Locatie Klantendag
  • Een klantendag in midden-Nederland
  • Diverse authentieke sublocaties
  • Uitgebreide culinaire mogelijkheden

Locatie klantendag

Steeds meer onderzoeken laten zien dat een groene omgeving een enorm positief effect heeft op het welzijn van mensen. Door de uitgestrekte akkervelden, weilanden en lanen op het landgoed waan je jezelf in een oase van rust.

Ben je op zoek naar een inspirerende, landelijke en goed bereikbare locatie voor je klantendag of personeelsfeest? Voor een evenement voor uw bedrijf ben je hier aan het juiste adres. Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt is centraal gelegen in Midden-Nederland op 5 minuten van de A2 en A15.

Plan een locatiebezoek
Locatie Klantendag
Locatie Klantendag

Referentie

216 Accountants

“Ik wil jullie nog hartelijk bedanken voor je inzet en professionaliteit! De samenwerking met de gastheren was fijn. De gasten van 216 Accountants hebben een heerlijke dag gehad.”

Locatie Klantendag

Altijd de perfecte locatie

Naast de bereikbaarheid is uw klantendag op onze locatie op het landgoed bovendien duurzaam van aard. Tevens is onze catering veelal biologisch. Dit historische, landelijk gelegen landgoed is een bijzondere evenementenlocatie voor een uitstekend georganiseerd evenement voor klanten en relaties. Maar ook bijvoorbeeld voor een prachtig congres. Heerlijkheid Mariënwaerdt is de perfecte locatie!

De zakelijke locaties van Mariënwaerdt dragen het Green Key Gold keurmerk.

Locatie Klantendag Locatie Klantendag Locatie Klantendag
Locatie Klantendag
Locatie Klantendag
Locatie Klantendag

Ziet u het al voor u?

Je komt aan bij de poort van de prachtige Notenlaan rijdend tussen de bomen, vol met groene bladeren en verse vruchten. Samen met onze locatiemanagers heb je de perfecte locatie uitgekozen om jullie klanten zo goed mogelijk te inspireren en of een bijzondere mijlpaal uw 20 jarige bestaan of een dag voor alle vaste klanten. Het kan allemaal werkelijkheid worden op Heerlijkheid Mariënwaerdt.

Voor de locaties kunt u kiezen voor onze prachtige Nieuwe Refter met terras, het Koetshuis, de Grote en Kleine hooiberg of de Jachtkamer. U kunt voor grote partijen tot 500 klanten kiezen voor onze Hooge Schuur. Deze is prachtig gelegen in bos aan het einde van ons terrein. De Hooge schuur ligt vrij en is in alle soorten en manieren te gebruiken. Er is een mogelijkheid voor een prachtige productpresentatie of een grote theateropstelling voor uw toespraak aan de klanten.

Locatie klantendag content
Locatie klantendag content

Dinermogelijkheden

Op jullie klantendag kunnen wij onze heerlijke dinermogelijkheden aanbevelen. Jullie nemen plaats achter prachtig gedekte tafels en worden verrast met een heerlijk buffet gemaakt door onze chef-kok en een dessert om nooit te vergeten.

Klantendag organiseren? Schroom niet om contact op te nemen. Wij denken graag met je mee!

Locatie klantendag content
Locatie klantendag content
Locatie Klantendag

Meer informatie over onze locaties? Plan een vrijblijvend locatiebezoek om een kijkje te nemen.

Plan een locatiebezoek
0345 68 70 10

Voor wat voor vieringen is het landgoed geschikt als locatie?

Ons landgoed is voor veel vieringen geschikt: