Bijzondere feestlocatie - Culinair
  • Unieke locaties op het landgoed
  • Uitgebreide culinaire mogelijkheden
  • Volledig verzorgd

Een culinaire belevenis

Met zo veel mogelijk eigen, biologische, producten van ons landgoed, zorgen wij voor heerlijk eten op uw feest of evenement voor uw bedrijf. Onze landgoedchef weet wel raad met de verse producten van het landgoed.

Van kleine borrelhapjes tot een compleet diner, laat ons weten wat u wilt en samen komen we tot een passende culinaire belevenis voor uw gasten.

Hapjes en fingerfood

De optie waar u voor kiest is natuurlijk geheel afhankelijk van het tijdstip van uw feest. Is het feest in de middag, dan zullen borrelhapjes en fingerfood voldoen. Ons personeel loopt graag rond om u en uw gasten te voorzien van de lekkerste hapjes en fingerfood.

Zo kan iedereen gezellig met elkaar kletsen en kan iedereen blijven staan terwijl toch iedereen een lekker hapje kan eten.

Complete lunch

Niet alleen in kleine hapjes kunnen wij uw feest voorzien. Geeft u graag een grote lunch? Geen probleem. Ook hierin hebben wij jarenlange ervaring. Samen bespreken we welke broodjes en sandwiches u graag ziet. Misschien laat u uw gasten liever zelf een compleet lunchgerecht uitkiezen? De mogelijkheden zijn oneindig.

Compleet diner

Een feest geven met compleet diner? Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Door onze jarenlange ervaring in het verzorgen van diners bij zakelijke evenementen, bruiloften en andere feesten, hoeft u zich geen zorgen te maken. Ook hierin bieden wij verschillende opties. Denk bijvoorbeeld aan een shared dining, een walking diner of een buffet. Ook het gewoon uitserveren van een diner is mogelijk. Wij bespreken graag uw wensen en zetten deze om in realiteit.

Duurzaam & biologisch

Het landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt hecht veel waarde aan duurzaam, biologisch en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit zie je terug in hoe wij omgaan met de natuur. Hieronder valt het land en alles wat erop leeft. Dit is altijd een respectvolle manier.

Wij zijn dan ook trots te kunnen zeggen dat wij al sinds 2005 een volledig biologische akkerbouw en veeteelt hebben. Hierbij worden dus geen chemicaliën of medicijnen gebruikt. Om ongedierte weg te houden, gebruiken we akkerranden in volle bloei. Hierdoor trekt het ongedierte naar de zijkant en niet naar de akkers zelf. Dit werkt niet alleen goed voor ons, maar ook de populatie bijen wordt hierdoor flink gestimuleerd.

Meer informatie over onze locaties? Plan een vrijblijvend locatiebezoek om een kijkje te nemen.

Plan een locatiebezoek
0345 68 70 10

Waar is het landgoed allemaal geschikt voor als locatie?

Ons landgoed is voor veel vieringen geschikt: