Bijzondere evenementenlocatie - header new
  • Bijzondere evenementenlocatie in midden-Nederland
  • Diverse authentieke sublocaties
  • Uitgebreide culinaire mogelijkheden

Bijzondere evenementenlocatie

Op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie om uw evenement te organiseren? Eén die inspirerend, landelijk, uniek en goed bereikbaar is? Dan is het landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt zeer geschikt en bent u bij ons aan het juiste adres! Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt is centraal gelegen in Midden-Nederland op slechts 5 minuten van de A2 en A15, nabij A27. Zo kunnen mensen uit heel Nederland, Den Haag, Den Bosch, Utrecht, bij jouw evenement zijn.

Naast een goede bereikbaarheid is uw evenement op het landgoed duurzaam van aard en onze catering veelal biologisch en uit de streek. Dit historische, landelijk gelegen landgoed is een bijzondere evenementenlocatie voor een uitstekend georganiseerd evenement.

Plan een locatiebezoek
Bijzondere Evenementenlocatie

Referentie

ANWB

“Tot op de dag van vandaag wordt over dit personeelsfeest gesproken. De gehele setting in combinatie met de samenwerking tussen de ANWB en Mariënwaerdt maakt dat dit personeelsfeest moeilijk te overtreffen wordt. Namens de voltallige ANWB nogmaals onze dank en hopelijk tot snel.”

Bijzondere Evenementenlocatie

Maatwerk events

Onze unieke evenementenlocatie is geschikt voor alle events. Klein of groot, intiem of uitbundig. Van productpresentatie tot bedrijfsevenement en een congres. Bent u op zoek naar een duurzame landelijke locatie? Wij hebben veel kennis en ervaring op het gebied van organisatie en aankleding.

U kunt ervoor kiezen om één plek te huren, een combinatie van meerdere plekken of zelfs een event buiten. Uw perfecte event organiseren wij samen met u.

Een culinaire beleving

Daarnaast hebben we dankzij ons eigen catering team talloze opties voor de culinaire invulling. Hierdoor weten dan ook steeds meer bedrijven onze locatie te vinden voor hun evenementen. Wij hebben de mogelijkheid om diverse soorten evenementen te verzorgen.

Bijzondere Evenementenlocatie Bijzondere Evenementenlocatie

Uw wensen vertaald

Het landgoed biedt veel verschillende locaties. Met onze ervaring in het organiseren van evenementen zijn wij goed in staat uw wensen te vertalen naar de uitvoering hiervan. Zo zorgen wij bijvoorbeeld voor passende decoratie en voorzien wij uw evenement, wanneer nodig, van hoge kwaliteit audio- en visuele installaties.

Wij zorgen ook graag voor heerlijk eten en drinken passend bij uw evenement. Onze landgoedkeuken is van hoge kwaliteit en maakt gebruik van lekkere streekproducten. Samen zorgen we ervoor dat uw evenement plaatsvindt zoals u het voor ogen heeft.

Bijzondere Evenementenlocatie

Uw evenementenlocatie binnen én buiten

Niet alleen op het gebied van apparatuur en eten zijn er enorm veel mogelijkheden. Het landgoed beschikt over vele locaties. Een deel hiervan zijn prachtige binnenlocaties. Maar u kunt ook kiezen voor een buitenlocatie. Hierbij zal uw evenement plaatsvinden midden in de prachtige natuur. Of misschien wil u een combinatie van meerdere locaties? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en de passende oplossing voor u.

Zeer geschikt voor zakelijke evenementen

Onze evenementenlocatie leent zich uitstekend voor een zakelijke vergadering, kick off, training, workshop of ander evenement. Niet alleen omdat er ontzettend veel mogelijkheden zijn en het landgoed centraal gelegen is. Ons landgoed is een zeer inspirerende locatie, dit geeft uw evenement net dat extra beetje sfeer en flair. Als u een evenement wilt organiseren staat ons team graag voor u klaar.

Bijzondere Evenementenlocatie

Over landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt

Het familielandgoed, Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt bestaat uit ruim 900 hectare grond. Het is gelegen aan de rand van het Betuwse dorp Beesd. De grond wordt gebruikt voor diverse doeleinden: akkers, weilanden, bossen, lanen en grienden. Al sinds 1734 is het in handen van dezelfde familie. De negende generatie van de familie Van Verschuer beheert inmiddels het landgoed.

Biologisch & duurzaam

Heerlijkheid Mariënwaerdt gaat hand in hand met duurzaamheid. Het spreekt voor zich dat een landgoed dat al 280 jaar bestaat, haast ongewijzigd, duurzaam wordt beheerd. Wij gaan op een respectvolle manier om met de natuur, het land en alles wat hierop leeft. Alle veeteelt en akkerbouw dat plaatsvindt op het landgoed, verloopt biologisch. Dat betekent dat er geen gebruik wordt gemaakt van onnodige chemicaliën of medicijnen.

Bijzondere Evenementenlocatie Bijzondere Evenementenlocatie
Bijzondere Evenementenlocatie

Meer informatie over onze locaties? Plan een vrijblijvend locatiebezoek om een kijkje te nemen.

Plan een locatiebezoek
0345 68 70 10