Landgoedfair 2023

Standhoudersinformatie

Wat leuk dat je standhouder wil worden voor de Landgoedfair 2023, van 16 t/m 20 augustus. Wij selecteren onze standhouders op kwaliteit, originaliteit, duurzaamheid, diversiteit en aansluiting bij het concept en de sfeer van de Landgoedfair.
Vul onderstaand inschrijfformulier in. We nemen z.s.m. contact met je op!

Inschrijfformulier standhouders 2023

Naam:(Vereist)
Adres:(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, Max. bestandsgrootte: 3 MB, Max. aantal bestanden: 4.


  Historische gebouwen (incl. dagstroom 220 v. max 3000 watt):
  Alle getoonde prijzen voor historische gebouwen zijn incl. dagstroom 220 v. max 3000 watt). Heeft u krachtstroom nodig? Dan dient u dit aan te geven bij de 'Algemene opties'.
  Plaatsen aan de Ring:
  Ring - R1 t/m R27
  Plaatsen niet aan de ring:
  Stap 1: Kies een locatie
  Plaatsen niet aan de ring:
  Stap 2: Kies standtype
  Algemene opties:(Vereist)
  Let op: het is niet mogelijk om tijdens de Landgoedfair stroom aan te vragen. Dit is uitsluitend mogelijk tot 1 augustus 2023.
  Bekijk de plattegrond via de link onderaan de pagina. Wij trachten zoveel mogelijk aan deze verzoeken te voldoen maar behouden ons het recht voor om een wijziging aan te brengen.
  Handmade producten en workshops:(Vereist)
  Kunnen bezoekers in jouw stand een (mini)workshop volgen? Of maak jij jouw producten zelf? Laat dit zien in je stand! Als bedankje krijg jij een gratis vermelding in het programmaboekje.
  Modeshow:(Vereist)
  Gedurende de Landgoedfair organiseren wij dagelijks een modeshow. Deze is door de jaren steeds drukbezocht. Als standhouder kun je hierin je producten inbrengen en laten showen. Deelname brengt jouw kleding, schoenen, sieraden, accessoires etc. onder de aandacht. Jouw producten worden geshowd, je naam wordt genoemd en jouw aanwezigheid op de Landgoedfair wordt onderstreept met standnummer en locatie (aan deelname zijn geen kosten verbonden).
  Promotiepakket:(Vereist)
  Wil je een promotiepakket bestaande uit: 2 x A3 Landgoedfairposter, 2 x A4 Landgoedfair poster en een set A5 flyers. Denk aan het milieu: ben je niet van plan om het promotiemateriaal te gebruiken, dan verzoeken wij je ook vriendelijk deze niet te bestellen. Het materiaal zal in het voorjaar per post worden verstuurd.
  Algemene voorwaarden:(Vereist)
  Bekijk de praktische informatie en algemene voorwaarden onderaan deze pagina.

  Voldoet je inschrijving aan de voorwaarden? Dan ontvang je van ons een digitale bevestiging van je deelname, pas daarna is je deelname definitief.

  Praktische informatie Landgoedfair 2023
  Algemene voorwaarden Landgoedfair 2023
  Plattegrond Landgoedfair 2023