(assistent) kaasmaker, m/v, fulltime


Taken / Verantwoordelijkheden

  • Je gaat samen met de ervaren kaasmaker alle stappen van het kaasmaken doorlopen. Pasteurisatie, het bereiden van de wrongel, draineren en vervolgens het persen en pekelen van de kazen tot in het rijpingsmagazijn. In eerste instantie ondersteun je de kaasmaker in alle onderdelen van het proces om je het kaasmaken en de apparatuur eigen te maken. Vanwege de specialistische werkzaamheden is affiniteit met het product en enig technisch inzicht van groot belang. Een belangrijk gedeelte van dit proces wordt handmatig gedaan waardoor er ook een zekere lichamelijke inspanning gevraagd wordt. Hygiënisch en gestructureerd werken zijn hierbij uiteraard erg belangrijk.

Functie-eisen

  • Wij zoeken iemand met passie voor het vak kaasmaken. Je hebt affiniteit met de productie van voeding en bij voorkeur ook ervaring in de voedingsmiddelenindustrie c.q. zuiveltechnologie. Je hebt technisch inzicht en gevoel voor processen, je weet van aanpakken en bent in staat om zeer hygiënisch te werken. Na de inwerkperiode en externe training word je intern verder opgeleid tot zelfstandig kaasmaker.

Het bedrijf

Op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt wordt de biologische melk van eigen veestapel verwerkt tot verschillende Goudse kazen. In een professionele omgeving worden onze kazen geproduceerd met passie en vakmanschap.

Wij bieden

Een leuke functie in een klein, dynamisch en jong team binnen een snelgroeiend bedrijf, een marktconform salaris en de mogelijkheid opgeleid te worden tot zelfstandig kaasmaker.

Solliciteer direct

E-mailadres
  • Naam
  • Functie
  • Beschikbaar vanaf
  • Aantal uur per week
  • Voer een getal tussen 0 en 40 in.
  • Salarisindicatie
  • Voer een getal tussen 0 en 100000 in.
  • CV
  • Motivatiebrief
  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.