Eten

De Stapelbakker

Ons gezellige pannenkoekenhuis is samen met de Landgoedwinkel gevestigd in een boerderij aan de rand van het landgoed. Het heeft een zonnige wintertuin, een groot terras, en een natuurspeeltuin.

“Heel sfeervol restaurant. Iedereen was uitermate tevreden!
Voor de kinderen is er ook volop speelplezier binnen en buiten.”
- Annemiek

De koks van Pannenkoekenhuis De Stapelbakker trakteren uw smaakpapillen graag op verrukkelijke pannenkoeken, bereid met biologische ingrediënten. Daarnaast heeft de Stapelbakker een uitgebreide kaart met salades, warme gerechten, soepen, broodjes en andere lekkernijen.

De Stapelbakker

Proeflokaal Marie

Proeflokaal Marie vindt u in een oude vloedschuur aan de rand van het landgoed, tegenover Pannenkoekenhuis de Stapelbakker. Deze leuke locatie kunt u alle dagen van de week boeken voor een landelijke vergadering, lunch, high tea, borrel of diner.

Brasserie Marie

Landgoedkeuken

De LandgoedKeuken vindt u in het hartje van Utrecht aan de Korte Jansstraat. U kunt hier ontbijten, koffiedrinken of lunchen. In de gerechten op de menukaart gebruiken wij onze biologische producten en in de Landgoedwinkel kunt u ze vinden voor thuis.“Een hele mooie plek om te lunchen, met mooie gerechten en wij genieten nu nog steeds van de jam die we hebben gekocht”
- Pieter

Naast onze kazen, serveren wij ook onze sappen, chutneys, jams, sauzen en nog veel meer.

Brasserie Marie
Overnachten

Kan ik u ergens mee helpen?


Britt van Weenen
Britt van Weenen
  • Contactformulier
  • DD slash MM slash JJJJ

Aanmelden voor onze nieuwsbrief
Aanmelden voor onze nieuwsbrief