Bijzondere feestlocatie - header new
  • Unieke locaties op het landgoed
  • Uitgebreide culinaire mogelijkheden
  • Volledig verzorgd

Bijzondere feestlocaties

op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt

Bereik je binnenkort een bijzondere leeftijd of vier je jullie koperen, zilveren of misschien zelfs gouden huwelijk? Dat vraagt om een feestelijke bijeenkomst met familie, vrienden en geliefden! Maak jouw feest extra bijzonder door het te geven in de historische, unieke evenementenlocaties op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Vier het klein en intiem bij de open haard in De Jachtkamer of groots in het sfeervolle Koetshuis, met uitzicht op Het Grote Huis.

Meerdere gasten waarmee je graag wilt genieten van een hapje of drankje? Dan is De Nieuwe Refter zeer geschikt. Wie echt groots uitpakt, kiest voor De Hooge Schuur, gelegen in het parkbos. Hier kun je terecht met maar liefst 500 gasten.

Op het landgoed is voldoende parkeergelegenheid voor jouw gezelschap. De hapjes en drankjes worden verzorgd door ons enthousiaste personeel en chefkoks.

Wij bespreken graag samen alle wensen en verzorgen een bijzondere dag voor jou en al jouw dierbaren die je nóóit meer vergeet. Het is zelfs mogelijk om na uw feest op het landgoed te overnachten.

Plan een locatiebezoek
Bijzondere feestlocatie - introductie
Bijzondere feestlocatie - introductie

Zie je het al voor je?

Je rijdt onder de poort door, langs de Notenlaan waar eeuwenoude walnotenbomen het landgoed groen kleuren. Langzaam rijd je richting het hart van het landgoed waar de historische bebouwing rondom ’t Klooster zorgen voor een uniek decor.

Je komt aan bij de slagbomen, ziet jullie naam op het welkomstbord staan en het feest kan beginnen.

De mogelijkheden voor een feest op Heerlijkheid Mariënwaerdt zijn eindeloos: van een foodfestival met diverse foodtrucs tot een walking dinner of BBQ.

Zin in een feestje? Schroom niet om contact op te nemen. Wij denken graag met je mee, ook voor zakelijke feesten en bedrijfsevenementen!

Bijzondere feestlocatie - zie je het al voor je 1 Bijzondere feestlocatie - zie je het al voor je 2
Bijzondere feestlocatie - zie je het al voor je 1
Bijzondere feestlocatie - zie je het al voor je 2
Bijzondere feestlocatie - cta blok

Meer informatie over onze locaties? Plan een vrijblijvend locatiebezoek om een kijkje te nemen.

Plan een locatiebezoek
0345 68 70 10

Is het landgoed ook geschikt voor particuliere events of feesten?

Jazeker, ons landgoed staat bijvoorbeeld bekend omdat het zicht uitermate goed leent als trouwlocatie.