Janbart en Saskia de Jong

Datum: 23 september 2016

Onze huwelijksdag was fantastisch! Een zeer mooi feest, met prachtig weer en goede service van jullie. Complimenten aan het hele team en met name aan de horeca medewerkers!

referentie
referentie
referentie
referentie

Daniëlle & Gerard de Vries-Lentsch

Datum: 7 mei 2016

We willen jullie en de rest van het personeel nog bedanken voor jullie inzet voor onze onvergetelijke dag op 7 mei. Zowel wijzelf als onze gasten hebben enorm genoten! Hierbij 2 impressie foto's.

referentie
referentie
referentie
referentie

Lennard en Daniëlle 't Lam

Datum: 23 juni 2016

Bedankt voor je felicitaties. We hebben een fantastische dag gehad! We hebben ontzettend genoten van de hele dag. Het was heerlijk in Marienwaerdt, we waren blij met het mooie weer zodat we ook nog lekke buiten konden zitten. We willen jou ontzettend bedanken voor de begeleiding bij het organiseren van de dag op Marienwaerdt. We hebben de communicatie als erg prettig ervaren. Bedankt!

referentie
referentie

Marlies en Bastiaan Bijl

Datum: 26 augustus 2016

Bedankt voor je felicitatie. We hebben een prachtige dag gehad en heel erg genoten. Alles is ook naar wens verlopen en we hebben alleen maar positieve reacties gehad van onze gasten.

referentie
referentie
referentie

Rob en Ilona Kruisdijk

Datum: 24 juni 2016

We hebben een fantastische dag gehad! Zoveel geluk gehad ook nog met het weer! En de ceremonie in het Koetshuis met de deuren open was helemaal perfect. En vanaf de receptie alleen maar zon gehad, we hebben ook zo fijn gedineerd op het terras buiten! Al onze gasten waren onder de indruk van de mooie locatie.

referentie
referentie
referentie
referentie

Daphne en Jeffrey Brouwer

Datum: 26 mei 2016

We hebben een prachtige dag gehad! Het weer was super en maakte het helemaal af. Echt een sprookjesachtige locatie. Alles was heel goed geregeld en naar wens, iedereen heeft genoten. Hierbij nog twee foto’s van de fotograaf, dan heb je een idee van de dag.

referentie

Henrieke en Harmen Daniels

Datum: 11 juni 2016

Het weer heeft de sfeer absoluut niet verpest hoor, het was echt een fantastische dag! Zo ontspannen, gezellig en heerlijk gegeten en gedronken. En bij de borrel en bij het feest 's avond konden we heerlijk naar buiten. Vanuit de gasten kwam meerdere keren voorbij wat een geweldige locatie ze het vonden, dat de service fantastisch was en iedereen heerlijk gegeten & gedronken heeft. Wij vonden het zelf ook echt heel prettig lopen allemaal.

referentie
referentie
referentie

Charlotte en Gijsbert-Jan ten Noord

Datum: 18 juni 2016

Hartelijk dank voor de goede organisatie en styling van ons huwelijk. Wij hebben genoten en krijgen veel complimenten over Marienwaerdt! De taartentafel was trouwens ook fantastisch en helemaal zoals ik het in mijn hoofd had. Dank ook voor de flexibiliteit, de gehele dag hebben jullie meegeveerd met het weer en onze gasten.

referentie
referentie
referentie
referentie

Bastiaan & Corine van den Broek

Datum: 17 juni 2016

Wij zijn 17 juni getrouwd op Heerlijkheid Mariënwaerdt, alles super geregeld. De BBQ was heerlijk, veel complimenten gehad van de gasten!

referentie
referentie
referentie
referentie

Paul en Else Juch

Datum: 3 maart 2017

Fijn dat alles er in een keer in stond (Abstbouwing, styling) dan kom je later niet voor verrassingen te staan. Bedankt voor al jullie hulp, het was een fantastische dag.

referentie
referentie
referentie
referentie

Deel uw ervaring

Heeft u ook uw huwelijk mogen vieren op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt?
Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaring en zouden het dan ook erg leuk vinden als u deze zou willen delen.
Hieronder kunt u uw ervaring met foto toevoegen.

Upload hier eventueel een foto:

We gebruiken uw e-mail adres enkel voor onze communicatie