Heerlijkheid Mariënwaerdt

Ontdek het landgoed

Eeuwenoud familielandgoed in de Betuwe

Eten & drinken

Genieten van pure smaken

Wil je de heerlijke ingrediënten en gerechten van landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt zelf ervaren? In de keukens van onze restaurants gebruiken we zo veel mogelijk van de eigen, biologische landgoedoogst om de lekkerste maaltijden te maken. Ontdek daarnaast onze producten in onze landgoedwinkel.

Ook voor zakelijke evenementen, zoals bijvoorbeeld een congres of bedrijfsevenement, verzorgen wij (h)eerlijke biologische gerechten.

Webshop

Biologische & lokale producten

De heerlijke en biologische producten van het landgoed zijn verkrijgbaar in onze landgoedwinkel op het landgoed en bij de Landgoedkeuken in Utrecht. Daarnaast bestel je ze gemakkelijk en snel online in onze webshop. Hier vind je onder andere onze mooie landgoedkazen, jams, chutneys, sappen en koekjes.

Bijeenkomen en vergaderen

Bijzondere evenementen- en vergaderlocatie in midden-Nederland

Op zoek naar een inspirerende locatie voor een congres, evenement of vergadering? Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt, centraal gelegen in Midden-Nederland, is een goed te bereiken locatie om in een landelijke omgeving te vergaderen. Dit historische gelegen landgoed is de unieke plek voor een perfect georganiseerde zakelijke bijeenkomst.

Heerlijkheid Mariënwaerdt

Biologisch

Biologische landbouw

De landbouw op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt is geheel biologisch. We bereiden heerlijke biologische delicatessen en sappen op ambachtelijke wijze naar oude familierecepten. Deze produceren wij met de oogst uit de moestuin en van de hoogstambomen, aangevuld met ingrediënten van biologische landbouwbedrijven uit de streek.