Locatie Bedrijfsevenement
  • Een bedrijfsevenement in Midden-Nederland
  • Diverse authentieke sublocaties
  • Uitgebreide culinaire mogelijkheden

Locatie bedrijfsevenement

Bent u op zoek naar een locatie voor het organiseren van uw bedrijfsevenement of zakelijke evenement? Een locatie voor uw event die inspirerend, landelijk en goed bereikbaar is? Dan bent u hier aan het juiste adres. Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt is centraal gelegen in Midden-Nederland op enkele minuten van de A2 en A15. Ook met het openbaar vervoer is het prima te bereiken omdat het dicht bij een treinstation ligt. De locatie is dus eenvoudig te bereiken vanuit alle kanten, van Den Haag tot Den Bosch. Amsterdam ligt maar op een klein uurtje rijden van het landgoed.

Naast de bereikbaarheid is uw evenement op ons landgoed ook van duurzame aard. Onze catering is veelal biologisch. Dit historische, landelijk gelegen landgoed is een bijzondere evenementenlocatie voor alle soorten bedrijfsfeesten. Maar ook voor een prachtig congres.

De zakelijke locaties van Mariënwaerdt dragen het Green Key Gold keurmerk.

Plan een locatiebezoek
Locatie Bedrijfsevenement
Locatie Bedrijfsevenement

Referentie

Sogeti

“Service meer dan een 10 . Het eten was onwijs goed en lekker en super klaargemaakt en ruime hoeveelheden. Kortom we willen elke week wel bij jullie te gast zijn.”

Locatie Bedrijfsevenement
Locatie bedrijfsevenement - koetshuis 1 Locatie bedrijfsevenement - koetshuis 2 Locatie bedrijfsevenement - koetshuis 3 Locatie bedrijfsevenement - koetshuis 4 Locatie bedrijfsevenement - koetshuis 5
Locatie bedrijfsevenement - nieuwe refter overzicht Locatie bedrijfsevenement - nieuwe refter 2 Locatie bedrijfsevenement - nieuwe refter 3 Locatie bedrijfsevenement - nieuwe refter 4
Locatie bedrijfsevenement - jachtkamer 1 Locatie bedrijfsevenement - jachtkamer 2 Locatie bedrijfsevenement - jachtkamer 3 Locatie bedrijfsevenement - jachtkamer 4 Locatie bedrijfsevenement - jachtkamer 5 Locatie bedrijfsevenement - jachtkamer 6
Locatie bedrijfsevenement - hoge schuur overzicht Locatie bedrijfsevenement - hoge schuur 1 Locatie bedrijfsevenement - hooge schuur 2
Locatie bedrijfsevenement - abtsbouwing overzicht
Locatie bedrijfsevenement - grote en kleine hooiberg overzicht Locatie bedrijfsevenement - grote en kleine hooiberg 1 Locatie bedrijfsevenement - grote en kleine hooiberg 2 Locatie bedrijfsevenement - grote en kleine hooiberg 3

Locatie:

KOETSHUIS

Een locatie met een prachtig uitzicht op het Huis Mariënwaerdt. Hij is uitstekend in te zetten als congreslocatie. U en uw gasten proeven de sfeer van de eeuwenoude historie van het landgoed. Het is een uitstekende locatie voor een bedrijfsevenement.

Het Koetshuis bestaat uit meerdere ruimten. Voor een goede ontvangst met een heerlijk hapje en drankje is er de zijruimte van het Koetshuis. Dit was de vroegere Paardenstal. Deze ruimte is ook geschikt voor een heerlijke lunch of een heerlijk diner.

NIEUWE REFTER

De Nieuwe Refter, deze naam komt van de vroegere functie van de locatie. Het diende namelijk als eetzaal van de voormalige abdij Mariënwaerdt. Deze werd ook wel refter genoemd. Je vindt deze locatie schuin tegenover het Koetshuis. Voor een inspiratievol bedrijfsevenement kiest u deze locatie. De karakteristieke stijl en open keuken zorgt voor een unieke uitstraling.

