Landgoedfair 2024

Standhoudersinformatie

Wat leuk dat je standhouder wil worden voor de Landgoedfair 2024, van woensdag 21 t/m zondag 25 augustus. Wij selecteren onze standhouders op kwaliteit, originaliteit, duurzaamheid, diversiteit en aansluiting bij het concept en de sfeer van de Landgoedfair.
Vul onderstaand inschrijfformulier in. We nemen z.s.m. contact met je op!

Inschrijfformulier standhouders 2024

Naam:(Vereist)
Adres:(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, Max. bestandsgrootte: 3 MB, Max. aantal bestanden: 4.


  Historische gebouwen (incl. dagstroom 220 v. max 3000 watt):
  Alle getoonde prijzen voor historische gebouwen zijn incl. dagstroom 220 v. max 3000 watt). Heeft u krachtstroom nodig? Dan dient u dit aan te geven bij de 'Algemene opties'.
  Plaatsen aan de Demonstratiering:
  Stap 1: Kies een locatie
  Plaatsen in de Boomgaard, op 't Veldt of 't Klooster:
  Stap 1: Kies een locatie
  Plaatsen op de Buytenplaats en Het Erf:
  Stap 1: Kies een locatie
  Plaatsen aan de Demonstratiering:
  Stap 2: Kies standtype
  Plaatsen in de Boomgaard, op 't Veldt of 't Klooster:
  Stap 2: Kies standtype
  Plaatsen op de Buytenplaats en het Erf:
  Stap 2: Kies standtype
  Bekijk de plattegrond via de link onderaan de pagina. Wij trachten zoveel mogelijk aan deze verzoeken te voldoen maar behouden ons het recht voor om een wijziging aan te brengen i.v.m. beschikbaarheid, vergunning en veiligheid. Standprijzen en plaatswijzigingen onder voorbehoud.
  In verband met de uitstraling van de Landgoedfair is het meebrengen van eigen parasols niet toegestaan.
  Algemene opties:(Vereist)
  Let op: het is niet mogelijk om tijdens de Landgoedfair stroom aan te vragen. Dit is uitsluitend mogelijk tot 1 augustus 2024.
  We willen voorkomen dat we tijdens de Landgoedfair zonder stroom komen te zitten. Hiervoor vernemen we graag van je welk apparaat of apparaten je wilt aansluiten op je stroomvoorziening.
  Handmade producten en workshops:(Vereist)
  Kunnen bezoekers in jouw stand een (mini)workshop volgen? Of maak jij jouw producten zelf? Laat dit zien in je stand! Als bedankje krijg jij een gratis vermelding in het programmaboekje.
  Indien van toepassing: kun je aangeven wát je precies in de stand voor demo en/of workshop gaat geven?
  Modeshow:(Vereist)
  Gedurende de Landgoedfair organiseren wij dagelijks een modeshow. Deze is door de jaren steeds drukbezocht. Als standhouder kun je hierin je producten inbrengen en laten showen. Deelname brengt jouw kleding, schoenen, sieraden, accessoires etc. onder de aandacht. Jouw producten worden geshowd, je naam wordt genoemd en jouw aanwezigheid op de Landgoedfair wordt onderstreept met standnummer en locatie (aan deelname zijn geen kosten verbonden).
  Promotiepakket:(Vereist)
  Wil je een promotiepakket bestaande uit: 2 x A3 Landgoedfairposter, 2 x A4 Landgoedfair poster en een set A5 flyers. Denk aan het milieu: ben je niet van plan om het promotiemateriaal te gebruiken, dan verzoeken wij je ook vriendelijk deze niet te bestellen. Het materiaal zal in het voorjaar per post worden verstuurd.
  Iedere standhouder ontvangt relatiekaarten om uit te delen aan relaties/vrienden/familie. Deze geven gratis toegang tot de Landgoedfair op één dag naar keuze. De hoeveelheid kaarten hangt samen met de kosten voor de standhuur (€ 500 - € 1000: 4 kaarten, € 1000 - € 2000: 6 kaarten, € 2000 of meer: 8 kaarten). Bestel hier, indien gewenst, extra relatiekaarten tegen gereduceerd tarief van €12,50 excl. btw. Leuk om uit te delen aan relaties of voor een winactie! Geef hieronder het gewenste aantal door. We sturen de kaarten digitaal naar je op.
  Geef ons het aantal kaarten door dat je extra wilt bestellen en het emailadres waar we deze naartoe mogen sturen.
  Algemene voorwaarden:(Vereist)
  Bekijk de praktische informatie en algemene voorwaarden onderaan deze pagina.

  Voldoet je inschrijving aan de voorwaarden? Dan ontvang je van ons een digitale bevestiging van je deelname, pas daarna is je deelname definitief.

  Praktische informatie Landgoedfair 2024
  Algemene voorwaarden Landgoedfair 2024
  Plattegrond Landgoedfair 2024