A la carte

Voorgerechten

Biologisch brood
4,50
met olijven
Carpaccio van de Lakenvelder
12,00
met rucola, zongedroogde tomaat, truffelmayonaise en Oude Adel
Vis trio
12,00
met gerookte mosselen, forrel, Gravad lax en dille-mosterdsaus
Ham met meloen
12,00
en frambozendressing
Abdijkaasje
10,00
stukje Landgoedkaas in een amandelkorstje
Feta salade
10,00
met watermeloen en balsamico dressing
Voorgerechten

Warme voorgerechten

Pomodorisoep
6,00
met Lakenvelder gehaktballetjes (of vegetarische balletjes) en basilicum-olie
Coquille
14,00
omwikkeld met spek en een witlofsalade
Gamba Pill Pill
13,00
met yoghurt-knoflookdip en brood
Tussengerechten

Hoofdgerechten

Wij serveren al onze hoofdgerechten met verse frites en groente van het seizoen
Entrecôte
24,00
keuze uit saus ‘Marie’ of chimichurri
Proeverij van lakenvelder
23,00
gerookte ribeye, tournedos met saus "marie" en een hamburgertje
Parelhoen
29,00
gevuld met pesto en omwikkeld met serranoham
Varkenshaas
20,00
met brie en kersen
Mosselen
18,00
keuze uit traditioneel, mediterraans met brood en 3 sauzen
Scholfilet
19,00
met citroen- saffraansaus
Courgette lasagne
17,00
met zongedroogde tomaten, feta en basilicum
Hoofdgerechten

Desserts

Chocolade-ijs
8,00
van Lakenvelder met notenmelange en hopjes
Cheesecake
7,00
met Limoncello
Rode bessen romanov
8,00
Lakenvelder vanille-ijs en lobbige room met wodka
Kaasplankje
10,00
Selectie van landgoedkazen met appel-perenstroop en notenbrood
Dessertwijn
4,50
Per glas vanaf
Rode Port
7,75
Graham's port 20 years old, per glas
Hoofdgerechten