: 4 september 2015
Gelegenheid: Verjaardag

Het feestje was geheel op maat en erg geslaagd.
Het weer was zo dat erg geen twijfel over binnen of buiten kon zijn.
Gezelligheid binnen en met het haardvuur goed in de sfeer.
Ook het buffet was compleet. We hebben genoten!


 

Datum: 20 juni 2015
Gelegenheid: 40 jarig huwelijk

Wij hebben een geweldig feest gehad. En complimenten voor de professionele wijze waarop zowel het diner als de bediening was verzorgd. Het sap als bedankje werd zeer gewaardeerd, leuk want iedereen had het al kunnen proeven. Het huis was ook helemaal geweldig en zo praktisch met de kleinkinderen. We pasten er precies in. Kortom wij kunnen terug kijken op een mooie dag !


Datum: 10 juni 2015
Gelegenheid: 45 jarig huwelijk
Wij hebben gisteren genoten van ons feest. De locatie werd door een ieder zeer gewaardeerd. Daarbij werden we gezegend met prachtig weer. De bediening was TOP! De voorgezette spijzen waren heerlijk en mooi gepresenteerd op het buffet. Alles bij elkaar een zeer geslaagd feest waaraan jullie optimaal hebben bijgedragen. Daarbij waren onze gasten zeer verrast over de ambiance, dus hopelijk een aansporing om ook eens een feest bij jullie te organiseren.


Datum: 22 mei 2015
Gelegenheid: Bruiloft

We zijn nog aan het nagenieten van de prachtige dag die we vrijdag hebben gehad. Met dank aan de fantastische verzorging van Marienwaerdt. We hebben veel complimenten ontvangen over de verzorging en gastvrijheid en de goede catering. Speciale Dank aan onze gastheer, die ons de hele dag vol enthousiasme heeft begeleid.


Datum: 13 mei 2015
Gelegenheid: Bruiloft

Het is vandaag alweer drie weken geleden, maar wij kijken nog steeds terug op een perfecte dag. Alles wat wij wilde werd werkelijkheid. Dankzij de locatie, het weer, de service. In één woord perfect!

Dank aan jullie, voor de vakkundigheid & locatie. Wij hebben absoluut geen spijt van alle stress die wij op onze hals hebben gehaald 3,5 week voor ons trouwen en zijn écht blij dat wij voor Mariënwaerdt hebben gekozen. Nogmaals, de locatie was perfect. De service was perfect. Het weer was perfect (al hadden jullie daar, als het goed is, geen controle over). Wij hebben echt alleen maar positieve reacties gekregen (de locatie in z’n geheel, het trouwen in de boomgaard – een quote van een gast “alsof we op een filmset waren belandt”, de service, het eten, alles!).

Overigens willen wij de bediening van ‘onze dag’ nog even benoemen > zij verdienen een pluim! Van ons maar ook van vele gasten. Zo attent en oplettend!!


Datum: 17 april 2015
Gelegenheid: Bruiloft
wij willen jullie hartelijk bedanken voor al de goede zorgen. We hebben vrijdag als perfect ervaren ! Alles was bijzonder goed geregeld, lekkere hapjes, alles stond klaar, mooie locatie en aardige mensen.


 

Datum: 8 april 2015
Gelegenheid: Familiedag

Wij hebben een bijzonder fijne, goed georganiseerde en verzorgde familiedag gehad. Van alle kanten heb ik veel complimenten ontvangen die ik u hierbij graag doorgeef.

 


Datum: 30 maart 2015
Gelegenheid: Familiedag

Wij hebben een bijzonder fijne, goed georganiseerde en verzorgde familiedag gehad.
Van alle kanten heb ik veel complimenten ontvangen die ik u hierbij graag doorgeef.


 

Datum: 2 augustus 2014
Gelegenheid: Bruiloft

Wij zijn getrouwd op Heerlijkheid Marienwaerdt en hebben een geweldige dag gehad! Dit mede dankzij de bijzonder attente manier waarop de mensen van het landgoed met ons mee hebben gedacht! Ze hebben van te voren zorgvuldig naar onze wensen geluisterd en daardoor hebben wij op de dag zelf nergens over na hoeven te denken! Het eten en drinken was voortreffelijk evenals de bediening! En dat het regende maakte niets uit! Op Marienwaerdt vinden ze een manier om jouw dag tot een heerlijkheid te verheffen!


Datum: 26 oktober 2014
Gelegenheid: Huwelijksfeest

Het was een bijzonder gezellige middag en de sfeer van de locatie, goede bediening, lekker eten hebben daar zeker aan bijgedragen. Er was niets op aan te merken. Wij kunnen het iedereen aanbevelen. Een kleine tip: zet op de tafels het menu.


