26 september 2023

14 & 15 Oktober 2023: vier de herfst op de Notenlaan!

Notenlaan Landgoed Mariënwaerdt

Zodra de bladeren beginnen te verkleuren en de lucht gevuld is met de heerlijke geur van herfst, komt onze Notenlaan tot leven als een sprookje… Op zaterdag 14 en zondag 15 oktober vieren we daarom de herfst op de Notenlaan. Vier jij het met ons mee?

Stel je voor: de bomen gehuld in warme tinten rood, oranje & geel en een tapijt van ritselende bladeren onder je voeten. Overal om je heen zijn walnoten te vinden, klaar om geraapt te worden. Bij onze mobiele foodtruck kun je genieten van een landgoedsapje of onze walnotentaart. Zin in iets warms? We serveren ook koffie en thee én onze huisgemaakte pompoensoep! Voor onze jonge bezoekers hebben we een herfstbingo klaarliggen, kan er tussen 10:00 en 12:00 uur gratis geschminkt worden, is er een heuse herfstquiz vol leerzame feitjes én houden we een kleurwedstrijd waarmee een heus poffertjesdiner gewonnen kan worden!

Kom en vier samen met ons de herfst op de Notenlaan! Houd onze website en socials in de gaten voor meer informatie.

  • Data: zaterdag 14 & zondag 15 oktober 2023, van 10:00 tot 15:00 uur
  • Parkeren: we verzoeken je je auto bij restaurant De Stapelbakker (Oude waag 21) te parkeren en NIET in de Notenlaan (de loopafstand van de parkeerplaats naar de Notenlaan is minder dan 5 minuten). Of kom lekker op de (bak)fiets. Deze mogen wel op de Notenlaan geparkeerd worden, direct rechts van de poort.
  • Toegang tot de Notenlaan en deelname aan de activiteiten is geheel gratis. Het noten rapen, de herfstbingo & de kleurwedstrijd zijn op eigen gelegenheid uit te voeren. Het schminken wordt verzorgd door KinderCrea uit Beesd. Tegen betaling zijn bij onze foodtruck versnaperingen verkrijgbaar.
  • Honden zijn toegestaan, vrolijke viervoeters vinden we nl. altijd hartstikke gezellig, maar ze moeten wel (verplicht!) aangelijnd zijn.

Let op! Houd rekening met de weersomstandigheden. Een warme trui of jas en laarzen zijn op ons Landgoed altijd een goed idee. Mochten de voorspellingen zo slecht zijn dat het niet verantwoord is om het evenement door te laten gaan, zullen we het verzetten en zo spoedig mogelijk de nieuwe data communiceren.

Vier jij de herfst met ons mee?

Terug naar overzicht