JACHTKAMER

Een knusse, warme uitstraling. Deze vindt u in de Jachtkamer. Door het gebruik van eikenhout en een grote houten haard voelt ieder zich hier thuis. Een sfeer van buitenleven, gezelligheid en warmte zorgt voor een ideale locatie voor uw bedrijfsevenement.

HOOGE SCHUUR

Deze locatie is het meest landelijk gelegen. Hij ligt namelijk aan de rand van het parkbos. Doe inspiratie op tijdens een heerlijke wandeling in de natuur. Daarbij is het ook mogelijk om een natuurwandeling in te plannen in de pauze. De locatie biedt ruimte voor bedrijfsevenementen tot 500 mensen.

ABTSBOUWING

De Abtsbouwing: ideaal voor een bedrijfsevenement. Deze plek staat nog in de originele staat. Muren van dikke kloostermoppen zorgen voor een écht authentieke sfeer. Kloostermoppen zijn oude stenen van het klooster dat ooit op de plaats van het landhuis stond.

GROTE EN KLEINE HOOIBERG

De Grote en Kleine Hooiberg zijn twee authentieke hooibergen op het landgoed. In de zomermaanden is dit dé perfect locatie voor uw bedrijfsevenement. Met een prachtig uitzicht over een van de vele weilanden waar de paarden staan te grazen, weet u zeker dat de landelijke sfeer goed voelbaar is.

Binnenlocaties

Locatie Opp. Diner U-vorm Theater Receptie Terras
Koetshuis 89m2 48 24 70 70
Nieuwe Refter 128m2 80 26 75 120
Jachtkamer 92m2 48 26 50 80
Hooge Schuur 285m2 48 26 50 80 80
Abtsbouwing 150m2 15-100 30 150 200
Grote en Kleine Hooiberg 25m2 15 15 20

Buitenlocaties

Locatie Opp. Diner U-vorm Theater Receptie Terras
Koetshuis 89m2 48 24 70 70
Nieuwe Refter 128m2 80 26 75 120
Jachtkamer 92m2 48 26 50 80
Hooge Schuur 285m2 48 26 50 80 80
Abtsbouwing 150m2 15-100 30 150 200
Grote en Kleine Hooiberg 25m2 15 15 20

Wij realiseren uw wens

Door onze centrale ligging en vele locaties hebben we altijd een passende oplossing voor uw bedrijfsevenement. Door jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen weten we van uw wensen werkelijkheid te maken. Wij zorgen voor een passende inrichting en decoratie van de ruimte. Ook kunnen we de gewenste audio- en visuele installaties regelen. Wij maken van uw bedrijfsevenement een groot succes!

Binnen- en buitenlocaties

Wij bieden zowel een prachtige locatie binnen als buiten aan. Zo kunt u het gehele jaar bij ons een evenement houden. We gaan graag met u in gesprek om zo tot de beste, unieke locatie te komen. Een event locatie midden in de natuur of een knusse binnenruimte? Het kan allemaal. Een combinatie van alle mogelijke locaties behoort ook tot de mogelijkheden.

Locatie Bedrijfsevenement Locatie Bedrijfsevenement Locatie Bedrijfsevenement
Locatie Bedrijfsevenement
Locatie Bedrijfsevenement
Locatie Bedrijfsevenement

Bedrijfsfestival als evenement

Een bedrijfsevenement geven kan door middel van diverse activiteiten. Zo is het geven van een bedrijfsfestival dé nieuwe trend. Je creëert dan een ongedwongen en prettige sfeer voor uw collega’s en klanten.

Ook voor inhoudelijke doelen is een bedrijfsfestival zeer geschikt. U kunt inhoudelijke presentaties regelen voor het bedrijfsfestival. Gecombineerd met een ontspannen sfeer zorgt dit voor een leuke én leerzame dag. Het plaatsen van sprekers, trainingen en workshops in een setting van een bedrijfsfestival, zorgt voor een prachtige ervaring.

