Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag »

Referenties

Ervaringen van onze opdrachtgevers

Uw ervaring delen met andere bezoekers?

knop ervaring

 

 


Datum: 5 januari 2016
Opdrachtgever: Administratiekantoor J. Klop
Soort bijeenkomst: Nieuwjaarsbijeenkomst

Iedereen heeft er van genoten. Gezellige zaal, fijne bediening en een heerlijke openhaard. Een klein minpuntje was dat het appelrondje er niet was maar de bediening heeft dat zeer snel opgelost. Al met een al hebben we een gezellige en goed verzorgde middag gehad. Nogmaals bedankt.
 


Datum: 12 januari 2016
Opdrachtgever: Coöperatieve Inkoopvereniging DGC
Soort bijeenkomst: Nieuwjaarsbijeenkomst

Wat een feest gisteren!  Ondanks het grillige weer was het zeer geslaagd en een warm welkom in jullie Jachthuis. Een heerlijke en intieme gelegenheid voor een feestje. Wij hebben ervan genoten. Dank dus voor alle goede zorgen!


Datum: Woensdag 5 oktober 2016
Opdrachtgever: Politie Midden Nederland
Soort bijeenkomst: medewerkersdag

Namens alle medewerkers van Politie Midden Nederland een groot compliment voor de goed georganiseerde dag op Landgoed Mariënwaerdt. Beiden workshops vielen erg in de smaak. Het onderkomen, de Jachtkamer, en de bediening was supergoed geregeld


Datum: 13 september 2016
Opdrachtgever: Novec
Soort bijeenkomst: teambuilding

Vandaag Teambuilding gehad op jullie prachtige landgoed. Iedereen was erg enthousiast en vond de activiteit met de schapen geweldig. Heel erg bedankt voor de goede organisatie en ook je collega’s bedankt voor hun inzet.


Datum: 19 juli 2016
Opdrachtgever: Volvo Car Nederland
Soort bijeenkomst: Vergadering met barbecue

Gisteren had onze bijeenkomst in de Nieuwe Refter plaats en ik wil jullie allen graag heel hartelijk danken!
Top locatie, top verzorging en top weer (daar kunnen jullie niets aan doen, maar was een prettige bijkomstigheid…)
Het was, zoals altijd, weer uitstekend geregeld en we hebben heerlijk gegeten!

Heel graag tot een volgende keer.


Datum: 14 juni 2016
Opdrachtgever: Sogeti
Soort bijeenkomst: Evenement

Nogmaals super bedankt voor de geweldige ontvangst, het super aardige en vakbekwame personeel die de avond voor ons echt geweldig heeft gemaakt. Service meer dan een 10 . Het eten was onwijs goed en lekker en super klaargemaakt en ruime hoeveelheden. Kortom we willen elke week wel bij jullie te gast zijn.

 


Datum: 18 mei 2016
Opdrachtgever: Total Specific Solutions
Soort bijeenkomst: Zakelijk evenement en diner

Het event is heel goed verlopen en ik heb zojuist de evaluatie gemaakt n.a.v. een korte vragenlijst die aan de deelnemers was gestuurd. Zowel locatie als catering scoren een 8,7. Dat is een heel mooi getal waar jullie trots op mogen zijn.

 


Datum: 21 april 2016
Opdrachtgever: BAM Bouw & Techniek
Soort bijeenkomst: Vergadering met lunch en barbecue

Hierbij wil ik je hartelijk bedanken voor de goede zorgen tijdens onze meeting van woensdag 20 april. We hebben prima kunnen vergaderen op jullie prachtige landgoed en het was gisteren natuurlijk ook super weer om buiten te vergaderen. De lunch en BBQ waren uitstekend verzorgd evenals de extraatjes tussendoor. Nogmaals hartelijk dank en graag tot een volgende keer.


Datum: 20 april 2016
Opdrachtgever: D&A
Soort bijeenkomst: Zakelijk Event

Ja het was weer een geslaagd evenement. Alles is zeer goed verlopen. Vooral even onze complimenten voor de zeer pro-actieve houding van de bediening. Alles verliep daardoor zeer gladjes en zij hadden oog voor detail.


