Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag »

Authentieke locatie met open haard

Robuust, met veel eikenhout, een grote haard, leren fauteuils en een grote Chesterfieldbank kenmerken de unieke stijl van de Jachtkamer. In deze locatie vindt u de sfeer van jacht, het buitenleven, gezelligheid en warmte. Lekker borrelen bij de open haard of stamppot eten na een flinke wandeling over het landgoed. De Jachtkamer is met name geschikt voor een borrel, bijvoorbeeld voorafgaand aan een diner in de Nieuwe Refter, een feestje, vergadering of brainstormsessie.

De Jachtkamer:

* Voor vergaderingen, borrels, intieme diners, feestjes en inspiratiesessies.

* Oppervlakte van 92m².

* Unieke entourage met jachttrofeeën, warme plaids en vloerkleden, Chesterfieldbank en grote open haard.

Capaciteit van de Jachtkamer

De Jachtkamer biedt ruimte aan maximaal 60 gasten, afhankelijk van het soort bijeenkomst.

Landgoedpoort Mariënwaerdt

Uitstekende Catering

In de Jachtkamer serveren wij drankjes en hapjes, een broodjeslunch of klein buffet. Voor een uitgebreide lunch of diner verwijzen wij u graag naar één van de andere locaties op het landgoed.

Vergaderarrangementen

Klik hier voor onze vergaderarrangementen.

 

 

Meer Mariënwaerdt

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

De lekkerste pannenkoeken van biologische oogst eet u bij Pannenkoekenhuis de Stapelbakker. Geniet op een van de grote terrassen, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin, op de skelterbaan of op het springkussen. Onze pannenkoekenboerderij ligt centraal gelegen tussen Den Bosch en Utrecht, en is daarmee ook heel geschikt als zakelijke ontmoetingsplek en doordeweekse lunch. Voor families en grote groepen zijn er flinke stamtafels. Voor onze zakelijke gasten hebben wij ook kleinere, intieme vergaderlocaties, natuurlijk met gratis wifi.

Lees meer>>

Uniek trouwen

trouwen

Trouwen in een koetshuis of buiten trouwen in een boomgaard? Geef je ja-woord op het authentieke landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in één van de originele, unieke trouwlocaties. Ook voor een unieke winterbruiloft of madiwobruiloft kun je op het landgoed terecht. Lees meer »

Inspirerend vergaderen

vergaderen widget

Op landgoed Mariënwaerdt bevinden zich meerdere sfeervolle vergaderlocaties dicht bij elkaar. Haal het beste uit uw vergadering, teambuilding, seminar of personeelsfeest in een inspirerende omgeving. Mariënwaerdt is ook een geliefde evenementlocatie en congreslocatie.

Lees meer »

Bijzonder overnachten

Multiple Entry Overnachten 2

Smaakt uw bezoek aan het landgoed naar meer? Kies voor bijzonder overnachten in B&B De Neust of verblijf een weekend, (mid)week of nog langer in een van onze authentieke vakantiehuizen. Geniet op dit bijzondere vakantieadres van het originele vakantiehuis Buitenleven, met zijn rietgedekte kap, witgepleisterde muren en cottagestijl. Of kies voor een verblijf in de Abtsbouwing, voor een bijzondere vakantie.

Lees meer »

Genieten van landgoedproducten

kerstpakket widget

Maak kennis met de delicatessen van Mariënwaerdt. Alle producten zijn biologisch en vol van smaak. Ontdek ze in de Landgoedwinkel of bij een winkelier bij u in de buurt. Geef ze ook eens cadeau in een stijlvol kerstpakket!

Lees meer »

Feestlocatie nodig?

Multiple Entry feest particulier 2

Vier uw bijzondere gelegenheid in de prachtige omgeving van Mariënwaerdt. Deze unieke feestlocatie in Midden-Nederland maakt uw feest, jubileum of verjaardag gegarandeerd tot een succes. Wij helpen u graag bij de voorbereidingen van uw feest. Onze authentieke feestzalen in een landelijke omgeving zorgen voor een ontspannen bijeenkomst, waar u en uw naasten nog lang van zullen nagenieten.
Lees meer »