Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag »

Zakelijke arrangementen

4-uurs en 8-uurs vergaderarrangementen

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt biedt de perfecte omgeving voor uw zakelijke bijeenkomst. Wij organiseren graag geheel naar uw wensen uw vergadering. Mariënwaerdt biedt hiervoor diverse zakelijke arrangementen. Onze aantrekkelijke vergaderarrangementen gaan uit van een vergadering van 4 of van 8 uur.  De prachtige vergaderlocaties op het landgoed zijn geschikt voor vergaderingen vanaf 15 personen. Heerlijkheid Mariënwaerdt heeft voor ieder seizoen een bijzonder vergaderarrangement, zoals het bloesemarrangement in het voorjaar en het barbecue-arrangement in de zomer In de winter ontsteken wij de haardvuren en vuurkorven en serveren wij glühwein en warme chocolademelk.

Vergaderen KoetshuisTeambuilding en workshops

Onze arrangementen kun u naar wens uitbreiden met een activiteit of workshop. Wij denken graag met u mee welke activiteit het beste bij het doel van uw bijeenkomst past. Gaat het om een korte vergaderbreak? Wilt u aan teambuilding doen? Of nader tot uw zakenpartners komen? Op Heerlijkheid Mariënwaerdt heeft u ruime keuze uit zakelijk activiteiten. Volg bijvoorbeeld een rondleiding door het grote landhuis (het ‘Huis Mariënwaerdt’), trakteer uw zakelijke partners op een workshop ‘Valkenieren bij de baron’, maak samen met collega’s de mooiste ‘Graffiti’ of leer de processen van uw groep doorgronden door het spel ‘Wie is de mol?’.

Zakelijke bijeenkomst in de boomgaardCatering van uitstekende kwaliteit

Het landgoed beschikt over eigen koks, met een zeer hoog kwaliteitsniveau. De catering verzorgen wij tijdens uw vergadering tot in de puntjes. We maken zo veel mogelijk gebruik van biologische producten en producten van het landgoed of uit de streek. En of het nu gaat om een taartje bij de koffie of om een uitgeserveerd diner,  onze landgoedkok trakteert uw smaakpapillen graag!

Vergadertafel op landgoed Mariënwaerdt

Meer Mariënwaerdt

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

De lekkerste pannenkoeken van biologische oogst eet u bij Pannenkoekenhuis de Stapelbakker. Geniet op een van de grote terrassen, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin, op de skelterbaan of op het springkussen. Onze pannenkoekenboerderij ligt centraal gelegen tussen Den Bosch en Utrecht, en is daarmee ook heel geschikt als zakelijke ontmoetingsplek en doordeweekse lunch. Voor families en grote groepen zijn er flinke stamtafels. Voor onze zakelijke gasten hebben wij ook kleinere, intieme vergaderlocaties, natuurlijk met gratis wifi.

Lees meer>>

Uniek trouwen

trouwen

Trouwen in een koetshuis of buiten trouwen in een boomgaard? Geef je ja-woord op het authentieke landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in één van de originele, unieke trouwlocaties. Ook voor een unieke winterbruiloft of madiwobruiloft kun je op het landgoed terecht. Lees meer »

Inspirerend vergaderen

vergaderen widget

Op landgoed Mariënwaerdt bevinden zich meerdere sfeervolle vergaderlocaties dicht bij elkaar. Haal het beste uit uw vergadering, teambuilding, seminar of personeelsfeest in een inspirerende omgeving. Mariënwaerdt is ook een geliefde evenementlocatie en congreslocatie.

Lees meer »

Bijzonder overnachten

Multiple Entry Overnachten 2

Smaakt uw bezoek aan het landgoed naar meer? Kies voor bijzonder overnachten in B&B De Neust of verblijf een weekend, (mid)week of nog langer in een van onze authentieke vakantiehuizen. Geniet op dit bijzondere vakantieadres van het originele vakantiehuis Buitenleven, met zijn rietgedekte kap, witgepleisterde muren en cottagestijl. Of kies voor een verblijf in de Abtsbouwing, voor een bijzondere vakantie.

Lees meer »

Genieten van landgoedproducten

kerstpakket widget

Maak kennis met de delicatessen van Mariënwaerdt. Alle producten zijn biologisch en vol van smaak. Ontdek ze in de Landgoedwinkel of bij een winkelier bij u in de buurt. Geef ze ook eens cadeau in een stijlvol kerstpakket!

Lees meer »

Feestlocatie nodig?

Multiple Entry feest particulier 2

Vier uw bijzondere gelegenheid in de prachtige omgeving van Mariënwaerdt. Deze unieke feestlocatie in Midden-Nederland maakt uw feest, jubileum of verjaardag gegarandeerd tot een succes. Wij helpen u graag bij de voorbereidingen van uw feest. Onze authentieke feestzalen in een landelijke omgeving zorgen voor een ontspannen bijeenkomst, waar u en uw naasten nog lang van zullen nagenieten.
Lees meer »