Brasserie Marie

Brasserie Marie vindt u in een oude vloedschuur aan de rand van het landgoed, tegenover Pannenkoekenhuis de Stapelbakker.

“We hebben een heerlijke avond gehad in de Brasserie.
Het eten was van hoge kwaliteit, met heerlijke bijpassende wijnen.”
- Frans

De diners in de brasserie worden bereid met biologische producten van het landgoed, verse groenten uit de eigen moestuin en producten uit de streek. Specialiteit van Brasserie Marie is het rundvlees van de Oudhollandse Lakenvelders, die grazen op het landgoed.

Brasserie Marie
2:00
Play

De Stapelbakker

Ons gezellige pannenkoekenhuis is samen met de Landgoedwinkel gevestigd in een boerderij aan de rand van het landgoed. Het heeft een zonnige serre, twee grote terrassen, een grote natuurspeeltuin en een springkussen.

“Heel sfeervol restaurant. Iedereen was uitermate tevreden!
Voor de kinderen is er ook volop speelplezier binnen en buiten.”
- Annemiek

De koks van Pannenkoekenhuis De Stapelbakker trakteren uw smaakpapillen graag op verrukkelijke pannenkoeken, bereid met biologische ingrediënten. Daarnaast heeft de Stapelbakker een uitgebreide kaart met salades, warme gerechten, soepen, broodjes en andere lekkernijen.

De Stapelbakker
De Stapelbakker Chef
1:43
Play
[raw]

Landgoedkeuken

De landgoedkeuken ligt in het hartje van Utrecht aan de Korte Jansstraat. U kunt hier niet alleen heerlijk lunchen of ontbijten, maar het is ook mogelijk om kennis te maken met onze eigen landgoedproducten. In al onze gerechten op de menukaart wordt gebruikt gemaakt van onze eigen biologische producten die u vervolgens zelf kunt kopen in de winkel.

“Een hele mooie plek om te lunchen, met mooie gerechten en wij genieten nu nog steeds van de jam die we hebben gekocht”
- Pieter

Naast onze kazen, serveren wij ook onze sappen, chutneys, jams, sauzen en nog veel meer

Brasserie Marie

[/raw]

Overnachten

Kan ik u ergens mee helpen?


Britt van Weenen
Britt van Weenen
  • Contactformulier