Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag »

Het Koetshuis

Unieke vergaderlocatie

Waar de paarden ooit briesend en trappelend van ongeduld wachtten, terwijl de koetsen in de naastgelegen ruimte klaargemaakt werden voor een rit, is na een grondige restauratie een prachtige vergader- en dinerlocatie ontstaan. Voor de ontvangst van gasten met een hapje en een drankje is de zijruimte van het Koetshuis bijzonder geschikt. In het Koetshuis is vergaderen in U-opstelling heel geschikt voor gezelschappen tot 25 personen. Voor vergadergezelschappen tot 70 personen kunt u het beste gebruikmaken van een theateropstelling. Het Koetshuis biedt door de dubbele deuren uitzicht op het Huis Mariënwaerdt.

Het Koetshuis:

* Voor vergaderingen, diners en inspiratiesessies tot circa 70 personen.

* Oppervlakte van 89m².

* Uitzicht op het grote landhuis van Heerlijkheid Mariënwaerdt.

 

Capaciteit

Het Koetshuis biedt ruimte aan gezelschappen van 15 tot 80 personen.

Catering

In het Koetshuis verzorgen wij brunches, lunches, diners, proeverijen, high tea’s, amuses en nog veel meer. Onze landgoedkok stemt zijn gerechten graag af op uw smaak.

Vergaderarrangementen

Klik hier voor onze vergaderarrangementen.

 

Meer Mariënwaerdt

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

De lekkerste pannenkoeken van biologische oogst eet u bij Pannenkoekenhuis de Stapelbakker. Geniet op een van de grote terrassen, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin, op de skelterbaan of op het springkussen. Onze pannenkoekenboerderij ligt centraal gelegen tussen Den Bosch en Utrecht, en is daarmee ook heel geschikt als zakelijke ontmoetingsplek en doordeweekse lunch. Voor families en grote groepen zijn er flinke stamtafels. Voor onze zakelijke gasten hebben wij ook kleinere, intieme vergaderlocaties, natuurlijk met gratis wifi.

Lees meer>>

Uniek trouwen

trouwen

Trouwen in een koetshuis of buiten trouwen in een boomgaard? Geef je ja-woord op het authentieke landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in één van de originele, unieke trouwlocaties. Ook voor een unieke winterbruiloft of madiwobruiloft kun je op het landgoed terecht. Lees meer »

Inspirerend vergaderen

vergaderen widget

Op landgoed Mariënwaerdt bevinden zich meerdere sfeervolle vergaderlocaties dicht bij elkaar. Haal het beste uit uw vergadering, teambuilding, seminar of personeelsfeest in een inspirerende omgeving. Mariënwaerdt is ook een geliefde evenementlocatie en congreslocatie.

Lees meer »

Bijzonder overnachten

Multiple Entry Overnachten 2

Smaakt uw bezoek aan het landgoed naar meer? Kies voor bijzonder overnachten in B&B De Neust of verblijf een weekend, (mid)week of nog langer in een van onze authentieke vakantiehuizen. Geniet op dit bijzondere vakantieadres van het originele vakantiehuis Buitenleven, met zijn rietgedekte kap, witgepleisterde muren en cottagestijl. Of kies voor een verblijf in de Abtsbouwing, voor een bijzondere vakantie.

Lees meer »

Genieten van landgoedproducten

kerstpakket widget

Maak kennis met de delicatessen van Mariënwaerdt. Alle producten zijn biologisch en vol van smaak. Ontdek ze in de Landgoedwinkel of bij een winkelier bij u in de buurt. Geef ze ook eens cadeau in een stijlvol kerstpakket!

Lees meer »

Feestlocatie nodig?

Multiple Entry feest particulier 2

Vier uw bijzondere gelegenheid in de prachtige omgeving van Mariënwaerdt. Deze unieke feestlocatie in Midden-Nederland maakt uw feest, jubileum of verjaardag gegarandeerd tot een succes. Wij helpen u graag bij de voorbereidingen van uw feest. Onze authentieke feestzalen in een landelijke omgeving zorgen voor een ontspannen bijeenkomst, waar u en uw naasten nog lang van zullen nagenieten.
Lees meer »