Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag »

Unieke trouwlocatie

Romantische bruiloft op een unieke trouwlocatie

Geef elkaar het ja-woord op het romantische landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Op het landgoed kunnen jullie je hele huwelijksdag vieren. Het Koetshuis is onze officiële trouwlocatie. Hier heb je een prachtig uitzicht op het grote landgoedhuis en proef je de sfeer van vele eeuwen historie. Maar u kunt ook trouwen bij onze unieke trouwlocatie in de boomgaard.

Buiten trouwen op het landgoed een unieke trouwlocatie

Je kunt bij ons ook buiten trouwen. In Franse sfeer in de boomgaard bijvoorbeeld, met jullie gasten op witte stoeltjes en het getjilp van vogeltjes om jullie heen.  Er is een inspirerende plek vrijgemaakt voor jullie en jullie gasten. Daarnaast kunnen jullie trouwen aan de rand van de parkvijver, onder de oudste boom van het landgoed.

Unieke trouwlocatie Mariënwaerdt

Fotocredit: Mon et Mine

Trouwfeest en bruiloftsreceptie

Na de ceremonie kunnen jullie voor een receptie, borrel en feest terecht in een van onze andere historische locaties. We hebben zowel kleine, intieme ruimtes als een grote ruimte om met 500 gasten een knallend feest te houden. Onze landgoedkok Djon Okkerse bereidt voor jullie en jullie gasten graag amuses, drankjes, een buffet, high tea of diner. Onze medewerkers begeleiden jullie graag om van jullie bruiloft de perfecte trouwdag te maken!

Unieke trouwlocatie landgoed

 Keurmerk NTBO

Heerlijkheid Mariënwaerdt draagt het ‘Keurmerk Trouwen’van de Nederlandse Trouw Branche Organisatie (NTBO).We zijn hiervoor getoetst op betrouwbaarheid, professionaliteit en innovativiteit. De NTBO ziet hier jaarlijks op toe zodat jullie bij ons verzekerd zijn van de mooiste huwelijksdag.KeurmerkTrouwen-metster_rozeRGB_grootkopie
Heerlijkheid Mariënwaerdt

Meer Mariënwaerdt

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

De lekkerste pannenkoeken van biologische oogst eet u bij Pannenkoekenhuis de Stapelbakker. Geniet op een van de grote terrassen, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin, op de skelterbaan of op het springkussen. Onze pannenkoekenboerderij ligt centraal gelegen tussen Den Bosch en Utrecht, en is daarmee ook heel geschikt als zakelijke ontmoetingsplek en doordeweekse lunch. Voor families en grote groepen zijn er flinke stamtafels. Voor onze zakelijke gasten hebben wij ook kleinere, intieme vergaderlocaties, natuurlijk met gratis wifi.

Lees meer>>

Uniek trouwen

trouwen

Trouwen in een koetshuis of buiten trouwen in een boomgaard? Geef je ja-woord op het authentieke landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in één van de originele, unieke trouwlocaties. Ook voor een unieke winterbruiloft of madiwobruiloft kun je op het landgoed terecht. Lees meer »

Inspirerend vergaderen

vergaderen widget

Op landgoed Mariënwaerdt bevinden zich meerdere sfeervolle vergaderlocaties dicht bij elkaar. Haal het beste uit uw vergadering, teambuilding, seminar of personeelsfeest in een inspirerende omgeving. Mariënwaerdt is ook een geliefde evenementlocatie en congreslocatie.

Lees meer »

Bijzonder overnachten

Multiple Entry Overnachten 2

Smaakt uw bezoek aan het landgoed naar meer? Kies voor bijzonder overnachten in B&B De Neust of verblijf een weekend, (mid)week of nog langer in een van onze authentieke vakantiehuizen. Geniet op dit bijzondere vakantieadres van het originele vakantiehuis Buitenleven, met zijn rietgedekte kap, witgepleisterde muren en cottagestijl. Of kies voor een verblijf in de Abtsbouwing, voor een bijzondere vakantie.

Lees meer »

Genieten van landgoedproducten

kerstpakket widget

Maak kennis met de delicatessen van Mariënwaerdt. Alle producten zijn biologisch en vol van smaak. Ontdek ze in de Landgoedwinkel of bij een winkelier bij u in de buurt. Geef ze ook eens cadeau in een stijlvol kerstpakket!

Lees meer »

Feestlocatie nodig?

Multiple Entry feest particulier 2

Vier uw bijzondere gelegenheid in de prachtige omgeving van Mariënwaerdt. Deze unieke feestlocatie in Midden-Nederland maakt uw feest, jubileum of verjaardag gegarandeerd tot een succes. Wij helpen u graag bij de voorbereidingen van uw feest. Onze authentieke feestzalen in een landelijke omgeving zorgen voor een ontspannen bijeenkomst, waar u en uw naasten nog lang van zullen nagenieten.
Lees meer »