Landgoedkeuken

De LandgoedKeuken ligt in het hartje van Utrecht aan de Korte Jansstraat. U kunt hier niet alleen (h)eerlijk lunchen of ontbijten, maar het is ook mogelijk om kennis te maken met onze eigen landgoedproducten. In al onze gerechten op de menukaart wordt gebruikt gemaakt van onze eigen biologische producten die u vervolgens zelf kunt kopen in de winkel.

Landgoedkeuken Take Away“Een hele mooie plek om te lunchen, met mooie gerechten en wij genieten nu nog steeds van de jam die we hebben gekocht”
- Pieter

Naast onze kazen, serveren wij ook onze sappen, chutneys, jams, sauzen en nog veel meer.

Brasserie Marie

De Stapelbakker

Ons gezellige pannenkoekenhuis is samen met de Landgoedwinkel gevestigd in een boerderij aan de rand van het landgoed. Het heeft een zonnige serre, twee grote terrassen, een grote natuurspeeltuin en een springkussen. In verband met Covid-19 zijn alle horecagelegenheden gesloten t/m 20 mei. Om onze gasten te kunnen blijven voorzien van (H)eerlijk eten, kunt u sinds 1 mei uw favoriete gerechten afhalen! Bekijk hieronder ons speciale Take Away menu en de weekendspecial. Met uw aankoop steunt u het landgoed!

Stapelbakker Take Away“Heel sfeervol restaurant. Iedereen was uitermate tevreden!
Voor de kinderen is er ook volop speelplezier binnen en buiten.”
- Annemiek

De koks van Pannenkoekenhuis De Stapelbakker trakteren uw smaakpapillen graag op verrukkelijke pannenkoeken, bereid met biologische ingrediënten. Daarnaast heeft de Stapelbakker een uitgebreide kaart met salades, warme gerechten, soepen, broodjes en andere lekkernijen.

De Stapelbakker
De Stapelbakker Chef
1:43
Play

Proeflokaal Marie

Proeflokaal Marie vindt u in een oude vloedschuur aan de rand van het landgoed, tegenover Pannenkoekenhuis de Stapelbakker. Na 10 jaar Brasserie / Restaurant Marie is per juni 2019 besloten het concept te wijzigen van à la carte restaurant naar ontvangstlocatie. De vraag naar een locatie voor besloten bijeenkomsten bij de Stapelbakker was zo groot, dat het besluit Marie om te vormen tot een exclusieve locatie voor vergaderingen, lunches, high tea's, borrels of diners een logisch gevolg was. Proeflokaal Marie is alle dagen van de week te boeken.

Brasserie Marie
Overnachten

Kan ik u ergens mee helpen?


Britt van Weenen
Britt van Weenen
  • Contactformulier
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