 

Datum: 26 oktober 2014
Gelegenheid: Huwelijksfeest

Ervaring:
Via deze weg willen wij jullie bedanken voor de voortreffelijke invulling van ons huwelijksfeest. We hebben genoten van een heerlijk buffet en een uitstekende en vriendelijke verzorging. De kinderen hebben zich de hele middag vermaakt op het springkussen.


 

Datum: 25 oktober 2014
Gelegenheid: Verjaardag

Ervaring:
Ik wil jullie bedanken voor de geweldige middag. Iedereen was enthousiast over de locatie, de kwaliteit van het eten en de service. Nogmaals hartelijk dank.


Datum: 3 oktober 2014
Gelegenheid: jubileum

Ervaring:
We hebben erg van het feest genoten en alles was perfect voor elkaar: locatie (vond iedereen geweldig!), eten en drinken. Men was vol lof.
Ook de complimenten aan jullie mensen, erg vriendelijk en behulpzaam. Dat hoorden we zelfs van onze gasten terug. Al met al zijn we absoluut tevreden. Dank ook voor jouw prettige bemoeienis met ons feest en het meedenken en graag tot een volgende keer!


Datum: 5 juli 2014
Gelegenheid: 30 jarig huwelijk

 

Ervaring:
Het was helemaal top afgelopen zaterdag. Wij hebben allemaal ontzettend genoten van het eten, drinken en de relaxte en gezellige sfeer. Het was geweldig. Bedankt!


Datum: 20 juni 2014
Gelegenheid: bruiloft

 

Ervaring:
Het was een prachtige dag op landgoed Mariënwaerdt en buiten ging prima. Iedereen is laaiend enthousiast over de organisatie en de bediening. Ik heb zelfs al twee verzoeken gekregen om andere bruiloften te organiseren.


Datum: 8 juni 2014
Gelegenheid: verjaardagsfeest

 

Ervaring:
We hebben een superfeest gehad afgelopen zondag! Dank voor alle goede zorgen en het lekkere eten en drinken, mede namens vele gasten van wie we dit te horen kregen. Het prachtige uitzicht, de heerlijke boom op het terras, de hooizolder en de waterglijbaan op het grasveld voor de kids, alles klopte en het was helemaal top! We komen in de toekomst graag nog een keer terug en wellicht sommige van onze gasten ook. Iedereen vond het prachtig op Marienwaerdt!


Datum: 6 juni 2014
Gelegenheid: bruiloft

 

Ervaring:
Bedankt voor je felicitaties en wij hebben echt een geweldige dag gehad. Echt een droombruiloft!
We zijn zeer tevreden over de bediening en de samenwerking.
Iedereen was super vriendelijk en correct dus complimenten voor jullie.

 


 

Datum: 31 mei 2014

Gelegenheid: familiediner

 

Ervaring:

Graag wil ik u laten weten dat wij enorm genoten hebben gisteren van ons diner in Brasserie Marie.

Wij werden zeer gastvrij ontvangen en wij waarderen in het bijzonder de flexibele opstelling van het personeel. Door het mooie weer hebben wij eerst uitgebreid kunnen borrelen op het terras. Daar werd ons alle gelegenheid voor gegeven door uw medewerkers.

Namens mijn moeder wil ik u hartelijk danken voor het aangename verblijf.

 


 

Datum: 30 mei 2014

Gelegenheid: bruiloft

 

Ervaring:
We hebben gisteren een perfecte dag gehad! Alles op de locatie was heel goed geregeld en iedereen was heel vriendelijk.
Heel erg bedankt voor de geweldige en uitgebreide voorbereidingen en de prachtige dag!

 


Datum: 26 mei 2014

Gelegenheid: bruiloft

 

Ervaring:

We willen jullie ten eerst hartelijk bedanken voor de goede adviezen en services! Echt super geregeld. We hebben echt een prachtige trouwdag gehad. De locatie was echt super geregeld. Alles was goed verzorgd, alles naar onze wensen! Jammer dat alles zo snel voorbij vliegt! We willen echt onze welgemeende complimenten geven! Echt een aanrader voor ieder bruidspaar!!

 


 

 

Datum: 17 april 2014

Gelegenheid: bruiloft

 

Ervaring:

Wij hebben 17 april echt super genoten. Alles is zo goed verlopen die dag en we hebben het heel gezellig gehad met de mensen om ons heen. Wij kijken met een zeer goed gevoel terug op deze dag.

Op het landgoed is ook alles goed verlopen. Wij vonden de bediening echt goed! Wij willen jullie echt heel hartelijk bedanken hiervoor!! Wij zouden het landgoed zo aan een ander als feestlocatie adviseren!

