18 april 2024

13 – 15 september 2024: Wheels Concours d’Elegance

Wheels Mariënwaerdt, hét auto evenement van het jaar. Het Wheels Mariënwaerdt auto evenement is een belevenis voor de hele familie. Naast alle autopracht is er van alles te zien en te beleven in het weekend van 13 t/m 15 september.

Binnen het thema “Where history meets the future” is er een bijzonder uitgebreid automotive programma samengesteld met parels uit het verleden, het design van het heden en de visie op de toekomst:

– International Concours d’Elegance Mariënwaerdt
– Automotive Excellence
– Supercar Paddock
– Car Catwalk
– Automotive Innovation Paddock
– Trial Experience
– Classic Car & Youngtimer Sales Paddock
– Club Concours, Parking & Paddock
– Pre-War Sprint
– Summer Fair, Automotive Art & Book Market
– Foodcourts & Entertainment
– Autosport Paddock
– Classic Car Parking

Een van de hoogtepunten van Wheels Mariënwaerdt zal opnieuw het internationale Concours d’Elegance zijn. Op het prestigieuze Concours d’Elegance schitteren de oldtimers uit klassieker collecties uit binnen- en buitenland, opgesteld op het eeuwenoude landgoed Mariënwaerdt. Een gerenommeerde internationale jury zal de auto’s beoordelen.

Het huidige Concours d’Elegance wordt al sinds 1999 in Nederland georganiseerd en viert in 2024 haar 25 jaar jubileum. Niet alleen het Concours d’Elegance viert haar verjaardag, in 2024 zijn er meerdere unieke klassen die ook een verjaardag vieren: 125 jaar Packard, 110 jaar Maserati, 70 jaar Facel Vega, 70 jaar Mercedes Benz Gullwing en 50 jaar Volkswagen Golf.

Deze klassen worden aangevuld met diverse thema’s o.a. de hele vroege auto’s van de London-Brighton rally en een klasse gewijd aan het design van Michelotti.

Voor meer informatie, het volledige programma en speciale vroegboekkorting bezoek de website: https://wheelsatthepalace.com

Terug naar overzicht