• Unieke locaties op het landgoed
  • Uitgebreide culinaire mogelijkheden
  • Volledig verzorgd

8 unieke locaties op ons landgoed

U kunt uw feest zowel in één van onze historische binnen- of buitenlocaties. Onze locaties liggen op loopafstand van elkaar en zijn dus eenvoudig te combineren. Kies voor een unieke, historische locatie op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt voor uw feest.

Niet alleen voor particulier zijn wij de ideale locatie, ook voor kleine en grote zakelijke bijeenkomsten kunt u bij ons terecht. Van evenementen tot vergaderingen voor uw bedrijf bedrijf.

Plan een locatiebezoek
Bijzondere feestlocatie - het koetshuis Locatie bedrijfsevenement - koetshuis 1 Locatie bedrijfsevenement - koetshuis overzicht
Bijzondere feestlocatie - De Jachtkamer
Feestlocaties - De Hooge Schuur Locatie bedrijfsevenement - hooge schuur 2
Bijzondere Feestlocatie - De Grote en Kleine Hooiberg

Locatie:

KOETSHUIS

Het Koetshuis bestaat uit twee aaneengesloten ruimtes. De ene ruimte is het Koetshuis zelf en de andere ruimte is de ruimte waar de voormalige paardenstallen zich bevonden. Met subtiele decoraties is dit altijd nog terug te zien. Met een prachtig uitzicht op het grote landgoedhuis proeft u de eeuwen historie van het landgoed.

Omdat het Koetshuis uit twee ruimtes bestaat, is het mogelijk om één ruimte te gebruiken als ontvangstruimte en de andere als uiteindelijke feestlocatie. Er zijn diverse mogelijkheden door de handige indeling van de locatie.

NIEUWE REFTER

De naam ‘De Nieuwe Refter’ stamt af van de eetzaal (refter) van wat eerst de abdij Mariënwaerdt was. Deze feestelijke locatie ligt schuin tegenover Het Koetshuis en is een schuur met karakter. Het beschikt over een ruime, prachtige, open keuken. Deze locatie heeft een grote houten bar waar uw gasten voorzien worden van lekkere drankjes. De ruimte heeft een oppervlakte van 128 m².

Gaat u voor een borrel of toch liever een groot buffet op uw feest? De mogelijkheden zijn enorm in deze ruimte.

JACHTKAMER

Een intieme, gezellige sfeer op uw feest. Dat bereikt u met de Jachtkamer. Door het gebruik van veel, robuust eikenhout, een grote haard en grote Chesterfield banken, voelt deze locatie warm aan. Bij een feest in de winter voelt de ruimte knus en warm aan en steken wij graag de open haard voor u aan. Verder beschikt deze locatie over een verhoogd terras met diverse loungesets. Hiermee kunt u in de zomer een heerlijke barbecue, diner of borrel geven.

HOOGE SCHUUR

Deze locatie is gelegen aan de rand van het parkbos van landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt, aan de uiterwaarden van de rivier De Linge. Vroeger was deze locatie een vloedschuur, nu doet hij dienst als onze grootste feestlocatie. Er kunnen tot wel 500 gasten uitgenodigd worden. Wilt u toch nog wat meer gasten uitnodigen? In de zomer is dit geen probleem. Wij zetten de openslaande deuren naar het terras open zodat de capaciteit vergroot wordt.

Hij dient niet alleen goed als feest- en dansruimte. Deze locatie is ook ideaal voor een diner- of buffetfeest.

ABTSBOUWING

Bent u op zoek naar een feestlocatie met een groot terras? Dan is de Abtsbouwing de ideale locatie voor uw feest. Het is een locatie met een authentieke ruimte die nog in de originele staat verkeert. De muren zijn van dikke kloostermoppen, dit zijn de oude stenen van het klooster dat ooit op de plaats van het landhuis stond. Met een oppervlakte van 150 m² is deze locatie ideaal voor feesten en borrels.

GROTE EN KLEINE HOOIBERG

U vindt op onze website twee authentieke hooibergen genaamd: de Grote en de Kleine Hooiberg. Vooral in de zomermaanden zijn deze locaties perfect voor feestjes en borrels. Het uitzicht vanuit de hooibergen bestaat uit de vele weilanden van het landgoed met de dieren die er leven. De Grote Hooiberg heeft een oppervlakte van 25 m² en de Kleine Hooiberg een oppervlakte van 12 m². Hierdoor is er genoeg plek voor 15 tot 20 personen.

Locatie Opp. Diner Receptie Buffet Terras
Koetshuis 89m2 70 80 60
Nieuwe Refter 128m2 96 140 96 100
Jachtkamer 92m2 50 80 50 50
Hooge Schuur 285m2 250 500 220 200
Abtsbouwing 150m2 80 170 80 80
Grote en Kleine hooiberg 25m2 20 35 20

Meer informatie over onze locaties? Plan een vrijblijvend locatiebezoek om een kijkje te nemen.

Plan een locatiebezoek
0345 68 70 10

Voor wat voor vieringen is het landgoed geschikt als locatie?

Ons landgoed is voor veel vieringen geschikt: