De Stapelbakker

Eten & drinken

Restaurant De Stapelbakker

De Stapelbakker
De Stapelbakker
De Stapelbakker
De Stapelbakker
De Stapelbakker
De Stapelbakker
De Stapelbakker
De Stapelbakker
De Stapelbakker
De Stapelbakker

“Heel sfeervol restaurant. Iedereen was uitermate tevreden! Voor de kinderen is er ook volop speelplezier binnen en buiten.”

– Annemiek

Van pannenkoeken tot goedgevulde maaltijdsalades

Op onze menukaart staan meer dan 100 verschillende pannenkoeken om uit te kiezen. Voor kinderen serveren wij kleinere kinderpannenkoeken met een verrassing. Wij vinden het belangrijk goede, eerlijke producten te gebruiken. Daarom zijn de pannenkoeken zo veel mogelijk biologisch.

Geen zin in een pannenkoek? Onze uitgebreide menukaart biedt ruime keuze uit heerlijke lunch- of maaltijdsalades, uitsmijters (ook in speciale kinderporties), clubsandwiches, soepen, landgoedkroketten, Lakenvelder hamburgers, saté en nog veel meer. Voor bij de koffie serveren wij (h)eerlijke appel- of notentaart en bij de borrel kun je kiezen uit diverse bittergarnituren. Natuurlijk zijn ook de wijnen die wij schenken biologisch. Iedere maand heeft de Stapelbakker extra specialiteiten, waaronder een pannenkoek van de maand.

Menukaart
Of reserveer direct
De Stapelbakker

Service

Terras
Betaling met pin

Contante betaling én betaling met PIN mogelijk.

Fiets oplaadpunt

Laad uw fiets op bij een van onze oplaadpunten.

Speelruimte binnen en buiten

Speelruimte in restaurant en speeltuin buiten.

Afhaalmaaltijden
Baby verschoonruimte
Honden toegestaan

Honden zijn toegestaan wanneer ze aangelijnd zijn.

Gratis Wifi

Een dagje uit, groepsuitje of verjaardag op het landgoed

Kom een dagje genieten van al het moois en lekkers dat landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt te bieden heeft en maak gebruik van een van onze arrangementen. Ook voor een buffet of koffietafel ter gelegenheid van een verjaardagsfeest, jubileum of evenement van uw bedrijf ben je bij de Stapelbakker van harte welkom. De Stapelbakker is naast een pannenkoekenhuis nog veel meer. We bieden naast diverse buffetten en brunches, ook een barbecue-arrangement, een high tea en een koffietafel.

Wil je jouw culinaire arrangement graag combineren met een activiteit? Je kunt zelf het landgoed per fiets of te voet verkennen. In de naastgelegen Landgoedwinkel kunt je terecht voor wandelroutes. Daarnaast bieden wij rondleidingen door de tuin van het Huis Mariënwaerdt. Een ervaren gids vertelt je alles over het leven op een landhuis en over de historie van Mariënwaerdt.

Je bezoekt onder andere de historische moestuin en de gedenksteen van de voorlaatste abt van de abdij Mariënwaerdt. Onze gids leidt je naar markante plekken en vertelt  ondertussen over de natuur en cultuurhistorie van Mariënwaerdt.

  • Rondleiding uitsluitend op reservering van maandag t/m zaterdag tussen 11.00-16.00 uur. Niet op zon- en feestdagen.
  • Tijdsduur ca. 75 minuten.
  • Minimaal 15 personen, bij kleinere gezelschappen worden er 15 personen in rekening gebracht.
  • Prijs € 7.50 p.p.
Meer informatie
De Stapelbakker
Landgoed Trouwlocatie

Een reservering maken voor de Stapelbakker? Klik op de button hieronder!

Plaats reservering
0345 61 89 01

Waar is het landgoed allemaal geschikt voor als locatie?

Ons landgoed is voor veel vieringen geschikt: