A la carte

Voorgerechten

Bieten carpaccio
12,00
van chioggiabiet met een warm geitenkaasje
Carpaccio van de Lakenvelder
12,00
met rucola, zongedroogde tomaat, truffelmayonaise en Oude Adel
superfood salade
11,00
met gepofte quinoa, moerbei, gojibes en een groene kruiden dressing
gerookte eend
12,00
met appeldressing, witlof en cranberry-portsaus
gamba pill pill
13,00
met yoghurt-knoflook dip en brood
paddenstoelen crème soep
6,00
met truffelroom
Voorgerechten

Hoofdgerechten

Wij serveren al onze hoofdgerechten met verse frites en groente van het seizoen
Entrecôte
24,00
keuze uit saus ‘Marie’ of truffeljus
Proeverij van lakenvelder
23,00
gerookte ribeye, tournedos met saus "marie" en stoofvlees
ravioli
21,00
gevuld met wildzwijn en een jus van wild
snoekbaars
20,00
met noilly prat saus
zalmfilet
18,00
met mosterd hollandaise
risotto
17,00
met saffraan en pompoen van het landgoed
Hoofdgerechten

Desserts

Pumpkin spice cheesecake
8,00
Met frangelico caramel
Appel shortcake
7,00
Met vanillesaus en kaneel-ijs
Chocolade soufflé
8,00
Met champagne-ijs en rood fruit
Kaasplankje
10,00
Selectie van landgoedkazen met appel-perenstroop en notenbrood
Dessertwijn
4,50
Per glas vanaf
Rode Port
7,75
Graham's port 20 years old, per glas
Hoofdgerechten