Daarbij beschikken wij over onze eigen, authentieke foodtrucks. Dit stimuleert de festivalsfeer nog meer. Ook hiervoor is ons landgoed dus de ideale locatie.

Locatie bedrijfsevenement - bedrijfsfestival
Locatie bedrijfsevenement - bedrijfsfestival

Laat je inspireren

voor uw bedrijfsevenement

Klantendag

Wij snappen dat uw klanten van groot belang zijn. Zet ze daarom zo nu en dan in het zonnetje. Het organiseren van een klantendag is dé perfecte manier om dit te doen. Naast dat het goed is voor de reputatie van uw bedrijf is het ook gewoon een prachtige en leuke dag. Toon uw dankbaarheid aan uw klanten met een leuke dag op ons landgoed. Wij bieden diverse arrangementen aan. Kies bijvoorbeeld voor een festivalsfeer met heerlijke foodtrucks. Of ga voor een dag gevuld met workshops en sprekers. Wij nemen graag samen met u de opties door en organiseren een dag naar wens.

Congres

Door vele jaren ervaring zijn wij van alle markten thuis. Zo kunnen wij ook een congres organiseren van groot formaat. Uit onderzoek blijkt dat een groene omgeving mensen inspireert tot nieuwe inzichten en ideeën. Daarbij is ons landgoed zeer centraal gelegen en dus voor iedereen goed bereikbaar. Dit geldt voor mensen die met de auto komen, maar ook voor bezoekers met het openbaar vervoer.

Wij bieden de passende audiovisuele middelen zodat de sprekers op het congres altijd en voor iedereen goed te verstaan zijn. Ook voor de nodige hapjes en drankjes worden gezorgd. Wij gebruiken hiervoor veel biologische streekproducten. Zo houden wij de smaak voor het ‘brainfood’ echt en puur.

Food Festival

Het wordt steeds populairder om een Food Festival te organiseren. Het geeft vaak een informele festivalsfeer waardoor niet iedereen zich vasthoudt aan het werk. Op ons landgoed creëren wij een echte festivalsfeer. Wij plaatsen buiten picknicktafels en hangen prikkabels op. Zo zetten we een mooie zomerse sfeer neer. Om het helemaal compleet te maken zijn wij in het bezit van diverse foodtrucks. Zo hebben uw werknemers en gasten ook nog eens een heerlijk hapje te eten op jouw event.

Vergadering

Ook voor een zakelijke bijeenkomst is ons landgoed uitermate geschikt. Heeft u belangrijke zaken te bespreken of wilt u vergaderen over een nieuwe dienst of product? Bekijk onze prachtige en inspirerende locaties voor de bijeenkomst voor uw bedrijf. De prachtige, landelijke sfeer zorgt voor inspiratie en nieuwe ideeën.

Bekijk ook eens onze sociale media voor prachtige foto’s van ons landgoed!

Locatie bedrijfsevent

Inclusief culinaire mogelijkheden

Een hapje en drankje kan natuurlijk niet missen bij jouw evenement. Heerlijkheid Mariënwaerdt is een perfectie locatie voor uw bedrijfsevent met een eigen catering, waardoor we op maat mogelijkheden kunnen aanbieden. Samen bespreken we het menu. Hiervoor gebruiken wij waar mogelijk biologische producten van ons landgoed en streekproducten. Biologisch en lekker. Laat zorgeloos jouw bedrijfsevenement organiseren op onze locatie door ons ervaren team. Wij bezorgen onze gasten graag een onvergetelijke beleving!

Locatie Bedrijfsevenement
Locatie Bedrijfsevenement
Locatie Bedrijfsevenement

Meer informatie over onze locaties? Plan een vrijblijvend locatiebezoek om een kijkje te nemen.

Plan een locatiebezoek
0345 68 70 10

Voor wat voor vieringen is het landgoed geschikt als locatie?

Ons landgoed is voor veel vieringen geschikt: