Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag »

De Nieuwe Refter

De Nieuwe Refter

Culinaire vergaderlocatie en feestlocatie

De Nieuwe Refter ontleent zijn naam aan de eetzaal (‘refter’) van de voormalige abdij Mariënwaerdt. Deze vergaderlocatie is een karakteristieke ruimte met open keuken. Met uitzicht door de openslaande terrasdeuren op het uitgestrekte landgoed is het een unieke, inspirerende locatie voor zakelijke bijeenkomsten. Bij zomers weer kunt u ook gebruikmaken van het ruime terras.

De Nieuwe Refter:

* Voor diners, presentaties, inspiratiesessies, vergaderingen, feesten en borrels tot circa 120 personen.

* Oppervlakte van 128m².

* Met uitzicht op het landgoed en ruim terras met schaduw van een grote boom.

 

Capaciteit

De Nieuwe Refter biedt ruimte aan gezelschappen van 15 tot 125 personen. Voor een diner aan de ronde tafels is er plaats voor 80 personen. Voor zakelijke bijeenkomsten biedt de Nieuwe Refter plaats aan 26 personen in U-vormopstelling of 100 personen in een theateropstelling.

Catering

In de open keuken van de Nieuwe Refter bereidt onze landgoedkok zijn culinaire creaties: van brunch, lunch tot diner en van high tea tot proeverij tot diner. In de zomermaanden is het ook mogelijk de barbecue (Big Green Egg) te ontsteken.

Vergaderarrangementen

Klik hier voor onze vergaderarrangementen.

 

Meer Mariënwaerdt

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

De lekkerste pannenkoeken van biologische oogst eet u bij Pannenkoekenhuis de Stapelbakker. Geniet op een van de grote terrassen, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin, op de skelterbaan of op het springkussen. Onze pannenkoekenboerderij ligt centraal gelegen tussen Den Bosch en Utrecht, en is daarmee ook heel geschikt als zakelijke ontmoetingsplek en doordeweekse lunch. Voor families en grote groepen zijn er flinke stamtafels. Voor onze zakelijke gasten hebben wij ook kleinere, intieme vergaderlocaties, natuurlijk met gratis wifi.

Lees meer>>

Uniek trouwen

trouwen

Trouwen in een koetshuis of buiten trouwen in een boomgaard? Geef je ja-woord op het authentieke landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in één van de originele, unieke trouwlocaties. Ook voor een unieke winterbruiloft of madiwobruiloft kun je op het landgoed terecht. Lees meer »

Inspirerend vergaderen

vergaderen widget

Op landgoed Mariënwaerdt bevinden zich meerdere sfeervolle vergaderlocaties dicht bij elkaar. Haal het beste uit uw vergadering, teambuilding, seminar of personeelsfeest in een inspirerende omgeving. Mariënwaerdt is ook een geliefde evenementlocatie en congreslocatie.

Lees meer »

Bijzonder overnachten

Multiple Entry Overnachten 2

Smaakt uw bezoek aan het landgoed naar meer? Kies voor bijzonder overnachten in B&B De Neust of verblijf een weekend, (mid)week of nog langer in een van onze authentieke vakantiehuizen. Geniet op dit bijzondere vakantieadres van het originele vakantiehuis Buitenleven, met zijn rietgedekte kap, witgepleisterde muren en cottagestijl. Of kies voor een verblijf in de Abtsbouwing, voor een bijzondere vakantie.

Lees meer »

Genieten van landgoedproducten

kerstpakket widget

Maak kennis met de delicatessen van Mariënwaerdt. Alle producten zijn biologisch en vol van smaak. Ontdek ze in de Landgoedwinkel of bij een winkelier bij u in de buurt. Geef ze ook eens cadeau in een stijlvol kerstpakket!

Lees meer »

Feestlocatie nodig?

Multiple Entry feest particulier 2

Vier uw bijzondere gelegenheid in de prachtige omgeving van Mariënwaerdt. Deze unieke feestlocatie in Midden-Nederland maakt uw feest, jubileum of verjaardag gegarandeerd tot een succes. Wij helpen u graag bij de voorbereidingen van uw feest. Onze authentieke feestzalen in een landelijke omgeving zorgen voor een ontspannen bijeenkomst, waar u en uw naasten nog lang van zullen nagenieten.
Lees meer »