A la carte

Voorgerechten

Biologisch brood
4,50
Met olijven
Carpaccio van de Lakenvelder
11,00
Met rucola, zongedroogde tomaat, pesto en Oude Adel
Charcuterie van wild
10,00
met paté, hertenworst, zwijnscoppa en vijgenchutney
Trio van vis
10,00
Forel, rivierkreeft, gerookte zalm en dille-mosterdsaus
Champignon paté
9,00
met knoflook croutons
Voorgerechten

Tussengerechten

Pompoensoep
6,00
met Thaise curry
Warm gerookte zalm
10,00
van de Bigg Green Egg op een cedar houten plankje
Pulled wild boar
10,00
op een pappadum, piccalilly en pistache
Tussengerechten

Hoofdgerechten

Wij serveren al onze hoofdgerechten met verse frites en groente van het seizoen
Entrecôte
24,00
Keuze uit saus ‘Marie’ of Madeira
Proeverij van lakenvelder
23,00
Gerookte ribeye, entrecôte met saus Marie en een wontonbakje met stoofvlees
Wildzwijnhaas
19,00
met zuurkool en zwarte bessensaus
Gamba’s
23,00
gebakken in olijfolie en knoflook, geserveerd met yoghurt-knoflookdip
Kabeljauw
21,00
op gewokte spinazie en tomaten bruschetta
Pompoenstrudel
17,00
gevuld met pompoen, linzen en salie
Hoofdgerechten

Desserts

Appel crumble
8,00
met vanille-ijs
Crème brûlée
7,00
van kaneel en sinaasappel
Caramel magnum
8,00
mini magnum met chocolade en gezouten karamel-ijs
Kaasplankje
10,00
Selectie van landgoedkazen en internationale kazen met appel-perenstroop en notenbrood
Dessertwijn
4,50
Per glas vanaf
Rode Port
7,75
Graham's port 20 years old, per glas
Hoofdgerechten