A la carte

Voorgerechten

Biologisch brood
4,50
Met olijven
Carpaccio van de Lakenvelder
11,00
Met rucola, zongedroogde tomaat, truffelmayonaise en Oude Adel
Vitello tonato
12,00
met tonijnmayonaise, kappertjes en rucola
Poké bowl
13,00
met zalm, avocado, mango en sesam
Abdijkaasje
10,00
stukje Landgoedkaas in een amandelkorstje
Garnalencocktail
12,00
van Noorse garnalen, komkommer en cocktailsaus
Voorgerechten

Warme voorgerechten

Pomodorisoep
6,00
met Lakenvelder gehaktballetjes (of vegetarische balletjes) en basilicum-olie
Pulled beef
13,00
met witte koolsalade en barbecuesaus
Kipspies
13,00
op veldsla met pestomayonaise
Tussengerechten

Hoofdgerechten

Wij serveren al onze hoofdgerechten met verse frites en groente van het seizoen
Entrecôte
24,00
Keuze uit saus ‘Marie’ of chimichurri
Proeverij van lakenvelder
23,00
Gerookte ribeye, tournedos met saus "marie" en een hamburgertje
Eendenborst
20,00
met een saus van landgoed Appelcider, sjalot, champignon en selderij
Varkenshaas
19,00
met paddenstoelensaus
Wilde gamba's
22,00
gebakken in knoflookolie met een yoghurt-knoflookdip
Chili sin carne
17,00
met quorn gehakt en zoute popcorn
Hoofdgerechten

Desserts

Chocolademousse
8,00
met aardbeien, vanille hangop en merinque
Dame blanche
7,00
met Lakenvelderijs, slagroom en chocoladesaus
Sorbet trio
8,00
Drie bollen sorbetijs gegarneerd met fruit van het seizoen
Citroentaart
7,00
met Lemon Curd en frambozenijs
Kaasplankje
10,00
Selectie van landgoedkazen met appel-perenstroop en notenbrood
Dessertwijn
4,50
Per glas vanaf
Rode Port
7,75
Graham's port 20 years old, per glas
Hoofdgerechten