Arrangementen

Eten & Drinken

Restaurant De Stapelbakker

Arrangementen

Beleef een gezellige en smakelijke dag in de Stapelbakker met één van onze heerlijke arrangementen. Van een zakelijk arrangement tot een high wine.

Wil je meer informatie over high tea, brunch, buffetten e.d. neem dan contact op met stapelbakker@marienwaerdt.nl of 0345 – 61 89 01? Wij informeren je graag over onze mogelijkheden!

Heeft u speciale dieetwensen, waaronder glutenvrij en/of lactosevrij en/of halal? Dan kunnen wij onze high tea’s, high wine, high beer, picknickmand en knapzak helaas niet verzorgen. Als alternatief kunnen we a la carte gerechten serveren o.b.v. nacalculatie. Vegetarisch is geen probleem.

Let op: momenteel verzorgen wij arrangementen (zoals een high tea, brunch e.d.) enkel doordeweeks en op reservering. Het is niet mogelijk om een arrangement te boeken voor het weekend.

Iets te vieren? Kom gezellig langs op Heerlijkheid Mariënwaerdt en geniet van al het moois én lekkers dat het landgoed te bieden heeft. Combineer je bezoek met één van onze (h)eerlijke arrangementen.

Restaurant de Stapelbakker biedt naast diverse buffetten en brunches ook een BBQ-arrangement voor bijvoorbeeld uw evenement van uw bedrijf. Maar ook voor een uitgebreide high tea ter gelegenheid van jouw verjaardag of jubileum ben je bij De Stapelbakker aan het juiste adres. U kunt na uw evenement zelfs overnachten op ons landgoed.

Geniet van één van onze arrangementen en proef de smaak van het landgoed! Onze chefkoks werken graag met biologische producten van het landgoed en uit de streek. Zo geniet je tijdens de high tea van huisgemaakte lekkernijen uit eigen landgoedbakkerij en wordt er tijdens de BBQ vlees geserveerd van onze eigen Lakenvelder veestapel. Kwalitatief goed vlees, fijn van structuur en biologisch.

Arrangementen

Meer informatie over onze arrangementen? Wij vertellen je graag meer over onze mogelijkheden.

Reserveren
0345 61 89 01

Is het landgoed ook geschikt voor particuliere events of feesten?

Jazeker, ons landgoed staat bijvoorbeeld bekend omdat het zicht uitermate goed leent als trouwlocatie.