A la carte

Voorgerechten

Biologisch brood
4,50
Met olijven
Carpaccio van de Lakenvelder
11,00
Met rucola, zongedroogde tomaat, truffelmayonaise en Oude Adel
Gerookte eendenborst
12,00
met een dressing van Appel Cider
Pokebowl
13,00
met tonijn, avocado en sesam
Peer en geit
10,00
Lauwwarm peertje gevuld met geitenkaas, boerenkool en pecannoten in honing
Voorgerechten

Tussengerechten

Mosterdsoep
6,00
met een kaassoufflé
Wilde gamba's
14,00
gebakken in olijfolie en knoflook, met yoghurt-knoflookdip
Kipspies
13,00
op veldsla met pestomayonaise
Tussengerechten

Hoofdgerechten

Wij serveren al onze hoofdgerechten met verse frites en groente van het seizoen
Entrecôte
24,00
Keuze uit saus ‘Marie’ of pepersaus
Proeverij van lakenvelder
23,00
Gerookte ribeye, entrecôte met saus Mariesaus en een wontonbakje met stoofvlees
Maïshoen
19,00
met anijschampignons en cranberry-portsaus
Varkenshaas
20,00
gevuld met brie, omwikkeld met spek en rode wijnsaus
Tortellone
17,00
gevuld met paddenstoelen, parmezaan en truffelolie
Hoofdgerechten

Desserts

Clafoutis
8,00
met appelchutney en gezouten karamel-ijs
Crème Brûlée
7,00
gegarneerd met fruit van het seizoen en Lakenvelderijs
Hangop
8,00
van geitenyoghurt, granola en Landgoedjam
Kaasplankje
10,00
Selectie van landgoedkazen met appel-perenstroop en notenbrood
Dessertwijn
4,50
Per glas vanaf
Rode Port
7,75
Graham's port 20 years old, per glas
Hoofdgerechten