Locatie Bedrijfsevenement
  • Een bedrijfsevenement in midden-Nederland
  • Diverse authentieke sublocaties
  • Uitgebreide culinaire mogelijkheden

Locatie bedrijfsevenement

Bent u op zoek naar een inspirerende, landelijke en goed bereikbare locatie voor uw bedrijfsevenement of zakelijke evenement? Dan bent u hier aan het juiste adres. Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt is centraal gelegen in Midden-Nederland op enkele minuten van de A2 en A15. Ook met het openbaar vervoer is het prima te bereiken omdat het dicht bij een treinstation ligt.

Naast de bereikbaarheid is uw evenement op ons landgoed ook van duurzame aard. Onze catering is veelal biologisch. Dit historische, landelijk gelegen landgoed is een bijzondere evenementenlocatie voor alle soorten bedrijfsfeesten. Maar ook voor een prachtig congres.

De zakelijke locaties van Mariënwaerdt dragen het Green Key Gold keurmerk.

Plan een locatiebezoek
Locatie Bedrijfsevenement

Referentie

Sogeti

“Service meer dan een 10 . Het eten was onwijs goed en lekker en super klaargemaakt en ruime hoeveelheden. Kortom we willen elke week wel bij jullie te gast zijn.”

Locatie Bedrijfsevenement

Wij realiseren uw wens

Door onze centrale ligging en vele locaties hebben we altijd een passende oplossing voor uw bedrijfsevenement. Door jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen weten we van uw wensen werkelijkheid te maken. Wij zorgen voor een passende inrichting en decoratie van de ruimte. Ook kunnen we de gewenste audio- en visuele installaties regelen. Wij maken van uw bedrijfsevenement een groot succes!

Binnen- en buitenlocaties

Wij bieden zowel een prachtige locatie binnen als buiten aan. Zo kunt u het gehele jaar bij ons een evenement houden. We gaan graag met u in gesprek om zo tot de beste, unieke locatie te komen. Een event locatie midden in de natuur of een knusse binnenruimte? Het kan allemaal. Een combinatie van alle mogelijke locaties behoort ook tot de mogelijkheden.

Locatie Bedrijfsevenement Locatie Bedrijfsevenement Locatie Bedrijfsevenement

Bedrijfsfestival als evenement

Een bedrijfsevenement geven kan door middel van diverse activiteiten. Zo is het geven van een bedrijfsfestival dé nieuwe trend. Je creëert dan een ongedwongen en prettige sfeer voor uw collega’s en klanten.

Ook voor inhoudelijke doelen is een bedrijfsfestival zeer geschikt. U kunt inhoudelijke presentaties regelen voor het bedrijfsfestival. Gecombineerd met een ontspannen sfeer zorgt dit voor een leuke én leerzame dag. Het plaatsen van sprekers, trainingen en workshops in een setting van een bedrijfsfestival, zorgt voor een prachtige ervaring.

Daarbij beschikken wij over onze eigen, authentieke foodtrucks. Dit stimuleert de festivalsfeer nog meer. Ook hiervoor is ons landgoed dus de ideale locatie.

Locatie bedrijfsevenement - bedrijfsfestival

Locatie bedrijfsevent

Inclusief culinaire mogelijkheden

Een hapje en drankje kan natuurlijk niet missen bij uw evenement. Heerlijkheid Mariënwaerdt is een perfectie locatie voor uw bedrijfsevent met een eigen catering, waardoor we op maat mogelijkheden kunnen aanbieden. Samen bespreken we het menu. Hiervoor gebruiken wij waar mogelijk biologische producten van ons landgoed en streekproducten. Biologisch en lekker. Laat zorgeloos jouw bedrijfsevent organiseren op onze locatie door ons ervaren team.

Locatie Bedrijfsevenement
Locatie Bedrijfsevenement

Meer informatie over onze locaties? Plan een vrijblijvend locatiebezoek om een kijkje te nemen.

Plan een locatiebezoek
0345 68 70 10