A la carte

Voorgerechten

Biologisch brood
4,50
Met olijven
Carpaccio van de Lakenvelder
11,00
Met rucola, zongedroogde tomaat, pestodressing en Oude Adel
Trio van vis
13,00
Roze garnalen, gerookte zalm, forel en dille-mosterdsaus
Vitello tonnato
12,00
Met tonijnmayonaise, rucola en kappertjes
Salade caprese
10,00
Met buffelmozzarella, pesto en verse basilicum
Voorgerechten

Tussengerechten

Groene groentensoep
6,00
Met diverse groenten van het seizoen
Gamba pil pil
13,00
In knoflookolie en rode peper
Pulled chicken
12,00
In een papadum met een dressing van landgoed appelcider
Tussengerechten

Hoofdgerechten

Wij serveren al onze hoofdgerechten met verse frites en groente van het seizoen
Entrecôte
24,00
Keuze uit saus ‘Marie’ of chimichurri
Proeverij van lakenvelder
23,00
Gerookte ribeye, entrecôte met saus Marie en een hamburgertje met uienchutney
Parelhoen
22,00
Gevuld met pesto en omwikkeld met serranoham
Varkenshaasmedaillons
19,00
Met een saus van Groninger mosterd
Snoekbaars
19,00
Met appel, harcot verts en saus van venkel
Groentestrudel
17,00
Gevuld met groenten van het seizoen en tomatenchutney
Hoofdgerechten

Desserts

Chocolade mousse
8,00
Van witte en pure chocolade en kokosijs
Aardbeien tuintje
9,00
Met gemarineerde aardbei, hangop en aardbeienijs
Vers fruit
8,00
Met drie bollen sorbetijs en fruit van het seizoen
Kaasplankje
10,00
Selectie van landgoedkazen en internationale kazen met appel-perenstroop en notenbrood
Dessertwijn
4,50
Per glas vanaf
Rode Port
7,75
Graham's port 20 years old, per glas
Hoofdgerechten