A la carte

Voorgerechten

Salade Mariënwaerdt
12,00
Met radicchio, gorgonzola, peer, walnoten en een dressing met honing van het landgoed
Gerookte eend
12,00
met appeldressing, witlof en cranberry-portsaus
Gamba pill pill
13,00
Met Yoghurt-knoflook dip en brood
Tomatensoep
6,00
Met room, basilicum en een krokantje
Voorgerechten

Hoofdgerechten

Wij serveren al onze hoofdgerechten met verse frites en groente van het seizoen
Entrecôte
24,00
keuze uit saus ‘Marie’ of truffeljus
Proeverij van lakenvelder
23,00
gerookte ribeye, tournedos met saus "marie" en stoofvlees
ravioli
21,00
gevuld met wildzwijn en een jus van wild
Zeeduivel
20,00
Gerold in gerookte ham met gepofte tomaatjes en basilicum-roomsaus
Hartige taart
18,00
met groenten van het seizoen
Hoofdgerechten

Desserts

Lemon cheesecake
8,00
Met lemon curd
Warme appel bol
8,00
Met vanillesaus en vanille-ijs
Chocolade soufflé
8,00
Met kersenijs en rood fruit
Kaasplankje
10,00
Selectie van landgoedkazen met appel-perenstroop en notenbrood
Dessertwijn
4,50
Per glas vanaf
Rode Port
7,75
Graham's port 20 years old, per glas
Hoofdgerechten