Workshops Kerstfair 2017

Lees hieronder alles over de workshops tijdens de Kerstfair van 2017. Je kunt ook direct kaarten aanschaffen en uw plekje bij de workshop garanderen.

Guirlande maken
Kerstfair-banner-sneeuw

Guirlande maken

 • Entree voor de Kerstfair
 • Ontvangst met een kopje koffie met appeltaart in het Landgoedcafé
 • Workshop guirlande maken

Workshop Guirlande maken

In de oranjerie naast het koetshuis leert u een prachtige kerstguirlande maken onder leiding van Fernande Hora Siccama. Natuurlijk neemt u deze prachtige guirlande na de workshop mee naar huis. De kosten van de workshop zijn: € 20,- per persoon. Deze workshop wordt gehouden op donderdag, zaterdag en zondag om 12 en 14 uur in de Oranjerie.
Guirlande Arrangement
Daarnaast kunt u ook gebruik maken van ons guirlande arrangement! Dit arrangement bevat:

 • Entree voor de Kerstfair
 • Ontvangst met een kopje koffie met appeltaart in het Landgoedcafé
 • Workshop guirlande maken

Nu voor maar € 29,50 per persoon (i.p.v. € 35,-)

Kerstfair-banner-sneeuw
BBQ Kerstfair

De Winter BBQ

 • Mobile BBQ
 • Vele tips
 • Groente en vlees

Workshop barbecueën door Mobile BBQ

U heeft er vast wel eens van gehoord, u kunt er bijna niet meer omheen: De Winter BBQ!
Bent u nieuwsgierig wat dat inhoud? Wilt u wel eens wat anders op de BBQ dan een voorgegaarde Kippenpoot of een hamburger? Doe mee aan de Big Green Egg Winter BBQ Workshop! Deze workshop wordt dagelijks om 14.30 uur gehouden in het Kerstdorp bij de stand van Mobile BBQ. De kosten voor de workshop zijn € 19,50 per persoon.

Wat gaan we doen?
We zullen u in 1.5 uur vele tips geven over hoe u uw familie en vrienden kunt verrassen met iets echt speciaals van de BBQ. We gaan zowel groente als vlees gerechten bereiden, en het leuke is, als u naar huis gaat kunt u uw gerecht komen ophalen en meenemen naar huis!

Workshop Wijn maken
Kerstfair-banner-sneeuw

Wijn maken

 • Zelf de vinificatie verzorgen?
 • Wijnmaker Diederik Beker
 • Ga naar huis met een eigen fles wijn in wording

Workshop Wijn maken door Betuws Wijndomein

Zelf de vinificatie van uw fles zomerwijn verzorgen?Neem dan op zondagmiddag 10 december, om 13 of 15 uur, deel aan de workshop wijn maken in de Jachtkamer. Wijnmaker Diederik Beker van het Betuws Wijndomein neemt u mee in de miraculeuze wereld van het wijnmaken. Of u nu in een ballonfles wijn maakt of op grote schaal, de processen zijn het zelfde!

De workshop begint met een introductie van Betuws Wijndomein gevolgd door een kort theoriegedeelte. U maakt kennis met de verschillende stappen van het wijn maken en in de invloed op de kleur, smaak en afdronk. Ook de chemische processen van het wijnmaken komen aan de orde. Daarna mag u zelf aan de slag met sappen, gisten, sulfiet, suikers, blauwloog en zuren. Aan het einde van de middag gaat u naar huis met een fles witte of rode wijn in wording. U krijgt instructies mee om de wijn thuis verder af te maken en te laten rijpen. We sluiten af met het proeven van een klare wijn van eigen bodem.