A la carte

Voorgerechten

Biologisch brood
4,50
Met olijven
Carpaccio van de Lakenvelder
11,00
Met rucola, zongedroogde tomaat, pesto en Oude Adel
Pata negra
13,00
met meloen en frambozen dressing
Coquille en gamba
12,00
op salanova zeekraal en citroen dressing
Watermeloen
10,00
met geitenkaas en balsamico
Voorgerechten

Tussengerechten

Thaise currysoep
6,00
met visgarnituur (of vegetarisch)
Gebakken mosselen
12,00
in kerrie roomsaus
Halloumi
11,00
gegrilde geitenkaas met champignons, en zongedroogde artisjok
Tussengerechten

Hoofdgerechten

Wij serveren al onze hoofdgerechten met verse frites en groente van het seizoen
Entrecôte
24,00
Keuze uit saus ‘Marie’ of chimichurri
Proeverij van lakenvelder
23,00
Gerookte ribeye, entrecôte met saus Marie en een hamburgertje met uienchutney
Mix Grill
20,00
varkensmedaillon, kipfilet en biefstuk aan een spies met pepersaus en knofl ooksaus
Gamba’s
23,00
gebakken in olijfolie en knoflook, geserveerd met yoghurt-knoflookdip
Heilbot
21,00
op gewokte spinazie en tomatensalsa
Risotto
17,00
met paddestoelen en truffelolie
Hoofdgerechten

Desserts

Aardbeien romanoff
9,00
vanille-ijs, aardbeien en vodka
Citroentaart
7,00
met limoen-ijs
Solero
8,00
mango-passievrucht ijsje met fruit van het seizoen
Kaasplankje
10,00
Selectie van landgoedkazen en internationale kazen met appel-perenstroop en notenbrood
Dessertwijn
4,50
Per glas vanaf
Rode Port
7,75
Graham's port 20 years old, per glas
Hoofdgerechten