Datum: 9 maart 2016
Opdrachtgever: Gebr. van Kessel Buren B.V.
Soort bijeenkomst: Receptie

Wij hebben,  inclusief gasten, allemaal genoten van onze receptie. Het diner etc. waren ook prima in orde. Complimenten voor de organisatie en de flexibiliteit waarmee alle verzoeken werden afgehandeld.


 

Datum: 30 oktober 2015
Opdrachtgever: GlobalQ
Soort bijeenkomst: Zakelijke bijeenkomst

De bijeenkomst op 30 oktober jl. was weer helemaal top. We hebben heel veel leuke reacties gehad op de locatie en de heerlijke lunch. Bedankt voor de pakketjes, deze zagen er hartstikke goed uit. Ook namens onze sprekers bedankt voor de heerlijke producten.


 

Datum: 20 juni 2015
Opdrachtgever: 216 accountants
Soort bijeenkomst: Medewerkersdag

Ik wil jullie nog hartelijk bedanken voor je inzet en professionaliteit! De samenwerking met de gastheren was fijn. De gasten van 216 Accountants hebben een heerlijke dag gehad.


Datum: 16 april 2015
Opdrachtgever: Koninklijke BAM Groep nv
Soort bijeenkomst: Bedrijfsevenement

We hebben het prima naar ons zin gehad en het event is heel goed verlopen; iedereen was onder de indruk van jullie locatie.


 

Datum: 28 maart 2015
Opdrachtgever: CDA Gelderland
Soort bijeenkomst: Algemene ledenvergadering

CDA Gelderland kan terugzien op een zeer geslaagde algemene leden vergadering. De prachtige locatie en de warme ontvangst hebben daar zeker aan bij gedragen. Voor vele aanwezigen was Marienwaerdt een ontdekking.
Een locatie waar ze privé nog eens terugkomen. Hartelijk dank voor de organisatie en de warme ontvangst.
Voor CDA-ers in Rivierenland voelt Marienwaerdt een beetje als een thuiswedstrijd!


Datum: 19 december 2014
Opdrachtgever: Arlande
Soort bijeenkomst: Bedrijfsevenement

Het event was een succes, mede dank zij de prachtige locatie en goede service. Iedereen was ook erg te spreken over de kwaliteit van de lunch!


Datum: 27 oktober 2014
Opdrachtgever: ING Nederland
Soort bijeenkomst: Bedrijfsevenement

Mede dankzij jullie inzet hebben wij  twee topevenementen kunnen neerzetten. Wil je ook de mensen van de catering nogmaals bedanken voor hun geweldige inzet. Iedereen was erg tevreden over deze dag.


Datum: 16 september 2014
Opdrachtgever: KWC Culemborg
Soort bijeenkomst: Activiteitendag

Het was een ware topdag gisteren. Allemaal blije, enthousiaste collega’s. De locaties waren top, het weer was fantastisch, het personeel was heel vriendelijk en het eten was heerlijk!


Datum: 4 september 2014
Opdrachtgever: Van Doorn Geldermalsen B.V.
Soort bijeenkomst: Jubileum

Wij hebben gisteren ons jubileum gevierd bij jullie en de organisatie was perfect, alles was tot in de puntjes geregeld, voortreffelijk. Ook de bediening was zéér goed. Alle glazen bleven gevuld en niemand liep met een leeg bord te zoeken naar een plekje om het neer te zetten. Het voedsel was voortreffelijk, in overvloed en buitengewoon in kwaliteit. Kortom, een hele dikke verdiende pluim aan een ieder die heeft meegewerkt om het jubileum tot een groot succes te maken!

 


Datum: 5 juni 2014
Opdrachtgever: Rabobank Nederland
Soort bijeenkomst: Bedrijfsevenement

 

Het was een mooie dag.
De deelnemers waren allemaal erg tevreden en wij als feestcommissie natuurlijk ook.
Hartelijk dank voor de goede organisatie.


 

Datum: 22 & 23 mei 2014
Opdrachtgever: ’s Heeren Loo
Soort bijeenkomst: Medewerkersdagen

 

Het waren twee fantastische dagen. Alles was prima geregeld, zelfs het weer! Onze directeur vond het geweldig. Dank je wel voor de verzorging en de fijne samenwerking.

