Congreslocatie Midden-Nederland - header new
  • Congreslocatie in Midden-Nederland
  • Diverse authentieke sublocaties
  • Uitgebreide culinaire mogelijkheden

Congreslocatie Midden-Nederland

Bent u op zoek naar een congreslocatie die centraal gelegen is in het midden van het land en uitstekend bereikbaar is? Dan bent u bij onze locatie op de juiste plek. Het Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt ligt op slechts 5 minuten van de A2 en A15, dichtbij de A27.

Wij bieden u genoeg gelegenheid tot parkeren inclusief elektrische laadpalen. Daarbij is het ook mogelijk om het landgoed te bereiken met het openbaar vervoer, dit ligt namelijk op 5 minuten afstand vanaf Heerlijkheid Mariënwaerdt.

Wij hebben meerdere bijzondere evenementenlocaties waar u uw congres of bedrijfsevenement kunt houden. Daarnaast heeft ons ervaren team jaren ervaring en hebben wij goede audiovisuele middelen om uw congres naar een hoog niveau te tillen. Onze ruimtes zijn geheel naar wens in te richten. Daarbij maken we de opstelling geheel naar uw wens! Ook kunt u na een druk event in alle rust overnachten op het landgoed.

Plan een locatiebezoek
Congreslocatie Midden Nederland
Congreslocatie Midden Nederland

Referentie

Scott Sportech Benelux

“De organisatie, de vriendelijkheid en flexibiliteit van het personeel, de prima verzorgde hapjes en de entourage van de locatie hebben mede bijgedragen aan het welslagen van deze avond.”

Congreslocatie Midden Nederland

Duurzaamheid hoog in het vaandel

Duurzaamheid is bij ons een term van groot belang. Ons landgoed beschikt dan ook over het Green Key Goud keurmerk. Daarbij bestaat ons brede scala aan culinaire opties veelal uit biologische, producten uit de streek.

Congreslocatie Midden Nederland Congreslocatie Midden Nederland Congreslocatie Midden Nederland
Congreslocatie Midden Nederland
Congreslocatie Midden Nederland
Congreslocatie Midden Nederland

Welke locatie is geschikt voor u?

Ons landgoed, gelegen in Midden-Nederland, is zeer geschikt om een congres te organiseren of een ander zakelijk zakelijk evenement. Het is een eeuwenoud familielandgoed waardoor het een historisch aanzien heeft. Daarbij heeft het een enorm landelijke uitstraling door de ligging in het hart van de uitgestrekte natuur.

U kunt kiezen voor diverse locaties of een combinatie van locaties voor jouw congres. Door onze passie voor het op touw zetten van evenementen zijn wij in staat om maatwerk zakelijke congressen en meetings uit te voeren. Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt heeft voor ieder een locatie die aansluit op de wensen.

Congreslocatie Midden Nederland
Congreslocatie Midden Nederland
Congreslocatie Midden Nederland

Meer informatie over onze locaties? Plan een vrijblijvend locatiebezoek om een kijkje te nemen.

Plan een locatiebezoek
0345 68 70 10

Is het landgoed ook geschikt voor particuliere events of feesten?

Jazeker, ons landgoed staat bijvoorbeeld bekend omdat het zicht uitermate goed leent als trouwlocatie.