Jij ook heel hartelijk bedankt voor al het werk wat je hebt gedaan! Wij waarderen jou tips en enthousiasme zeer!


 

Datum: 27 januari 2014

Gelegenheid: 25 jaar getrouwd

 

Ervaring:

We hebben een hele leuke middag/avond gehad! Alles was prima verzorgd en ook onze gasten hadden het prima naar hun zin. We kunnen terugkijken op een mooi feest ter ere van ons 25 jarig huwelijk. Nogmaals bedankt voor de goede organisatie.


 

 

Datum: 13 januari 2014

Gelegenheid: huwelijksfeest

 

Ervaring:

Ik wil mijn waardering uitspreken voor ons huwelijksfeest afgelopen zaterdag. Iedereen was laaiend enthousiast en het personeel deed het super. Vooral mijn oudste dochter was te spreken zoals ze omgingen met de kinderen. Niets was ze te veel. Een groot compliment is dan ook zeer op zijn plaats en wie weet krijgt dit nog eens een vervolg want de gasten waren zeer te vreden en de reacties waren erg leuk allemaal.

 


 

Datum: 9 januari 2014

Gelegenheid: huwelijk

 

Ervaring:

We hebben een fantastische huwelijksdag gehad op Mariënwaerdt. Onze gasten zijn ook bijzonder enthousiast. Wij willen jullie hiervoor heel hartelijk bedanken en iedereen die hieraan heeft meegewerkt. De ruimtes, indeling, temperatuur, gastvrijheid, alertheid, behulpzaamheid, buffet (incl. alle glutenvrije gerechten) was heerlijk, dus kon niet beter. We hebben van iedere seconde genoten. Iedereen die het wil horen, bevelen we jullie aan en we komen nog zeker naar de zomer/kerstfair.

 

 

 

 

Meer Mariënwaerdt

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

De lekkerste pannenkoeken van biologische oogst eet u bij Pannenkoekenhuis de Stapelbakker. Geniet op een van de grote terrassen, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin, op de skelterbaan of op het springkussen. Onze pannenkoekenboerderij ligt centraal gelegen tussen Den Bosch en Utrecht, en is daarmee ook heel geschikt als zakelijke ontmoetingsplek en doordeweekse lunch. Voor families en grote groepen zijn er flinke stamtafels. Voor onze zakelijke gasten hebben wij ook kleinere, intieme vergaderlocaties, natuurlijk met gratis wifi.

Lees meer>>

Uniek trouwen

trouwen

Trouwen in een koetshuis of buiten trouwen in een boomgaard? Geef je ja-woord op het authentieke landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in één van de originele, unieke trouwlocaties. Ook voor een unieke winterbruiloft of madiwobruiloft kun je op het landgoed terecht. Lees meer »

Inspirerend vergaderen

vergaderen widget

Op landgoed Mariënwaerdt bevinden zich meerdere sfeervolle vergaderlocaties dicht bij elkaar. Haal het beste uit uw vergadering, teambuilding, seminar of personeelsfeest in een inspirerende omgeving. Mariënwaerdt is ook een geliefde evenementlocatie en congreslocatie.

Lees meer »

Bijzonder overnachten

Multiple Entry Overnachten 2

Smaakt uw bezoek aan het landgoed naar meer? Kies voor bijzonder overnachten in B&B De Neust of verblijf een weekend, (mid)week of nog langer in een van onze authentieke vakantiehuizen. Geniet op dit bijzondere vakantieadres van het originele vakantiehuis Buitenleven, met zijn rietgedekte kap, witgepleisterde muren en cottagestijl. Of kies voor een verblijf in de Abtsbouwing, voor een bijzondere vakantie.

Lees meer »

Genieten van landgoedproducten

kerstpakket widget

Maak kennis met de delicatessen van Mariënwaerdt. Alle producten zijn biologisch en vol van smaak. Ontdek ze in de Landgoedwinkel of bij een winkelier bij u in de buurt. Geef ze ook eens cadeau in een stijlvol kerstpakket!

Lees meer »

Feestlocatie nodig?

Multiple Entry feest particulier 2

Vier uw bijzondere gelegenheid in de prachtige omgeving van Mariënwaerdt. Deze unieke feestlocatie in Midden-Nederland maakt uw feest, jubileum of verjaardag gegarandeerd tot een succes. Wij helpen u graag bij de voorbereidingen van uw feest. Onze authentieke feestzalen in een landelijke omgeving zorgen voor een ontspannen bijeenkomst, waar u en uw naasten nog lang van zullen nagenieten.
Lees meer »