Landgoedfair 2023

Informatie workshops

Wat leuk dat je een workshop wil geven op de Landgoedfair 2023, van 16 t/m 20 augustus. Een jaarlijks terugkerend evenement met circa 30.000 bezoekers.
Wij selecteren onze workshops op kwaliteit, originaliteit, duurzaamheid, diversiteit en aansluiting bij het concept en de sfeer van de Landgoedfair.
Vul onderstaand inschrijfformulier in. We nemen z.s.m. contact met je op!

De workshops zullen plaatsvinden in één van onze grootste en mooiste locaties van het landgoed; de Hooge Schuur. Deze locatie beschikt over een groot terras waar tijdens de Landgoedfair diverse horecamogelijkheden zijn voor bezoekers. Bovendien bevindt de Hooge Schuur zich naast het boothuis waar vier keer per dag bezoekers opstappen om mee te gaan op een rondvaart met rondvaartboot Aeltje. Kortom: genoeg aanloop van bezoekers!

De workshops zullen aangekondigd worden via onze sociale media kanalen, in onze nieuwsbrief en in het programmaboekje van de Landgoedfair (oplage 10.000 stuks).

Als workshopbegeleider ben je zelf verantwoordelijk voor de ticketverkoop, zowel vooraf als tijdens de Landgoedfair. Let op: deelnemers aan jouw workshop dienen ook in bezit te zijn van een toegangsticket voor de Landgoedfair 2023. Deze kunnen zij vanaf april online bestellen via landgoedfair.nl of aan de deur kopen. 

 

Workshops Landgoedfair 2023

Naam:(Vereist)
Adres:(Vereist)
Aantal badges (max. 2)(Vereist)
Nodig om op het terrein te komen.
Aantal parkeerkaarten (max. 2)(Vereist)

Omschrijving Workshop

Mijn workshop is geschikt voor:(Vereist)
Keuze standplaats(Vereist)
Praktische informatie en algemene voorwaarden:(Vereist)
Bekijk de praktische informatie en algemene voorwaarden onderaan deze pagina.

Voldoet je inschrijving aan de voorwaarden? Dan ontvang je van ons een digitale bevestiging van je deelname, pas daarna is je deelname definitief.

Praktische informatie & algemene voorwaarden workshopbegeleiders Landgoedfair