 


Datum: 15 mei 2014
Opdrachtgever: WPM Offices
Soort bijeenkomst: Bedrijfsuitje
Graag wil ik jou en je collega’s bedanken voor jullie geweldige prestatie afgelopen donderdag!
Wij kijken met veel plezier terug op deze dag, die in alle opzichten geslaagd is.
Ook dank ik op deze wijze de Baron voor zijn bijdrage aan deze middag.

 


 

Datum: 12 april 2014
Opdrachtgever: Vakbond van Nederlands Cabinepersoneel
Soort bijeenkomst: Weekendprogramma

 

Referentie:
Ik wil je graag laten weten dat we een geweldig weekend hebben gehad. Iedereen heeft genoten en het was allemaal perfect geregeld. Heel veel dank aan Dennis Spronk voor de heerlijke Lakenvelder entrecote uit de pan, gastvrouw Elody voor de service in de Jachtkamer, onze gastvrouw in de B&B, voor de hartelijke ontvangst en het gezellige ontbijt, de vriendelijke dames en heren op het terras van De Stapelbakker na een mooie wandeling en niet te vergeten veel dank voor de persoonlijke en uitstekende service.


 

Datum: 10 april 2014
Opdrachtgever: D & A medical group
Soort bijeenkomst: Activiteitenprogramma, borrel en diner

 

Referentie:
Wij kijken terug op een geslaagde Relatiedag gisteren! Mede dankzij jullie hulp met de goede voorbereiding en de professionaliteit van jullie medewerkers is alles gisteren vlekkeloos verlopen. Dank hiervoor.


 

Datum: 8 april 2014
Opdrachtgever: Van Noort
Soort bijeenkomst: Paarden Heerlijkheid en Diner

 

Referentie:
Ondanks regen en zelfs een hagelbui gisterenmiddag heeft BNR het onwijs leuk naar het zin gehad. Prima ontvangst en verzorging op de Paarden Heerlijkheid en daarna een overheerlijk diner in de Nieuwe Refter. Alles keurig verzorgd. Onze complimenten!


 

Datum: 27 maart 2014
Opdrachtgever: Ossweijes gilde
Soort bijeenkomst: Diner

 

Referentie:
Mede namens alle Broeders heel veel dank voor de perfecte organisatie. Het was weer een groot succes en komen wij graag volgend jaar weer terug. Wil je ook de onvolpreze kok onze dank over brengen.


 

Datum: 6 februari 2014

Opdrachtgever: Volvo Group the Netherlands B.V.

Soort bijeenkomst: Diner

 

Referentie:

Graag wil ik de complimenten overbrengen van de dinergasten van gisterenavond. Zij waren erg tevreden over de mooie locatie, het gezellige haardvuur, het lekkere eten en de goede en vriendelijke bediening. Hartstikke bedankt voor de mooie avond en de goede verzorging van het diner!


 

Datum: 27 januari 2014

Opdrachtgever: Gemeente Maasdriel

Soort bijeenkomst: Zakelijke bijeenkomst

 

Referentie:

We vonden het een prima verzorgde avond. Het is ons goed bevallen en wat we hoopten dat eruit zou komen, is gelukt. De enige tip die ik eigenlijk heb is dat er een groot bord met verlichting aan et begin zou kunnen staan om te wijzen op het doorrijden naar de achterste parkeerplaats. En een aanduiding bij de gerechten die vegetarisch zijn. Hartelijk dank voor de goede organisatie.

 


 

Datum: 17 december

Opdrachtgever: Backoffice

Soort bijeenkomst: Kerstdiner

 

Referentie:

Ons kerstdiner is zeer tot onze tevredenheid geweest. Ook het bezoek van de winterfair was voor vele collega’s erg leuk. Ruimte ‘De Jachtkamer’ vonden wij zeer geschikt en gezellig voor het aantal personen dat er was. Eten was (zoals altijd overigens hoor) prima. Een puntje van kritiek betreft de VIP parking: wat een aantal medewerkers tegenviel was toch de afstand die gelopen moest worden van de parking naar de Jachkamer. Maar goed, dit geheel terzijde hoor, dit heeft voor ons geen stempel gedrukt op de leuke avond!


