31 december 2023

April/mei 2024: De koeien gaan de wei weer in!

Ergens in de maanden april of mei gaan onze Frisian Holsteiners weer de wei in (de exacte datum is afhankelijk van de weersomstandigheden en wordt kort van tevoren gecommuniceerd via onze website en social kanalen).

Rond 11 uur ’s ochtends stormt onze kudde koeien dan, na een winter op stal, de wei in. Een vrolijk tafereel waarbij 190 dolle dames springend en loeiend het verse gras tegemoet gaan. En jij kunt daarbij zijn!

Speciaal voor dit leuke moment ben je namelijk welkom om een kijkje te nemen op onze boerderij. Naast het leuke moment van de koeien die de wei inspringen is er dan ook nog veel meer leuks te beleven op onze boerderij. Neem een kijkje in de stallen, scoor jouw favoriete landgoedproducten (een sapje & een walnotentaart) en leer meer over onze melkrobots. Boer Arno vertelt je er graag meer over! En misschien wel het allerleukste: bezoek onze kalfjes!

Onze boerderij is biologisch. Dat betekent: véél ruimte voor onze koeien maar weinig ruimte voor auto’s. Kom daarom sportief én gezellig met de fiets!

Toch liever met de auto? Bestel dan tijdig een autoticket. Zo houden wij zicht op voldoende parkeergelegenheid en geniet jij bij thuiskomst van een potje (h)eerlijke landgoedjam. Die ontvang je namelijk op het vertoon van jouw autoticket.

Bestel hier jouw autotickets

Een aantal belangrijke punten op een rijtje:

  • Parkeren zonder autoticket is niet mogelijk! Parkeerplaatsen zijn namelijk beperkt.
  • Een beetje modder hoort natuurlijk bij een boerderij, trek daarom je (kap)laarzen aan en kleren die een beetje vies mogen worden!
  • Maak je dag op het landgoed compleet met een bezoek aan de Stapelbakker en Landgoedwinkel. Deze bevinden zich op slechts 10 minuten afstand.

Aanvang: nnb. Koeien in de wei: nnb

Adres: Melkveebedrijf Heerlijkheid Mariënwaerdt, St. Janssteeg 4-6 4153 RW Beesd.

Terug naar overzicht