Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag »

Inspirerende zakelijke locaties

Inspirerende vergaderlocatie in Midden-Nederland

Op zoek naar een inspirerende locatie voor een evenement, congres, productpresentatie of vergadering nabij Utrecht, Geldermalsen, Tiel en Den Bosch? Heerlijkheid Mariënwaerdt is centraal gelegen in Midden Nederland op 5 minuten van de A2 en A15. Dit unieke, landelijk gelegen landgoed is een historische en unieke vergaderlocatie voor een uitstekend Green Keygeorganiseerd (relatie)evenement, personeelsfeest, vergadering, congres, workshop of seminar. De vergaderruimtes hebben ieder hun eigen sfeer en eigen capaciteit. Houd uw bijeenkomst bij een groot haardvuur, in een historische hoeve in het bos of met uitzicht over de akkers en weides van Mariënwaerdt. Ook buiten vergaderen in bijvoorbeeld de boomgaard behoort tot de mogelijkheden.

 

Duurzame en bijzondere vergaderlocatie

Wie door de landgoedpoort van Heerlijkheid Mariënwaerdt rijdt, waant zich even in een andere wereld. De rust en ruimte van het landgoed werken zeer inspirerend tijdens zakelijke events. Duurzaamheid is voor landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt erg belangrijk. Daarom dragen de locaties van Mariënwaerdt het Green Key Gold keurmerk.

Vergaderlocatie landgoed Mariënwaerdt

Vergaderlunches, bedrijfsborrels en zakelijke diners

Het niveau van de catering van Heerlijkheid Mariënwaerdt ligt heel hoog. De landgoedkok zorgt ervoor dat het u tijdens uw zakelijke partij aan niets ontbreekt. U kunt kiezen voor een arrangement met lunch, buffet of diner. Ook maatwerk is natuurlijk mogelijk, bijvoorbeeld bij speciale dieetwensen. De landgoedkok werkt zo veel mogelijk met biologische (landgoed)producten en de oogst van het landgoed.

Vergaderlocatie de Hooge Schuur

Vergaderarrangementen en teambuildingsactiviteiten

Heerlijkheid Mariënwaerdt biedt u diverse vergaderarrangementen. Daarnaast bieden wij per seizoen bijzondere zakelijke arrangementen, zoals onze winterarrangementen. U kunt de arrangementen aanvullen met een bijzondere vergaderbreak of teambuildingsactiviteit, zoals een historische rondleiding door het Huis Mariënwaerdt of shooting games. Onze locatieadviseurs adviseren u graag over de beste opties voor uw zakelijke bijeenkomst. De meeste zakelijke bijeenkomsten op Heerlijkheid Mariënwaerdt zijn een maatwerkarrangement. Deze stellen wij graag voor u samen op basis van een goede inventarisatie van uw wensen en eisen. Wilt u meteen contact opnemen? Mail Corry Neggers en Tessa Huijbers via locaties@marienwaerdt.nl, bel 0345 – 68 70 10 of vul het informatieformulier in.

knop informatie

 

 

Vergaderlocatie activiteiten

Meer Mariënwaerdt

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

De lekkerste pannenkoeken van biologische oogst eet u bij Pannenkoekenhuis de Stapelbakker. Geniet op een van de grote terrassen, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin, op de skelterbaan of op het springkussen. Onze pannenkoekenboerderij ligt centraal gelegen tussen Den Bosch en Utrecht, en is daarmee ook heel geschikt als zakelijke ontmoetingsplek en doordeweekse lunch. Voor families en grote groepen zijn er flinke stamtafels. Voor onze zakelijke gasten hebben wij ook kleinere, intieme vergaderlocaties, natuurlijk met gratis wifi.

Lees meer>>

Uniek trouwen

trouwen

Trouwen in een koetshuis of buiten trouwen in een boomgaard? Geef je ja-woord op het authentieke landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in één van de originele, unieke trouwlocaties. Ook voor een unieke winterbruiloft of madiwobruiloft kun je op het landgoed terecht. Lees meer »

Inspirerend vergaderen

vergaderen widget

Op landgoed Mariënwaerdt bevinden zich meerdere sfeervolle vergaderlocaties dicht bij elkaar. Haal het beste uit uw vergadering, teambuilding, seminar of personeelsfeest in een inspirerende omgeving. Mariënwaerdt is ook een geliefde evenementlocatie en congreslocatie.

Lees meer »

Bijzonder overnachten

Multiple Entry Overnachten 2

Smaakt uw bezoek aan het landgoed naar meer? Kies voor bijzonder overnachten in B&B De Neust of verblijf een weekend, (mid)week of nog langer in een van onze authentieke vakantiehuizen. Geniet op dit bijzondere vakantieadres van het originele vakantiehuis Buitenleven, met zijn rietgedekte kap, witgepleisterde muren en cottagestijl. Of kies voor een verblijf in de Abtsbouwing, voor een bijzondere vakantie.

Lees meer »

Genieten van landgoedproducten

kerstpakket widget

Maak kennis met de delicatessen van Mariënwaerdt. Alle producten zijn biologisch en vol van smaak. Ontdek ze in de Landgoedwinkel of bij een winkelier bij u in de buurt. Geef ze ook eens cadeau in een stijlvol kerstpakket!

Lees meer »

Feestlocatie nodig?

Multiple Entry feest particulier 2

Vier uw bijzondere gelegenheid in de prachtige omgeving van Mariënwaerdt. Deze unieke feestlocatie in Midden-Nederland maakt uw feest, jubileum of verjaardag gegarandeerd tot een succes. Wij helpen u graag bij de voorbereidingen van uw feest. Onze authentieke feestzalen in een landelijke omgeving zorgen voor een ontspannen bijeenkomst, waar u en uw naasten nog lang van zullen nagenieten.
Lees meer »