Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag »

De Hooge Schuur

De Hooge Schuur

Royaal en sfeervol vertoeven in het parkbos

De Hooge Schuur is een voormalige vloedschuur op een terp, waarheen het landgoed vee een veilig heenkomen zocht bij dreigende overstromingen. Vergaderlocatie De Hooge Schuur ligt aan de rand van het parkbos van Heerlijkheid Mariënwaerdt, aan de uiterwaarden van de Linge. Deze plaats is onze grootste vergaderlocatie of presentatielocatie, met plaatsen tot circa 500.  Aan de openslaande deuren naar het terras kunnen we bovendien extra capaciteit creëren. De Hooge Schuur heeft een dubbel gewelfd plafond, sierlijke kroonluchters en grote openslaande deuren naar een ruim terras. Hier kunt u onder andere terecht voor een vergadering, presentatie of personeelsfeest.

De Hooge Schuur:

* Voor vergaderingen, presentaties, workshops en feesten tot circa 500 personen.

* Oppervlakte van 285 m².

* Gelegen aan een pittoresk dijkje aan de rand van het parkbos.

* Met openslaande deuren en groot terras.

 

Hooge Schuur binnen

 

Capaciteit van deze vergaderlocatie

De Hooge Schuur biedt ruimte aan gezelschappen van 50 personen (in U-opstelling) tot 500 personen (bij bijvoorbeeld een receptie).

Uitstekende catering

De Hooge Schuur heeft een gezellige bar voor drankjes en kleine hapjes. U kunt hier ook gebruikmaken van brunches, lunches, diners, een buffet, high tea en nog veel meer.

Vergaderarrangementen

Klik hier voor onze vergaderarrangementen.

Meer Mariënwaerdt

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

De lekkerste pannenkoeken van biologische oogst eet u bij Pannenkoekenhuis de Stapelbakker. Geniet op een van de grote terrassen, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin, op de skelterbaan of op het springkussen. Onze pannenkoekenboerderij ligt centraal gelegen tussen Den Bosch en Utrecht, en is daarmee ook heel geschikt als zakelijke ontmoetingsplek en doordeweekse lunch. Voor families en grote groepen zijn er flinke stamtafels. Voor onze zakelijke gasten hebben wij ook kleinere, intieme vergaderlocaties, natuurlijk met gratis wifi.

Lees meer>>

Uniek trouwen

trouwen

Trouwen in een koetshuis of buiten trouwen in een boomgaard? Geef je ja-woord op het authentieke landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in één van de originele, unieke trouwlocaties. Ook voor een unieke winterbruiloft of madiwobruiloft kun je op het landgoed terecht. Lees meer »

Inspirerend vergaderen

vergaderen widget

Op landgoed Mariënwaerdt bevinden zich meerdere sfeervolle vergaderlocaties dicht bij elkaar. Haal het beste uit uw vergadering, teambuilding, seminar of personeelsfeest in een inspirerende omgeving. Mariënwaerdt is ook een geliefde evenementlocatie en congreslocatie.

Lees meer »

Bijzonder overnachten

Multiple Entry Overnachten 2

Smaakt uw bezoek aan het landgoed naar meer? Kies voor bijzonder overnachten in B&B De Neust of verblijf een weekend, (mid)week of nog langer in een van onze authentieke vakantiehuizen. Geniet op dit bijzondere vakantieadres van het originele vakantiehuis Buitenleven, met zijn rietgedekte kap, witgepleisterde muren en cottagestijl. Of kies voor een verblijf in de Abtsbouwing, voor een bijzondere vakantie.

Lees meer »

Genieten van landgoedproducten

kerstpakket widget

Maak kennis met de delicatessen van Mariënwaerdt. Alle producten zijn biologisch en vol van smaak. Ontdek ze in de Landgoedwinkel of bij een winkelier bij u in de buurt. Geef ze ook eens cadeau in een stijlvol kerstpakket!

Lees meer »

Feestlocatie nodig?

Multiple Entry feest particulier 2

Vier uw bijzondere gelegenheid in de prachtige omgeving van Mariënwaerdt. Deze unieke feestlocatie in Midden-Nederland maakt uw feest, jubileum of verjaardag gegarandeerd tot een succes. Wij helpen u graag bij de voorbereidingen van uw feest. Onze authentieke feestzalen in een landelijke omgeving zorgen voor een ontspannen bijeenkomst, waar u en uw naasten nog lang van zullen nagenieten.
Lees meer »