Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag »

Onze vergaderlocaties

Unieke vergaderlocaties

Vergaderen en zakelijk bijeenkomen op een unieke, landelijke plek die bovendien centraal gelegen is in Nederland doet u bij Heerlijkheid Mariënwaerdt. Het landgoed heeft meerdere historische en unieke vergaderlocaties en stelt graag een zakelijk arrangement voor u samen. Bijeenkomsten op het landgoed zijn bovendien duurzaam van aard en onze catering is veelal biologisch. De zakelijke vergaderlocaties van Mariënwaerdt dragen het Green Key Gold keurmerk.

Het Koetshuis

Vergaderruimte, congreslocatie en evenemententerrein

Wij hebben voor iedere zakelijke bijeenkomst bijzondere locaties. Een vergaderruimte vanaf 15 personen is Het Koetshuis. Vanaf uw vergadertafel in deze bijzondere vergaderlocatie heeft u uitzicht op het eeuwenoude landhuis van het landgoed: het Huis Mariënwaerdt. Ook in De Jachtkamer kunt u met kleinere gezelschappen vergaderen en ook een zakelijk diner is hier zeer op zijn plek. Kenmerkend voor deze unieke vergaderplek is zijn grote open haard. Voor grotere vergaderingen, presentaties en congressen kunt u terecht in De Nieuwe Refter. Deze zakelijke locatie leent zich door haar open keuken ook uitstekend voor zakelijke diners of kookworkshops. Het grote terras van De Nieuwe Refter grenst aan de Mariënwaerdtse weides. Voor grote zakelijke bijeenkomsten leent De Hooge Schuur zich het best. Deze bijzondere congreslocatie is gelegen in het bos van Mariënwaerdt, grenzend aan de uiterwaarden van de pittoreske rivier de Linge. In de diverse sublocaties op het landgoed kunt u terecht voor parallelsessies, workshops en activiteiten. Wij beschikken daarnaast over meerdere evenemententerreinen om uw zakelijke event tot een succes te maken. Informeert u vooral naar de vele mogelijkheden van ons verrassend veelzijdige landgoed!

knop informatie

 

 

De Grote en Kleine Hooiberg

Meer Mariënwaerdt

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

De lekkerste pannenkoeken van biologische oogst eet u bij Pannenkoekenhuis de Stapelbakker. Geniet op een van de grote terrassen, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin, op de skelterbaan of op het springkussen. Onze pannenkoekenboerderij ligt centraal gelegen tussen Den Bosch en Utrecht, en is daarmee ook heel geschikt als zakelijke ontmoetingsplek en doordeweekse lunch. Voor families en grote groepen zijn er flinke stamtafels. Voor onze zakelijke gasten hebben wij ook kleinere, intieme vergaderlocaties, natuurlijk met gratis wifi.

Lees meer>>

Uniek trouwen

trouwen

Trouwen in een koetshuis of buiten trouwen in een boomgaard? Geef je ja-woord op het authentieke landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in één van de originele, unieke trouwlocaties. Ook voor een unieke winterbruiloft of madiwobruiloft kun je op het landgoed terecht. Lees meer »

Inspirerend vergaderen

vergaderen widget

Op landgoed Mariënwaerdt bevinden zich meerdere sfeervolle vergaderlocaties dicht bij elkaar. Haal het beste uit uw vergadering, teambuilding, seminar of personeelsfeest in een inspirerende omgeving. Mariënwaerdt is ook een geliefde evenementlocatie en congreslocatie.

Lees meer »

Bijzonder overnachten

Multiple Entry Overnachten 2

Smaakt uw bezoek aan het landgoed naar meer? Kies voor bijzonder overnachten in B&B De Neust of verblijf een weekend, (mid)week of nog langer in een van onze authentieke vakantiehuizen. Geniet op dit bijzondere vakantieadres van het originele vakantiehuis Buitenleven, met zijn rietgedekte kap, witgepleisterde muren en cottagestijl. Of kies voor een verblijf in de Abtsbouwing, voor een bijzondere vakantie.

Lees meer »

Genieten van landgoedproducten

kerstpakket widget

Maak kennis met de delicatessen van Mariënwaerdt. Alle producten zijn biologisch en vol van smaak. Ontdek ze in de Landgoedwinkel of bij een winkelier bij u in de buurt. Geef ze ook eens cadeau in een stijlvol kerstpakket!

Lees meer »

Feestlocatie nodig?

Multiple Entry feest particulier 2

Vier uw bijzondere gelegenheid in de prachtige omgeving van Mariënwaerdt. Deze unieke feestlocatie in Midden-Nederland maakt uw feest, jubileum of verjaardag gegarandeerd tot een succes. Wij helpen u graag bij de voorbereidingen van uw feest. Onze authentieke feestzalen in een landelijke omgeving zorgen voor een ontspannen bijeenkomst, waar u en uw naasten nog lang van zullen nagenieten.
Lees meer »