• Unieke locaties op het landgoed
  • Uitgebreide culinaire mogelijkheden
  • Volledig verzorgd

Een culinaire belevenis

In de keukens van onze restaurants gebruiken we zo veel mogelijk van de eigen, biologische landgoedoogst om de (h)eerlijkste maaltijden te maken. Omdat wij zoveel mogelijk eigen, biologische producten gebruiken, weten we zeker dat alle ingrediënten van hoge kwaliteit zijn. Hiermee zorgen wij voor de heerlijkste gerechten op jouw feest of evenement voor je bedrijf. Van kleine borrelhapjes tot een compleet diner, onze landgoedchef weet wel raad met de verse producten van het landgoed! Laat ons weten wat jouw wensen zijn en samen komen we tot een passende culinaire belevenis voor al jouw gasten!

Hapjes en fingerfood

De optie waarvoor je kiest is natuurlijk geheel afhankelijk van het tijdstip van je feest. Is het feest in de middag, dan zullen borrelhapjes en fingerfood voldoen. Ons personeel loopt graag rond om alle gasten te voorzien van de heerlijkste hapjes drankjes. Zo kan iedereen gezellig en ongedwongen met elkaar blijven kletsen en ondertussen toch een lekker hapje eten.

Complete lunch

Niet alleen in kleine hapjes kunnen wij je feest voorzien. Geef je graag een gezonde, grote lunch? Geen probleem! Ook hierin hebben wij jarenlange ervaring. Samen bespreken we welke broodjes en sandwiches jij graag geserveerd ziet. En misschien laat je je gasten liever zelf een compleet lunchgerecht uitkiezen? De mogelijkheden zijn oneindig, samen komen we er altijd uit!

Compleet diner

Een feest geven met een compleet diner? Wij gaan geen uitdaging uit de weg! Door onze jarenlange ervaring in het verzorgen van diners bij zakelijke evenementen, bruiloften en andere feesten, hoef jij je zich geen zorgen te maken. Ook hierin bieden wij je verschillende opties. Denk bijvoorbeeld aan een shared dining, een walking diner of een buffet. Ook het gewoon uitserveren van een 3, 4, of 5-gangen diner is natuurlijk mogelijk. Wij bespreken graag al je wensen en zetten deze om in realiteit!

Duurzaam & biologisch

Het landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt hecht veel waarde aan duurzaam, biologisch en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit zie je terug in hoe wij omgaan met de natuur. Hieronder valt het land en alles wat erop leeft. Dit is altijd een respectvolle manier.

Wij zijn dan ook trots te kunnen zeggen dat wij al sinds 2005 een volledig biologische akkerbouw en veeteelt hebben. Hierbij worden dus geen chemicaliën of medicijnen gebruikt. Om ongedierte weg te houden, gebruiken we akkerranden in volle bloei. Hierdoor trekt het ongedierte naar de zijkant en niet naar de akkers zelf. Dit werkt niet alleen goed voor ons, maar ook de populatie bijen op het landgoed wordt hierdoor flink gestimuleerd.

Meer informatie over onze locaties? Plan een vrijblijvend locatiebezoek om een kijkje te nemen.

Plan een locatiebezoek
0345 68 70 10

Waar is het landgoed allemaal geschikt voor als locatie?

Ons landgoed is voor veel vieringen geschikt: