Landgoedfair 2023

Informatie cateraars

Wat leuk dat je cateraar wil worden voor de Landgoedfair 2023, van 16 t/m 20 augustus. Wij selecteren onze standhouders op kwaliteit, originaliteit, duurzaamheid, diversiteit en aansluiting bij het concept en de sfeer van de Landgoedfair.

Cateringcontract Landgoedfair 2023

Naam:(Vereist)
Adres:(Vereist)
Nodig om op het terrein te komen.

Product(en) + muntenaantal

Waarde munt € 3,00 inclusief BTW ( 1 munt € 3,00 / ½ munt € 1,50). Commissie bedraagt 15% van de totale omzet op basis van de munten (prijs incl. BTW).
Alle catering dient volledig biologisch te zijn:(Vereist)
Standplaats en verplichte kosten:(Vereist)
Bekijk de plattegrond voor meer informatie. De organisatie bepaalt de standplaats van de foodtrucks o.b.v. assortiment en diversiteit. Je ontvangt jouw standnummer na (definitieve) inschrijving.
LxBxH. Let op: dit is de plek die we voor je reserveren. Het is niet toegestaan om voorraad en/of (koel)aanhangers in het zicht van de bezoekers te plaatsen.
Stroomaansluiting:(Vereist)
Prijzen zijn exclusief BTW, inclusief afvalverwijdering en watergebruik- en afvoer. Deze kosten worden in juli door Heerlijkheid Mariënwaerdt gefactureerd, de betaling dient uiterlijk 1 augustus 2022 te zijn voldaan.
Let op: dit betreft geen drinkwater.

Vul hieronder de factuurgegevens in:

Adres:(Vereist)
Praktische informatie en algemene voorwaarden:(Vereist)
Bekijk de praktische informatie en algemene voorwaarden onderaan deze pagina.

Voldoet je inschrijving aan de voorwaarden? Dan ontvang je van ons een digitale bevestiging van je deelname, pas daarna is je deelname definitief.

Praktische informatie en algemene voorwaarden Landgoedfair 2023
Plattegrond Landgoedfair 2023