Bijzondere evenementenlocatie - header new
  • Bijzondere evenementenlocatie in midden-Nederland
  • Diverse authentieke sublocaties
  • Uitgebreide culinaire mogelijkheden

Bijzondere evenementenlocatie

Op zoek naar een speciale en unieke evenementenlocatie om uw event te houden? Eén die prikkelt, landelijk, uniek en goed bereikbaar is? Dan is het landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt zeer geschikt en bent u bij ons aan het juiste adres! Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt is centraal gelegen in het midden van Nederland op slechts 5 min. van de A2 en A15, nabij A27. Zo kunnen mensen uit heel Nederland, Den Haag, Den Bosch, Utrecht, bij jullie  evenement zijn.

Naast een goed te bereiken event, is hij op ons landgoed ook duurzaam van aard. Daarbij is onze catering vooral biologisch en uit de streek. Dit historisch, landelijk gelegen landgoed is een unieke evenementenlocatie voor een uitstekend geregeld evenement.

Plan een locatiebezoek
Bijzondere evenementenlocatie - intro
Bijzondere evenementenlocatie - intro

Referentie

ANWB

“Tot op de dag van vandaag wordt over dit personeelsfeest gesproken. De gehele setting in combinatie met de samenwerking tussen de ANWB en Mariënwaerdt maakt dat dit personeelsfeest moeilijk te overtreffen wordt. Namens de voltallige ANWB nogmaals onze dank en hopelijk tot snel.”

Bijzondere evenementenlocatie - referentie

Maatwerk events

Onze unieke evenementenlocatie is geschikt voor alle events. Klein of groot, intiem of uitbundig. Van de presentatie van een product tot bedrijfsevenement tot een congres. U kunt na uw evenement zelfs overnachten op het landgoed. Bent u op zoek naar een duurzame, rustieke, zakelijke evenementenlocatie? Wij hebben veel kennis en ervaring op het gebied van opzet, aankleding en complete evenementen organiseren.

U kunt ervoor kiezen om één plek te huren, een combi van meerdere plekken of zelfs een event buiten. Uw perfecte event regelen wij samen met u.

Een culinaire beleving

Daarnaast hebben we dankzij ons eigen catering team talloze opties op culinair gebied. Hierdoor weten dan ook steeds meer bedrijven onze zakelijke evenementenlocatie te vinden voor hun events. Wij kunnen diverse soorten evenementen verzorgen.

Bijzondere evenementenlocatie - culinaire belevenis Bijzondere evenementenlocatie - maatwerk events
Bijzondere evenementenlocatie - culinaire belevenis
Bijzondere evenementenlocatie - maatwerk events

Uw wensen vertaald

Het landgoed biedt een van de mooiste en meest bijzondere evenementenlocaties. Dit met diverse, unieke, zakelijke evenementenlocaties. Onze ervaring in het organiseren van evenementen, zorgt ervoor dat wij goed in staat zijn uw wensen te vertalen naar de uitvoering hiervan. Zo zorgen wij bijvoorbeeld voor passende decoratie en voorzien wij uw evenement, wanneer nodig, van hoge kwaliteit audio- en visuele installaties.

Wij zorgen ook graag voor heerlijk eten en drinken passend bij uw evenement. Onze landgoedkeuken is van hoge kwaliteit en maakt gebruik van lekkere streekproducten. Samen zorgen we ervoor dat uw evenement plaatsvindt zoals u het voor ogen heeft.

Bijzondere evenementenlocatie - uw wensen vertaald
Bijzondere evenementenlocatie - uw wensen vertaald

Uw evenementenlocatie binnen én buiten

Niet alleen op het gebied van apparatuur en eten zijn er enorm veel mogelijkheden. Het landgoed beschikt over vele locaties. Een deel hiervan zijn prachtige binnenlocaties. Maar u kunt ook kiezen voor een buitenlocatie. Hierbij zal uw evenement plaatsvinden midden in de prachtige natuur. Of misschien wil u een combinatie van meerdere locaties? Dus helemaal klaar met alle industriële locaties? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en de meest geschikte oplossing voor u.

Zeer geschikt voor zakelijke evenementen

Onze evenementenlocatie leent zich uitstekend voor een zakelijke vergadering, kick off, training, workshop of ander evenement. Niet alleen omdat er ontzettend veel mogelijkheden zijn en het landgoed centraal gelegen is. Ons landgoed is een zeer inspirerende locatie, dit geeft uw evenement net dat extra beetje sfeer en flair. Als u een evenement wilt organiseren staat ons team graag voor u klaar.

Bijzondere evenementenlocatie - binnen en buiten
Bijzondere evenementenlocatie - binnen en buiten

Over landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt

Het familielandgoed, Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt bestaat uit ruim 900 hectare grond. Het is gelegen aan de rand van het Betuwse dorp Beesd. De grond wordt gebruikt voor diverse doeleinden: akkers, weilanden, bossen, lanen en grienden. Al sinds 1734 is het in handen van dezelfde familie. De negende generatie van de familie Van Verschuer beheert inmiddels het landgoed.

Biologisch & duurzaam

Heerlijkheid Mariënwaerdt gaat hand in hand met duurzaamheid. Het spreekt voor zich dat een landgoed dat al 280 jaar bestaat, haast ongewijzigd, duurzaam wordt beheerd. Wij gaan op een respectvolle manier om met de natuur, het land en alles wat hierop leeft. Alle veeteelt en akkerbouw dat plaatsvindt op het landgoed, verloopt biologisch. Dat betekent dat er geen gebruik wordt gemaakt van onnodige chemicaliën of medicijnen.

Bijzondere evenementenlocatie - over ons Bijzondere evenementenlocatie - biologisch en duurzaam
Bijzondere evenementenlocatie - over ons
Bijzondere evenementenlocatie - biologisch en duurzaam

Alvast wat ideeën opdoen

Met ons diverse aanbod aan arrangementen kunt u alvast wat ideeën opdoen voor uw event. Natuurlijk staan deze arrangementen niet vast en bieden wij altijd events op maat aan. Neem gerust contact op, samen bespreken we wat er mogelijk is!

Food Festival

Ons unieke landgoed toveren wij graag om tot een prachtig, sfeervol terras. Achter de Hooge Schuur creëren wij een échte festivalsfeer. Dit doen wij bijvoorbeeld door het plaatsen van picknicktafels en het ophangen van prikkabels en diverse kleuren lampionnen. Daarbij bieden wij onze eigen foodtrucks aan om de sfeer voor Food Festival compleet te maken.

In overleg bepalen we wat uw gasten voorgeschoteld krijgen. Denk aan een foodtruck die lekkere buns met pulled pork aanbiedt. Of een truck met verse pizza’s.

Congres

Door onze jarenlange ervaring, organiseren wij ook congressen op groot formaat. Onze locatie is hier uitermate geschikt voor. Het landgoed prikkelt en inspireert namelijk. Daarbij is het altijd, voor ieder persoon goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Dit komt door de centrale ligging.

Op uw congres wilt u natuurlijk dat de sprekers goed te volgen en te verstaan zijn. Met onze hoge kwaliteit audiovisuele middelen kunnen uw sprekers zich altijd goed uitdrukken en verstaanbaar maken.

Daarbij kan een volle dag zorgen voor trek bij uw gasten. Met veel culinaire mogelijkheden, verzorgen wij de lunch of het diner op uw congres.

Klantendag

U wilt uw klanten eens goed bedanken en in het zonnetje zetten? Begrijpelijk! Zonder uw klanten bestaat uw bedrijf niet. Daarbij is het organiseren van een klantendag goed voor uw reputatie en ook gewoon erg leuk. Laat uw klanten merken hoe dankbaar u bent en organiseer een fantastische dag waar zij lekker kunnen genieten. U kunt hierbij denken aan een festival. Maar u kunt ook gaan voor een dag met sprekers of workshops. Alles is mogelijk!

U bepaalt wat u uw klanten wilt aanbieden op die dag en wij facaliteren de voorzieningen hiervoor. We helpen u bij de perfecte dag!

Bedrijfsevenement

Ook voor andere bedrijfsevenementen bieden wij de passende locaties en voorzieningen aan. Wilt u bijvoorbeeld een groot personeelsfeest geven of gaat uw bedrijf een jubileumjaar in? Lees meer over het organiseren van een bedrijfsevenement. Of neem gerust contact op, wij sparren graag met u over de diverse manieren om uw personeelsfeest te geven of uw jubileum te vieren.

Bijzondere evenementenlocatie - cta

Meer informatie over onze locaties? Plan een vrijblijvend locatiebezoek om een kijkje te nemen.

Plan een locatiebezoek
0345 68 70 10

Is het landgoed ook geschikt voor particuliere events of feesten?

Jazeker, ons landgoed staat bijvoorbeeld bekend omdat het zicht uitermate goed leent als trouwlocatie.