De Stapelbakker

Eten & drinken

Restaurant De Stapelbakker

De Stapelbakker
De Stapelbakker
De Stapelbakker
De Stapelbakker
De Stapelbakker
De Stapelbakker
De Stapelbakker
De Stapelbakker
De Stapelbakker
De Stapelbakker

“Heel sfeervol restaurant. Iedereen was uitermate tevreden! Voor de kinderen is er ook volop speelplezier binnen en buiten.”

– Annemiek

Van pannenkoeken tot goedgevulde maaltijdsalades

Op onze menukaart staan meer dan 100 verschillende pannenkoeken om uit te kiezen. Voor kinderen & senioren serveren wij op verzoek kleinere pannenkoeken. Wij vinden het belangrijk goede, eerlijke producten te gebruiken. Daarom zijn de pannenkoeken zo veel mogelijk biologisch.

Geen zin in een pannenkoek? Onze uitgebreide menukaart biedt ruime keuze uit heerlijke lunch- of maaltijdsalades, uitsmijters (ook in speciale kinderporties), clubsandwiches, soepen, landgoedkroketten, Lakenvelder hamburgers, saté en nog veel meer. Voor bij de koffie serveren wij (h)eerlijke appel- of notentaart en bij de borrel kun je kiezen uit diverse bittergarnituren. Natuurlijk zijn ook de wijnen die wij schenken ook volledig biologisch. Daarnaast heeft de Stapelbakker iedere maand een aantal extra specialiteiten, waaronder een pannenkoek van de maand! Kom jij hem proeven?

De Stapelbakker
De Stapelbakker

Service

Terras
Betaling met pin

Contante betaling én betaling met PIN mogelijk.

Fiets oplaadpunt

Laad uw fiets of auto op bij een van onze oplaadpunten.

Speelruimte binnen en buiten

Speelruimte in restaurant en speeltuin buiten.

Afhaalmaaltijden
Baby verschoonruimte
Honden toegestaan

Honden zijn toegestaan wanneer ze aangelijnd zijn.

Gratis Wifi

Een dagje uit, groepsuitje of verjaardag op het landgoed

Kom een dagje genieten van al het moois en lekkers dat landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt te bieden heeft en maak gebruik van een van onze arrangementen. Ook voor een buffet of koffietafel ter gelegenheid van een verjaardagsfeest, jubileum of evenement van uw bedrijf ben je bij de Stapelbakker van harte welkom. De Stapelbakker is naast een restaurant nog veel meer. We bieden naast diverse buffetten en brunches, ook een barbecue-arrangement, een high tea en een koffietafel.

Wil je jouw culinaire arrangement graag combineren met een activiteit? Je kunt zelf het landgoed per fiets of te voet verkennen. In de naastgelegen Landgoedwinkel kunt je terecht voor wandelroutes.

De Stapelbakker
De Stapelbakker