 

Datum: 12 december 2013

Opdrachtgever: Koninklijk Marechaussee District Zuid

Soort bijeenkomst: Kerstdiner

 

Referentie:

Namens ons district en het personeel bedankt voor de heerlijke gerechten en samenwerking. We kwamen nog wel een tafel tekort ondanks de afmeldingen maar dit werd netjes opgelost. De entree was ook erg gezellig door de opbouw van de kerstfair. Ik denk dat jullie er wel een aantal klanten aan overhouden want collega’s waren nu al enthousiast en wilden het landgoed ook bij daglicht een keer gaan bekijken. Ik wens jullie heel veel succes bij de kerstfair de komende dagen.


Datum: 29 november 2013

Opdrachtgever: Drechtstedenbestuur

Soort bijeenkomst: Conferentie en rondleiding

 

Referentie:

Hierbij wil ik jullie hartelijk bedanken voor de goede zorgen voor de twee 2-daagse conferentie van het Drechtstedenbestuur. Ook voor Thomas de complimenten, er was hem niets te veel. De rondleiding in het Grote Huis heeft het bestuur zeer op prijs gesteld en het was fijn dat de baron in staat was om ons te verwelkomen. Graag tot een volgende keer!

 

 

 

Meer Mariënwaerdt

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

De lekkerste pannenkoeken van biologische oogst eet u bij Pannenkoekenhuis de Stapelbakker. Geniet op een van de grote terrassen, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin, op de skelterbaan of op het springkussen. Onze pannenkoekenboerderij ligt centraal gelegen tussen Den Bosch en Utrecht, en is daarmee ook heel geschikt als zakelijke ontmoetingsplek en doordeweekse lunch. Voor families en grote groepen zijn er flinke stamtafels. Voor onze zakelijke gasten hebben wij ook kleinere, intieme vergaderlocaties, natuurlijk met gratis wifi.

Lees meer>>

Uniek trouwen

trouwen

Trouwen in een koetshuis of buiten trouwen in een boomgaard? Geef je ja-woord op het authentieke landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in één van de originele, unieke trouwlocaties. Ook voor een unieke winterbruiloft of madiwobruiloft kun je op het landgoed terecht. Lees meer »

Inspirerend vergaderen

vergaderen widget

Op landgoed Mariënwaerdt bevinden zich meerdere sfeervolle vergaderlocaties dicht bij elkaar. Haal het beste uit uw vergadering, teambuilding, seminar of personeelsfeest in een inspirerende omgeving. Mariënwaerdt is ook een geliefde evenementlocatie en congreslocatie.

Lees meer »

Bijzonder overnachten

Multiple Entry Overnachten 2

Smaakt uw bezoek aan het landgoed naar meer? Kies voor bijzonder overnachten in B&B De Neust of verblijf een weekend, (mid)week of nog langer in een van onze authentieke vakantiehuizen. Geniet op dit bijzondere vakantieadres van het originele vakantiehuis Buitenleven, met zijn rietgedekte kap, witgepleisterde muren en cottagestijl. Of kies voor een verblijf in de Abtsbouwing, voor een bijzondere vakantie.

Lees meer »

Genieten van landgoedproducten

kerstpakket widget

Maak kennis met de delicatessen van Mariënwaerdt. Alle producten zijn biologisch en vol van smaak. Ontdek ze in de Landgoedwinkel of bij een winkelier bij u in de buurt. Geef ze ook eens cadeau in een stijlvol kerstpakket!

Lees meer »

Feestlocatie nodig?

Multiple Entry feest particulier 2

Vier uw bijzondere gelegenheid in de prachtige omgeving van Mariënwaerdt. Deze unieke feestlocatie in Midden-Nederland maakt uw feest, jubileum of verjaardag gegarandeerd tot een succes. Wij helpen u graag bij de voorbereidingen van uw feest. Onze authentieke feestzalen in een landelijke omgeving zorgen voor een ontspannen bijeenkomst, waar u en uw naasten nog lang van zullen nagenieten.
Lees meer »